Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Opasne cevi oz. nosilce ima, če ni nič gori se lahko lepo poškoduješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 gor itak ni nič! predno dobiš kufre, ti že moped crkne, pa ga posledično prodaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Po 652 straneh, me je srečala "pamet" in sem moj polizdelak zamenjal za "hi tech product". Je sicer res, da sem na osnovnih 14 jurjev moral dodati še dobra 2jurja, da je zadeva vozna in uporabna, ampak KWAAAK! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Baje naj bi bila težava v proizvajalcu. In ne samo za GSA, ampak tude za ene potovalnike. Imam vedno bolj občutek, da se BMWju sladko jebe za eno PodAlpsko tržišče... ...narodu prodajo, kar je "IN" za zbujanje zavisti pred sosedi (beri GS1200WC), ko pa rabiš konkretni artikel popolnoma odpovejo lp, andrej Malo poglej po nemških trgovcih imajo dostikrat kaj na zalogi in malo ceneje kot pri nas. Če te pri nas ne postrežejo greš pač drugam, odkar je EU pa sploh ni nobenga problema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Ja, greš drugam. razen v primeru, ko imaš robo plačano 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Nevarna poteza. Bmw ma tok elektronike, da ti sam sebe držiš na motorju, ostalo opravi sam. Kawasaki je pa bl "trotl mašina"... Večinsko mnenje forumašev, ki ne odobravajo Bavarische Milch Wagen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Ja, greš drugam. razen v primeru, ko imaš robo plačano 100% Jah tega pa ne delaš Zihr si se vn metu s tistio zlato kartico :grrr thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Po 652 straneh, me je srečala "pamet" in sem moj polizdelak zamenjal za "hi tech product". Je sicer res, da sem na osnovnih 14 jurjev moral dodati še dobra 2jurja, da je zadeva vozna in uporabna, ampak KWAAAK! Zame preveč denarja in pregrdo. Raje novo caponord, multistrado al pa ktm 1190. Zmaga mi je pa MW Avgusta Turismo Veloce, sam škoda k pr nas ni nobenga servisa. gift in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Zame preveč denarja in pregrdo. Raje novo caponord, multistrado al pa ktm 1190. Zmaga mi je pa MW Avgusta Turismo Veloce, sam škoda k pr nas ni nobenga servisa. S tem boš na istem qrcu kot z bmfo. Oboje je kitajski proizvod! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Zame preveč denarja in pregrdo. Raje novo caponord, multistrado al pa ktm 1190. Zmaga mi je pa MW Avgusta Turismo Veloce, sam škoda k pr nas ni nobenga servisa. Papež "provocira" :grrr . Zadeva z opremo pride mal čez 13K. In ja, je grd, ampak dober in DEEELLAAA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Jah tega pa ne delaš Zihr si se vn metu s tistio zlato kartico :grrr Odkar mam moped, mi še navadno študentsko bankomat požre! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 DEEELLAAA. in to je edino, kar je od tega mopeda, je grd in dela, vse ostale lastnosti pa so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) in to je edino, kar je od tega mopeda, je grd in dela, vse ostale lastnosti pa so a ni z motorji tko k z ženskami? kaj je bolš : da je grda IN dela al da je sam grda ???? bi se pa za kawo prot bmfli full bolš slišal če bi napisal : "dela ..pa tud grd je.." Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil thumper daneb in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) in to je edino, kar je od tega mopeda, je grd in dela, vse ostale lastnosti pa so Na testih v revijah (GS, GSA, KTM 990, Explorer, XTZ 1200, Crosstourer, Versys)...najprožnejši motor in najboljši menjalnik ... v sklepni besedi ocenjen kot best buy (razmerje, kaj napram ostalim dobiš za to ceno) Če veš več, kot vedo strokovnjaki...kapo dol. Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil Tedybear KLOVN in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Na testih v revijah (GS, GSA, KTM 990, Explorer, XTZ 1200, Crosstourer, Versys)...najprožnejši motor in najboljši menjalnik ... v sklepni besedi ocenjen kot best buy (razmerje, kaj napram ostalim dobiš za to ceno) Če veš več, kot vedo strokovnjaki...kapo dol. ma super je, sam jest mam raj kaj drucga, vsak ma svoj okus in svoj proračun v katerem se lahko giblje, šteje pa samo to, da si zadovoljen in to je edino pomembno, to pa kar se tu prepucavamo, kaj je in kaj ni, je pa bolj zabava in na to je treba tako gledat, na cesti smo pa itak na dveh kolesih in roka v pozdravu Fritz, mariog, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Po 652 straneh, me je srečala "pamet" in sem moj polizdelak zamenjal za "hi tech product". Je sicer res, da sem na osnovnih 14 jurjev moral dodati še dobra 2jurja, da je zadeva vozna in uporabna, ampak KWAAAK! Pač si nesposoben, še vedno se da dobiti barvna paleta 2012 oz. modelno leto 2012, cena = 10.986 2014 letnika pa pride 12.415 Eni so pač navajeni natega, verjetno si prišel bmw jakni pa so ti dodatno zaračunali neumnost. BMW že nervozno kopira velikega versysa, bo kmalu zunaj na osnovi S1000r Papež "provocira" :grrr . Zadeva z opremo pride mal čez 13K. In ja, je grd, ampak dober in DEEELLAAA. Če je versys grd, kaj je pol bmw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Če je versys grd, kaj je pol bmw? lepši :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 lepši :grim Ni pa lepši od Multistrade. Duce...mal, ampak sam mal si me pa zakuril s tisto izjavo......hehe KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Snecer ne bodi žaljiv!!! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Snecer ne bodi žaljiv!!! Nisem, samo na istem nivoju odgovarjam kot "napadalci" Da pa je gska grda pa ni žaljivo, gre za dejstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) Nisem, samo na istem nivoju odgovarjam kot "napadalci" Da pa je gska grda pa ni žaljivo, gre za dejstvo. Se popolnoma strinjam. Se pa GS-arjem ob pogledu na Versys orosijo oči ob zavedanju, da je vsaj nekomu drugemu ratalo narediti še gršo masko. Tudi to je dejstvo. Zadnji lep enduro od Kawasakija je imel na geštelu nalepko Suzuki Motors Corp. :grim :evilgrin: Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Se popolnoma strinjam. Se pa GS-arjem ob pogledu na Versys orosijo oči ob zavedanju, da je vsaj nekomu drugemu ratalo narediti še gršo masko. Tudi to je dejstvo. Zadnji lep enduro od Kawasakija je imel na geštelu nalepko Suzuki Motors Corp. :grim :evilgrin: DSC01448.jpg Sori, ampak to je verjetno eden najslabših izdelkov suzukija potraten, serijski feler na košari sklopke, ki ga kar niso hoteli odpraviti, tankovska teža itd. Kawasaki je hitro videl s KLV klonom oziroma nalepko, da zadeva ni primerna za tako renomirano znamko in najbrž ne bodo več sodelovali oziroma so hitro prekinili. Versys1000 je bil potem odgovor na exKLV, ki je bil res hudo za časom. Versys1000 so pač na "hitro" naredili, malo pobrali od sorodnikov in evo, ima vrhunski agregat, vizualno pa lahko v 5 minutah popravijo masko, izpuh in spet bo jokcanje. Aja, vizualno pa vstrom1000 ni tako švoh, zgleda konkretno, precej podoben varaderu, tu pa se tudi vse konča. Na sliki zgoraj. Domnevam, da bug spoiler ni serijski, je pa nuja tako na 650 kot 1000, da zakrije tisto neposrečeno krivino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 V-Strom ima svoje muhe, tako kot vsak motor. Nekateri več, nekateri manj. Še zdaleč pa to ni slab motor. Se pa lahko resno pogovarjamo, ko bodo po svetu prodali vsaj približno toliko Versysov kot Stromov ter BMW-jev in bodo ti Versysi imeli za sabo ogromno kilometrov ter zakladnico znanja uporabnikov. Do tedaj pa primerjamo eksotiko in ene najbolj prodajanih motorjev v kategoriji. Dovolj je le spomniti se, kdaj si na cesti videl katerega od teh. http://www.motociclismo.it/mercato-due-ruote-aprile-si-continua-col-segno-ldquordquo-top-100-moto-moto-58504 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 V-Strom ima svoje muhe, tako kot vsak motor. Nekateri več, nekateri manj. Še zdaleč pa to ni slab motor. Se pa lahko resno pogovarjamo, ko bodo po svetu prodali vsaj približno toliko Versysov kot Stromov ter BMW-jev in bodo ti Versysi imeli za sabo ogromno kilometrov ter zakladnico znanja uporabnikov. Do tedaj pa primerjamo eksotiko in ene najbolj prodajanih motorjev v kategoriji. Dovolj je le spomniti se, kdaj si na cesti videl katerega od teh. http://www.motociclismo.it/mercato-due-ruote-aprile-si-continua-col-segno-ldquordquo-top-100-moto-moto-58504 20 BMW F 800 GS Enduro 232 21 KAWASAKI VERSYS 650 Enduro 226 Konkurenta sta povsem skupaj čeprav versys 650 ni enduro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Ni pa lepši od Multistrade. Duce...mal, ampak sam mal si me pa zakuril s tisto izjavo......hehe Ni slab ja, verjetno top izgled med konkurenco, bi se pa še kaj dalo... barvno uskladiti sprednje vilice, posodica za urin itd... gregorjanc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se