Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Kmet2

Priporočene objave

Mah ne vem zakaj sem res ta polizdelek kupil. Servis danes je prišel nenormalnih 128€, vmes so mi pa za par ur dali novega 1200GSa. Sam res ne vem kdo bi ga sploh hotu. Dobra ergonomija, ciklistika, motor... :slap: Ne vem, da si upajo tak motor nardit je res predrznost. Sam lej zdej je kar je, ko bom velik si bom pa taprav motor kupu. Versys je baje top. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a tis pozabu, da maš svojga na servisu, ja pejt ga iskat :kva2:

kerga ? a sm pozabu da mam tri motorje ???

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bmw r1200gs Cena testnega vozila: 18.381 EUR

Cena osnovne različice: 14.700 EUR (BMW R 1200 GS)

Skupna cena dodatne opreme: 3681 EUR

Dodatna oprema: komfort paket: 655UR; dinamični paket 2: 2037 EUR; kromiran izpušni sistem: 86 EUR; tempomat: 318 EUR; alarmna naprava: 212 EUR; platišča z naperami: 373 EUR

Redno servisiranje do 20.000 km: 460 EUR

1.000 km: 160 EUR / 10.000 km: 140 EUR / 20.000 km: 160 EUR

Časovni interval med servisi je največ 1 leto.

Za paket dodatne opreme sem si kupil raje fazerco :D pa še srečen sem ker sem moški :D :D  :kva2:  :004  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skupna cena dodatne opreme: 3681 EUR

Dodatna oprema: komfort paket: 655UR; dinamični paket 2: 2037 EUR; kromiran izpušni sistem: 86 EUR; tempomat: 318 EUR; alarmna naprava: 212 EUR; platišča z naperami: 373 EUR

Redno servisiranje do 20.000 km: 460 EUR

Za paket dodatne opreme sem si kupil raje fazerco :D pa še srečen sem ker sem moški :D :D  :kva2:  :004  :OK:

za 4141€ je morala biti pa kar dobro stestirana ....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah ne vem zakaj sem res ta polizdelek kupil. Servis danes je prišel nenormalnih 128€, vmes so mi pa za par ur dali novega 1200GSa. Sam res ne vem kdo bi ga sploh hotu. Dobra ergonomija, ciklistika, motor... :slap: Ne vem, da si upajo tak motor nardit je res predrznost. Sam lej zdej je kar je, ko bom velik si bom pa taprav motor kupu. Versys je baje top. :OK:

Jap, versys 1000, 4valji v vrsti, nočna mora za gsko. Bmw je že reagiral in bo predstavil svojega "versysa" na osnovi S1000r. GSka pa bo verjetno še ostala v prodaji z opeje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, versys 1000, 4valji v vrsti, nočna mora za gsko. Bmw je že reagiral in bo predstavil svojega "versysa" na osnovi S1000r. GSka pa bo verjetno še ostala v prodaji z opeje.

lej, da ti pojasnim, zame motor na 4 cilindre ne pride v poštev, no go, ka ti tu ni jasno, 4 cilindri so zame in moj način vožnje nevozni in me ne zanimajo :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

snecer, zakaj si ti zmeraj kot anonimnež prijavljen?

razumem,da se moraš na cesti skrivati s tistim tvojim motorjem ampak tukaj ti ni treba...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Snecer pojdi se obiskat  in si predpiši protistresno terapijo.(vožnja bmfe) :grim

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

snecer, zakaj si ti zmeraj kot anonimnež prijavljen?

razumem,da se moraš na cesti skrivati s tistim tvojim motorjem ampak tukaj ti ni treba...

Ti imaš v osebni ima in priimek corser? :)

Ja, na cesti se skrivam, se samo ponoči v kombiju vozim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

veš o čem govorim... ne se sprenevedati...

nikoli te ni med prijavljenimi člani...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Notification maš na tablicah in odmah javi, če se kdo otrese na post, ne rabiš čakat na forumu :-)

neverjetno! spet te nisem videl! bravo:) kot modri dirkač (najhitrejša kača v mestu!)

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tej temi ste eni zgubili kompas. Kaj je narobe z znamko motorja??? Vsi imajo balanco, dva kolesa, bate..... Kot veliki peskovnik za "male" otroke. Adijo pamet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tej temi ste eni zgubili kompas. Kaj je narobe z znamko motorja??? Vsi imajo balanco, dva kolesa, bate..... Kot veliki peskovnik za "male" otroke. Adijo pamet.

Res je tema malo zašla. Skratka, v osnovi zbiramo denar za Snecerja za novega Gs-a.

Gre za neke vrste dobrodelno temo.

Pošlji snecerBMW na#1919

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!