blazius Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 zato ktm gsa.jpg KTM je hotel žgat, pa mu je dol padu (centralc) :oops: gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2014 Srečali smo se... Vem ja,k sem potegnu me nisi mogu prehitet :grim daneb, Mavti, pikolo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Vem ja,k sem potegnu me nisi mogu prehitet :grim Pa tud v navodilih za versysa ne pise kako pravilno prehitevat konjsko vprego. KLOVN, Robson in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 po moje se je ene 2 km za njem peljal, k je bla polna črta :grim Kmet2, pikolo, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 tu še talajo kredite za Bemfle, mi pa dokapitaliziramo klasičen pojav pa naj gre za avto ali motorno kolo BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 si dvignu roko Clintonu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 (popravljeno) Tista vprega kolk sem uspel videt, ko sem se mimo njih peljal je pisalo: BMW wonwagen, kakšen model točno nebi vedel ... vidi se, da je za 5 oseb. Pri ta zadnji sliki se pa vidi, kako uporabnik BMW-ja čaka na nov del. Malo se zamotijo z malico, ki je všteta v ceno in Service suport bo kmalu nazaj. Kaj točno mu je odpadlo, pa ne bi znal povedat. Popravljeno April 30, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 si dvignu roko Clintonu Ne, kučanu sem jo dal večkrat na dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) Srečali smo se... Ejga, a si to sam sebe prehitel, pa še v kamero si imel cajt pogledat? Pa dres imaš sedaj, namesto vojaške majice...Ti si ja nor... Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil Robson pikolo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 tebe smo tudi srečali BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) Daj poglej moj avatarček, pa značko na telem prikoličarju. Je nemc po znački, sam ima vilice in prvo gumo od kawasakija. Midva sva se na trajektu srečala, samo si že pozabu... Maš pač velik za mislit, kaj češ. Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil Robson daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Na tvojem avatarju se znamka ne vidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Napočil je torej čas, da kaj napišeš tudi v uno temo: Izpit in slab vid.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Napočil je torej čas, da kaj napišeš tudi v uno temo: Izpit in slab vid.... Ti v svojem avatarju vidiš znak BMW? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Ti v svojem avatarju vidiš znak BMW? Ja, očitno imam to srečo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Midva sva se na trajektu srečala, samo si že pozabu... Maš pač velik za mislit, kaj češ. Z Snecerjem sta se srečala na trajektu? Na katerem trajektu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 V Djakovici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Ti v svojem avatarju vidiš znak BMW? Ja, očitno imam to srečo.... Jaz vidim (odprt) kufer orodja, ampak to je skor isto... Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Jaz vidim (odprt) kufer orodja, ampak to je skor isto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 V Djakovici Aja, sem mislil, da v Pejë . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Aja, sem mislil, da v Pejë . v Pečko patriarhijo nista šla pogledat sestre Irine, Tadićeve sestre :grrr daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 v Pečko patriarhijo nista šla pogledat sestre Irine, Tadićeve sestre :grrr Ne, z Tadićevo bivšo ženo se nisva srečala, ker nisva imela časa, čeprav naju je vabla, ampak .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 normalno, da nista mele časa, tudi tisti v koloni, katero sta nardila, niso imeli za nič časa, grešnika daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Kolono so delali občani, ki so vozili dele za bemfle. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Postajaš skrajno neokusen s slikami revežev, ki niso imeli te sreče, da bi se rodili v izobilju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se