KLOVN Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Tole more pa biti blizu Ekvatorja. V naših koncih bi ta nadstrešnica svojo funkcijo opravljala samo do prvega snega. kaj je to sneg daneb in Tedybear 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 na tem avtu je to slikano 2004 leta :grim Še na stransko nožico ni normalno parkiran ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Še na stransko nožico ni normalno parkiran ... Pa kaj vse tebe ne moti? A je sploh kaka stvar - razen versačeja - da ti ustreza? Revček - res. :yawn: pikolo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Pa kaj vse tebe ne moti? A je sploh kaka stvar - razen versačeja - da ti ustreza? Revček - res. :yawn: Kje si pa razbral, da me kaj moti? Vidim, da se je prešlo na nov nivo, ad hominem. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Včeraj vozil Versysa od HyperJacka kakšnih 30km,sm se bal za življenje daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 To si vozil prvi model versysa, na drugem bi itak postal superman. Ne boš opisal nepozabnega doživetja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Včeraj vozil Versysa od HyperJacka kakšnih 30km,sm se bal za življenje A je lahko še kaj hujšega od strahu, da ti kardan odpade??? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Tega straha sem se znebil :lol: DAMI34, daneb in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Tega straha sem se znebil :lol: Si že vplačal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2014 snecer nepozabno je bilo to,da sem se počutil ravno tako kot da bi ATX-Tomosu dali mal močnejšo mašino......nepozabno in napeto KLOVN in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Snecer nisem še vplačal ker je baje dodatna oprema za Versysa iz Hoferja in Lidla nedobavljiva do nadaljnega..... daneb, pikolo, Robson in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Snecer nisem še vplačal ker je baje dodatna oprema za Versysa iz Hoferja in Lidla nedobavljiva do nadaljnega..... Iz omenjenih trgovin nimam nič montirano na Versysu, kdo ti je "naložil"? Oziroma imam. za senzor temperature sem dvostranski lepilni trak kupil v Hoferju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Prprav se jaz pa Pik prideva danes k teb na kavo daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Prprav se jaz pa Pik prideva danes k teb na kavo To je pa še korak dlje od pisanja ad hominem...odkrite grožnje, ojej :grrr Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Prprav se jaz pa Pik prideva danes k teb na kavo Dobro, da nimam kave in ne odpiram in da me danes ni v MB To je pa še korak dlje od pisanja ad hominem...odkrite grožnje, ojej :grrr Po moje mi pride sunit iz garaže...ga je včerajšnja vožnja impresionirala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Dobro, da nimam kave in ne odpiram in da me danes ni v MB Kavo prineseta s seboj, vrata pa tud sama odpreta ... be afraid, be very afraid :grim MihaGS in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 snecer nepozabno je bilo to,da sem se počutil ravno tako kot da bi ATX-Tomosu dali mal močnejšo mašino......nepozabno in napeto Končno si čutil bistvo motorja... Ne pa kavč od bmwja daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Končno si čutil bistvo motorja... Ne pa kavč od bmwja Ja če je bistvo motorizma trplenje,ja pol ga morem pa res naročit daneb in papez47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 (popravljeno) Dobro, da nimam kave in ne odpiram in da me danes ni v MB Po moje mi pride sunit iz garaže...ga je včerajšnja vožnja impresionirala. Ja sej se mi je zdel da si mal gorenca,nisem pa vedu da si plašen ko kosobrinček v tej temi se mi zdiš bolj hraber če ne celo zelo pogumen :grim Popravljeno Maj 8, 2014. Popravil Kmet2 pikolo in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ja če je bistvo motorizma trplenje,ja pol ga morem pa res naročit Trpel si zaradi kunca, sicer pa ni neke razlike med ženinim in tem ki si ga vozil a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Trpel si zaradi kunca, sicer pa ni neke razlike med ženinim in tem ki si ga vozil a ne Razen slabšega vzmetenja,slabše vetrne zaščite ...itd....ja skoraj nobene razlike :grrr daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Avtodoma si se razvadil, ni druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ...,slabše vetrne zaščite ...itd....ja skoraj nobene razlike :grrr Vetrna zaščita? Ma ja, avtobus si kup! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Vetrna zaščita? Ma ja, avtobus si kup! Zase se brigej! DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Zase se brigej! No, to pa je odgovor, ko ti svetujem, da se ne prehladiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se