Snečer Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Skuter sta videla, skrajno desno se vidi in sta mislila, da lahko tudi... gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Sej ni panike, jest mojga ponavad zraven mizice parkiram. O:-) Kmet2, Robson in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 sva že dva :grim Kmet2, daneb in papez47 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Smo - al nismo? Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 vse kar ni izrecno prepovedano, je dovoljeno :grim Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Smo - al nismo? Seveda ste! :grim Sam kwa!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 sva že dva :grim A ne znata štet? Trije!!! :-) KLOVN, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Včeraj sedim v miru na kavi v metropoli, ko zraven muzeja najstarejše trte na svetu naenkrat dva voznika znane znamke mk., parkirata (kljub obilici prostih mest in posebaj označenih parkirnih prostorih samo za motoriste, cca. 30 metrov naprej) neposredno v peš coni in s tem onemogočata hojo turistom in vsem mimoidočim. Maš prov ja. Parkiranje motorjev je ful z znamko povezano. In ti nisi šou tja in mladeniča BMW motociklov poučil, da je to zelo, zelo,zelo grdo? Pa ko že mislim, da bo kaj iz tebe spet razočaraš. Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2014 (popravljeno) Še velik več nas je P.S. jaz ga parknem kar prvo gumo na stol v gostilni da tud on mal posedi :grim Popravljeno Maj 24, 2014. Popravil Kmet2 Robson, KLOVN, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Še velik več nas je P.S. jaz ga parknem kar prvo gumo na stol v gostilni da tud on mal posedi :grim da ima še kelnarca kaj od tega.... Kmet2, KLOVN in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Še velik več nas je P.S. jaz ga parknem kar prvo gumo na stol v gostilni da tud on mal posedi :grim Na tleh ko pes pa samo tačke na stol? :angry: No saj vidim, da še sami ne cenite teh bmflčkov, pa pričakujete, da jih bomo drugi?! :grrr Moj kuža sedi z ritjo na stolu. No ja tac pa ne sme dati na mizo. Saj tud za bmfla ne bi blo fajn, da bi se po mizi stegoval. Kdo bo pa pol ves šmir iz kardana iz prtov pral! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 (popravljeno) Na tleh ko pes pa samo tačke na stol? :angry: No saj vidim, da še sami ne cenite teh bmflčkov, pa pričakujete, da jih bomo drugi?! :grrr Moj kuža sedi z ritjo na stolu. No ja tac pa ne sme dati na mizo. Saj tud za bmfla ne bi blo fajn, da bi se po mizi stegoval. Kdo bo pa pol ves šmir iz kardana iz prtov pral! ti pa si optimist, od servisa do servisa je časa okvirno teden dni, ko pa šmir vrže ven pa kr obstane, avtovleka pa te stvari, dokler gre tisti teden, pa ima da je za mizo skupaj z mano, ker pol je spet dlje cajta odsoten Popravljeno Maj 24, 2014. Popravil duce749 Kmet2 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Še vedno ga ne bom imel! Še vedno je pretežak! KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 (popravljeno) Če je nevozen, se pa vsaj na tablici od konkurence pelje p.s. nisem pa še čisto siguren, če morda le ne gre za oznako Citroen GSA... Popravljeno Maj 25, 2014. Popravil Snecer gsxf750, DXR16, gift in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 G. Snečer na Rakitni :mellow: ? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Na kavici s Kmetom2 daneb, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 ti pa si optimist, od servisa do servisa je časa okvirno teden dni, ko pa šmir vrže ven pa kr obstane, avtovleka pa te stvari, dokler gre tisti teden, pa ima da je za mizo skupaj z mano, ker pol je spet dlje cajta odsoten No sej, kdo pa sem, da bom komandiral kje imaš klavir postavljen... thumper, daneb in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Na kavici s Kmetom2 A z njim se družte ... :glare: :krneki: Kmet2, DAMI34, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Seveda ste! :grim Sam kwa!!! Da te kopiram ........ Pa pezda, kaj jamraš? Če majo eni lohka mopede u kuhnah al pa dnevnih sobah, za koji qrac, ga pa jest ne smem met zraven misce, če grem na kufe? Če ma un butl lahko svojega peseka zraven sebe, a jest pa mopeda ne smem, al kako? Če lohka arestant državo fura, a jest pa ne smem delat kar mi paše? Pezda, pa ti to "politično" gonjo vodiš proti meni! To je pa že višek no! Žan96, thumper, KLOVN in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 p.s. nisem pa še čisto siguren, če morda le ne gre za oznako Citroen GSA... mislim, da je ta razlaga točna.... http://www.gsanetwork.org/about-us jama1100 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Gift,kdaj so ti pa diagnosticirali ta GSA....... daneb, KLOVN in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Gift,kdaj so ti pa diagnosticirali ta GSA....... nova dijagnoza, če se ti ne dvigne! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 (popravljeno) ... Pezda, pa ti to "politično" gonjo vodiš proti meni! To je pa že višek no! Kaj si pa pričakoval?! Kar tvoj nikname poglej pa mojo sliko. MIslim, da bo to šlo do zadnje kapljice olja! Ampak zdej se mi ne da več... :zzz: Popravljeno Maj 27, 2014. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Kaj si pa pričakoval?! Kar tvoj nikname poglej pa mojo sliko. MIslim, da bo to šlo do zadnje kapljice olja! Ampak zdej se mi ne da več... :zzz: Tvoj avatar in moj nik .............. se prav lepo dopolnjujeta. Brez mene - ni tebe. Zdej, ker z oljem nimam težav, bo še ta nar ta bulš, da enkrat prideš iz tistih tvojih grap in hribov, pa greva na en al pa dva. I30, Matej207, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 http://www.automotoportal.hr/2014/05/27/bmw-r1200gs-jos-jednom-opozvan-zbog-istjecanja-ulja-iz-mjenjaca/#more-58189 Jeb*mti, tole se pa kar ne neha .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se