Kmet2 Objavljeno September 2, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2014 Skalar naredil slabih 15kkm v 4 mesecih in odjavil motor ker sem bankrotiral Ostala dva sem pustil registrirana če slučajno naberem za gorivo ^_^ pik1, thumper, Gregc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 pol pa pizdiš, da skoz jaz tankam Kmet2, thumper in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Solorider: ps: po 118.000 mi je crknil šalter za zavoro... Stari u kanto ga vrž. Ta šalter, pa bencin pa ene gume. Kr naprej neki popravlaš a... ja, kar naprej tvojo, ko se ti okoli voziš... pik1, Kmet2 in alko1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Nekaj je rožljalo (menda v menjalniku) in sem ga peljal na servis. Takole so mi razložili kaj je crknilo in koliko bo stal servis: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 .....,zdravje me je spet ustavilo....... Kaj pol se spet srečava "u toplicama"? ......bom ti šparal plac....aja, pa letos sem te zmagal....jest sem že na berglah :hooray: Kmet2, gsxf750 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 4, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2014 :blush:jaz pridem na bergle šele čez mesec,možno da se srečamo kej v Dolenjskih če se že z motorjem izogibaš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 :blush:jaz pridem na bergle šele čez mesec,možno da se srečamo kej v Dolenjskih če se že z motorjem izogibaš :grim Če prideš v Dol.toplice se javi GSM imaš v avtarju sem vsak teden vsaj 2x v Dol.toplicah pri kolegu je tudi motorist+mehanik pa skupaj kako rečemo seveda dobiš za :beer1: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Ne bi ga imel, ker bi se pol vse babe v mestu slinile okoli mene. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Ne bi ga imel, ker bi se pol vse babe v mestu slinile okoli mene. Ne živet v takem strahu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2014 Za vse jih je dovolj a ne Boych Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 me encontre tirado el tornillo de ajuste del ralenti de alguna bmw “GS”, jajajaja un tramo de asfalto!!!!!! :ninja:A mi lahko kdo prevede tole nad sliko...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Ne živet v takem strahu ... Mi kar odgovarja moj Japaner. Se mi vse punce nasmehnejo, ko se peljem mimo njih. Pri večini celo vidim v retrovizorju, da crkujejo od smeha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Te že od leta 1942 popravljajo... Zadnji je žal Zündapp, ki je pa že preminil.... Slikce iz letošnjega potovanja po Toskani Snečer, gift, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Sm hotu prjavt, de je u Lublan nasprot benz štele na viču nekaj dni stal en GS z lepo mastno lužco pod vampekom. Pa nben ga ni hotu zgleda ukrast. Pa se same resne stvari pogovarjate, tko de bom tih ... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Sm hotu prjavt, de je u Lublan nasprot benz štele na viču nekaj dni stal en GS z lepo mastno lužco pod vampekom. Pa nben ga ni hotu zgleda ukrast. Pa se same resne stvari pogovarjate, tko de bom tih ... Slabo si videl. To ga je sigurno na FAPovo mlako postavil. Ti pa si mislil, da je od Benfe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Slabo si videl. To ga je sigurno na FAPovo mlako postavil. Ti pa si mislil, da je od Benfe. You wish! Na tistem pločniku bi težko FAP stal. Pa olčk je bil dost frišn, nč fapovsko črn. Sicer pa ni važn, zdej ga ni več. Cesta dveh cesarjev je bliz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ola I30, lih s KeC-om sva se pogovarjala, da bi spet šli mal na strelišče. A maš ti na svojih koncih kakšno strelišče za dolgo cev, ker bi moral nastreliti optiko na eni flinti. Pa če češ bemflna luknjat, si svojga pripelji :evilgrin: Drugač pa nisem jezen zato ker imam bemfla ampak zato, ker so eni že tako obsedeni s to znamko, da smetijo po temah, kjer se to ne počne. In če bi bil Ice še aktiven, bi jim to bilo hitro jasno :angry: No, je pol prišla huda Cufa in je spet mal reda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damci66 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ocitno so se vse tezave z bmw zgodile samo meni da jih vsi ostali samo hvalite :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Sm hotu prjavt, de je u Lublan nasprot benz štele na viču nekaj dni stal en GS z lepo mastno lužco pod vampekom. Pa nben ga ni hotu zgleda ukrast. Pa se same resne stvari pogovarjate, tko de bom tih ... Pa si našel razlog, zakaj ga ne bi imel - ker ga nočejo ukrasti. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Ola I30, lih s KeC-om sva se pogovarjala, da bi spet šli mal na strelišče. ... Pa če češ bemflna luknjat, si svojga pripelji :evilgrin: Fritz, na PM poglej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2014 mam občutek da je I30 nabavu bmfla za a strelišče hihihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Na Vicu je bil opazen ta GS, pa sm biu js tud rajs tih... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Kaj se je pa s Snecerjem zgodilo? Piše: izključen. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Vrjetn je sam sebe izkljucil in sel na dopust....ni te srece, da bi ga kdo drug. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Kaj se je pa s Snecerjem zgodilo? Piše: izključen. ? Dopust ima oz. slaba sodniška odločitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se