KLOVN Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 R45 je bil, vozil se je pa striktno major Čule, pripadnik KOS, kasnej sm bil njegov šofer , vsi so se ga bali, posledično tudi mene , s tem mislim na oficirje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Grem službeno v Munchen, na netu se da prijaviti za testne vožnje, in sem se. Takoj sem dobil mail, da imam potrjeno, uro in dan sam izbereš. Na masovnih prireditvah nikoli ne maram testirati. Je bolje tako, ko imaš čas se dogovoriš, prideš do dilerja in greš eno uro naokoli. HDja še nisem peljal, tudi to je treba probati. Za Ameriske ceste pa omejitve odlicen, za nase razmere ni mogoce najbolj primeren, drugace pa se da kar peljat.Imel parkrat izposojeno street glide ,verjetno drugi teden spet za ene dva dni KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) Mel zaduženega enega od 12 primerkov BMW R50 letnik 1958, ki so bili leta 1979 po 20 letnem službovanju v Titovi gardi prepeljani s kasarne na Dedinjah v VP Kraljevo za potrebe šolanja. Popravljeno September 21, 2014. Popravil raza ciciban, KLOVN, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Mel zaduženega enega od 12 primerkov BMW R50 letnik 1958, ki so bili leta 1979 po 20 letnem službovanju v Titovi gardi prepeljani s kasarne na Dedinjah v VP Kraljevo za potrebe šolanja. je to slika z Beranovca, no 90 leta teh BMW-jev ni blo v Kraljevu, vsaj jaz jih nisem videl Robson 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) Ja, slika je z poligona -dirkališča na Beranovcu. Motorje smo že mi v veliki količini uničili, ker smo z njimi trenirali za spretnostne vožnje na tekmah Jugoslovanske policije. Trpeli so pokrovi ventilov-predrajsani, sklopke-požgane in kardani-polomljeni križi ob speljevanju. Kljub temu, da je bilo zraven motorjev še 2 Dojca delov, je ključnih kosov kmalu zmanjkalo. Popravljeno September 21, 2014. Popravil raza KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 no, ko je blo pol metra snega in je blo treba it na vožnjo, je tud na V35 zlomlo križ na kardanu in sledilo je 14 dni delavnice, da si zrihtal osnovno sredstvo za nadaljno uporabo , delov je blo kolker hočeš, motorjev v rashodu pa tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2014 Tito je že vedu kaj je dobr motor,tuki pa 700strani kikiriki generacija nabija da BMW ni dobr,sej ni čudn da gre vse u kur....... KLOVN in MariborBMW 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Zato je pa naroču za vsak motor, še enga v kišti po kosih. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2014 Zato je pa naroču za vsak motor, še enga v kišti po kosih. tud teb bi olajšal če bi še kako kišto naroču zraven KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Tito je že vedu kaj je dobr motor,tuki pa 700strani kikiriki generacija nabija da BMW ni dobr,sej ni čudn da gre vse u kur....... Tito je vedel, kje se, da fajn denar oprat, za kikiriki robo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 I'm Bad Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) ćista germanska rasa Itak, da je Tito meu Bmflne kot vojni plen in vojno odškodnino, ki jo je dubu od đermanov. nekaj bmflnou so pa đermani tuki pustl ker so tekl konc vojne domou :krneki: Popravljeno September 22, 2014. Popravil maus DAMI34, I30 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2014 Ja Tito ni pokleknu pred nobenim,Japončki so pa klečal in se priklanjal tako imenovani ameriški čisti germanski rasi :lol: DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 sicer pa kawasakije ne delajo japonćki, ampak skrivna ločnina starodavnih samurajev, ki jih še nihče ni v živo vidu, če pa jih je, je pa mrtu ratu .. tko ... to sm povedu za vas nevedneže, sam ne okol govort :krneki: Kmet2, dondule, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2014 Facck zdej je pa še edin Kwakar ki sm vrjeu u njega zgubu stik z realnostjo,Damija vpraš kake tablete papa,mu full pomagajo je celo razmišlu da bi mojga ktm-ja kupu,no sej ga še zanese,sam ni tik hudo k pr teb :lol: Nearrain, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Damiju niso vsega povedal, ker vedo, da je labilna oseba Ne bmeu bmflna zato, ker ... ker ... ker ... pozabu sm, ampak .. zihr ga neb meu aja .. zato ker ga ne dela skrivna ločnina, ki jih nuben ni vidu, če pa jih je, je pa mrtu ratu ... no zato ga nebmeu :krneki: p.s. pa ne zajebavam se Popravljeno September 22, 2014. Popravil maus I30, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 js tut ne, vse je res!!! Facck zdej je pa še edin Kwakar ki sm vrjeu u njega zgubu stik z realnostjo,Damija vpraš kake tablete papa,mu full pomagajo je celo razmišlu da bi mojga ktm-ja kupu,no sej ga še zanese,sam ni tik hudo k pr teb :lol: klevete I30, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2014 Dami pri objavi 08.05 si mi pozabu dat všečkota,te rajš jz spomnem kot una k mreže plete..... DAMI34 in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 9.05 ... da nau isku Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Dami pri objavi 08.05 si mi pozabu dat všečkota,te rajš jz spomnem kot una k mreže plete..... Miško rešeno bmw sux Nearrain, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Jaz bi pa ga imel!!! Imel bi R GS 1200 Adventure: DAMI34, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Tito je že vedel, da je Švab z bemflnom prišel do Nordkapa, Moskve in Aleksandrije...Japonc pa sam do pol kitajske in Filipinov in še to povečini z ladjo Zato so tudi predsedniški avtomobili (tisti, ki so se res uporabljali), imeli 'nišan' na havbi maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Jaz bi se tudi s kwakasakijem vozu pa se ne upam ker bi me pol zlahta Pikc jebu da se z mopedom za studente vozm,tako da morm met BMW. :grim Kmet2, DAMI34, ciciban in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Jaz bi se tudi s kwakasakijem vozu pa se ne upam ker bi me pol zlahta Pikc jebu da se z mopedom za studente vozm,tako da morm met BMW. :grim sj če bi ti kawo vozu, te Pikec niti ujet neb mogu p.s. No končno edn, ki prizna da je moral kupit BMW zarad statusa Popravljeno September 22, 2014. Popravil DAMI34 Fritz, Nearrain, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2014 sj če bi ti kawo vozu, te Pikec niti ujet neb mogu p.s. No končno edn, ki prizna da je moral kupit BMW zarad statusa Naredu si konstrukt,to ne velja :glare: Jaz bi pa ga imel!!! Imel bi R GS 1200 Adventure: Končno eden ki ve kaj govori pa ma scooter...............zgledujte se po njem :grim maus, Andrejcer, KLOVN in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se