ludiluka Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/BMWs-naked-revolution/?id=144075 in kej si mislite ??? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/BMWs-naked-revolution/?id=144075 in kej si mislite ??? čist nč, empty hed thumper, pikolo, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Njom njom njom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Evo izpeli so se antibmflarji,lastniki pa itak niso imeli nikoli problemov z temi čudovitimi stroji daneb in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Dovoli, da popravim: Evo izpeli so se antibmflarji,lastniki pa itak niso imeli nikoli problemov s temi precenjenimi industrijskimi izdelki za splošno rabo BMW je le vodja te precenjene in hitro splavljene ter posledično 'luknjaste' karavane... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Sem dobil priporočeno pošto, da se z mojim R1200RT ne smem vozit zaradi napake. Da pa bi me kdo povabil na servis, ah to pa ne. Me prav zanima, ali ga bom moral na servis pripeljat, ali ga bodo zaradi prepovedi vožnje pridejo iskat... In tako naj bom zadovoljen kupec. Ja, bi bil, če bi kupil kako drugo firmo... Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil TomazC I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Evo izpeli so se antibmflarji,lastniki pa itak niso imeli nikoli problemov z temi čudovitimi stroji Sem dobil priporočeno pošto, da se z mojim R1200RT ne smem vozit zaradi napake. Da pa bi me kdo povabil na servis, ah to pa ne. Me prav zanima, ali ga bom moral na servis pripeljat, ali ga bodo zaradi prepovedi vožnje pridejo iskat... In tako naj bom zadovoljen kupec. Ja, bi bil, če bi kupil kako drugo firmo... sej problemov z bmflo ne morš imet če ga kupš pol ti pa fabrka prepove vožnjo ,, pomoje je ta s fedrom na vzmetenju en navaden švabski nateg , da prikrijejo enormno povečano porabo olja in vode... I30, Fritz in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2014 sej problemov z bmflo ne morš imet če ga kupš pol ti pa fabrka prepove vožnjo ,, pomoje je ta s fedrom na vzmetenju en navaden švabski nateg , da prikrijejo enormno povečano porabo olja in vode... ti že veš daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 V zadnjem času sem na avtocesti 3x opazil s kufri otovorjene motorje, ki so pri 130 ritali levo, desno. En je bil R1200 RT, dva pa GSa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2014 V zadnjem času sem na avtocesti 3x opazil s kufri otovorjene motorje, ki so pri 130 ritali levo, desno. En je bil R1200 RT, dva pa GSa. to je zato da jih vi kamikaze niste mogli prehitet daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Pajade, pijani talijani so iskal i pot......neb meu BMW k jih majo taljani, pa ritajo po cesti daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 sej problemov z bmflo ne morš imet če ga kupš pol ti pa fabrka prepove vožnjo ,, pomoje je ta s fedrom na vzmetenju en navaden švabski nateg , da prikrijejo enormno povečano porabo olja in vode... Zato bom pa jaz obdržal Tomosa in ne bom nikoli več imel BMWeja! Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 (popravljeno) kolko se vas poda v gapa http://www.gapa.de/BMW_Motorrad_Days se vidimo lp marko Popravljeno Junij 20, 2014. Popravil moravčan daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 kak bi rekel...oljno hlajenje zadnje pnevmatike, BMW inovacija skratka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Te bavarci so pa res napredni ,če človek nima v glavi in se ne zaveda omejitev in nevarnosti mu ko preseže omejitev na zadnjo kolo špricne mal oljčka to ga zaustavi ali celo izloči divjaka s ceste Pripomoček se imenuje DZD-dodatek za debile SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Po moje so le prišli k sebi in pripravljajo naslednji model GS-ke, ki bo imel pogon na Ketno. Zdaj pa malo razvijajo mazanje le te thumper in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2014 GS-ka že ima pogon na ketno in to kar nekaj modelov :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Pogovarjamo se o motorjih in ne o mopedih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Te bavarci so pa res napredni ,če človek nima v glavi in se ne zaveda omejitev in nevarnosti mu ko preseže omejitev na zadnjo kolo špricne mal oljčka to ga zaustavi ali celo izloči divjaka s ceste Pripomoček se imenuje DZD-dodatek za debile Ta pripomoček je mel že ta star KTM 990 adv thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 če že ne znajo delat motorjev, znajo pa fuzbal brcat pik1, Kmet2, Robson in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 če že ne znajo delat motorjev, znajo pa fuzbal brcat .... tud bimer ponavad že v prvem polčasu premaga kwako pet nula ..... :) Kmet2 in Robson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 .... tud bimer ponavad že v prvem polčasu premaga kwako pet nula ..... :) neb reku, zaenkat še vedno vodim pa še nuben tesniu ni pušnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Sej ko bo pušnlu bo do kraja DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 neb reku, zaenkat še vedno vodim pa še nuben tesniu ni pušnu ahh pik vodi po emšu, na cesti pa sigurno ne, sej smo ga dal enkrat na preizkušnjo, pa smo ga mogli še čakat v kočevju...nekam slabo tist njegov bemfl vleče DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Sej ko bo pušnlu bo do kraja zase se brigi, že ta drucga ktm furaš, jš še vedno staro kwako ahh pik vodi po emšu, na cesti pa sigurno ne, sej smo ga dal enkrat na preizkušnjo, pa smo ga mogli še čakat v kočevju...nekam slabo tist njegov bemfl vleče sj ne more vlečt, poglej kako kljuse ga jaha Kmet2 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se