Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Slovenska moč....   :D

IMG_2630.JPG

10601842_908037175877646_174750555_a.jpg

Kje je pa slika Kmeta, ta je tud vs nabildan, aja nima več bmfa

Objavljeno

Požrite se rižotarji!

Zdaj grem pa nazaj na servis.....

Jaz jih imam še več ampak ni panike, 250 000 mora tak motor narediti, potem pa še en agregat za rezervne dele in vozi dalje...

...potrošni material se pa itak menja vsake toliko časa...zavorni diski, obloge, vzmetenje. sklopka...

Kako je s tvojim vzmetenjem? Moje bo še nekaj časa, sem nastavil rebound na zadnjem amortizerju, ne le trdoto in je še kar zadovoljivo.

Objavljeno

Jaz jih imam še več ampak ni panike, 250 000 mora tak motor narediti, potem pa še en agregat za rezervne dele in vozi dalje...

...potrošni material se pa itak menja vsake toliko časa...zavorni diski, obloge, vzmetenje. sklopka...

Kako je s tvojim vzmetenjem? Moje bo še nekaj časa, sem nastavil rebound na zadnjem amortizerju, ne le trdoto in je še kar zadovoljivo.

meni  še vse  dela ok, prve ploščice sem zamenjal pri 118.000 na sprednjem kolesu, druga so bili samo redni servisi...

Objavljeno

Folk se prej navelica motorja, kokr da pride do 100 jurjev....oz. prej jim hod v napoto v garazi, pa gre v prodajo. :lol1:

Objavljeno

Folk se prej navelica motorja, kokr da pride do 100 jurjev....oz. prej jim hod v napoto v garazi, pa gre v prodajo. :lol1:

Ja, če obstaja boljša alternativa, boljši motor ali kaj drugega.  Ko pa najdeš zase nek pravi kompromis je malo drugače in ti motorji so nek približek temu, kar verjetno večino nekako zadovolji. Na servisu mi je dejal, da vozijo servisirat GS-e z 200 in več k.km.

Saj sedel sem lepše na Tenerejki, ožji sedež in več razdalje med sedežem in stopalkami samo je bilo premalo moči. Če bi imel tu tako razdaljo bi bila razdalja do tal verjetno že zelo velika, ker je težji motor. Sicer bi lahko sedež malo zvišal, samo potem bi moral še krmilo, ker sedaj mi je ravno prav. Adventurerja nisem poizkusil, se mi zdi, da mi ta kar zadostuje. V glavnem, lahko se vozim z njim tudi cel dan in nisem tako utrujen, kot na kakšnem drugem po par urah in to meni največ pomeni. Pri vseh prejšnjih sem vedel, da niso pravi, vsakemu je nekaj manjkalo...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pri 18.000km ga boš pa že prodal....  :yes:  

a se midva poznava? :eek:

Objavljeno

Solo pozna mene,če pozna mene pozna vse :P

Objavljeno

a se midva poznava? :eek:

mislim, da ni varijante, da bi poznal tebe.... samo prerokujem ti... :lol1:

Objavljeno

Snecer javi se imamo probleme................ :P

10703918_1479557012303835_65816607402509

Objavljeno (popravljeno)

Snecer javi se imamo probleme................ :P -

jesus jesus Kmet2... ni čudno da farmacija cveti :D

http://www.youtube.com/watch?v=uj3ZPPw4VHs

refren pesmi....samo za tebe BMW Iron man ;)

Popravljeno . Popravil gift
Objavljeno (popravljeno)

@Kmet, tole zgleda pa like: Muho will be back. Skera je mal švohotna, pa tud "mobitel" je mal iz mode in opazno ceglast. Zmagajo rdeči škornčki  :kva1:

Bolj pomirja že objavljena

bmw-s1000rr-girl.jpg

Al pa tale aktivistka

bmw2.jpg

Popravljeno . Popravil Whiskey
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Kličem Snecerja oglasi se pa Gift :P

Objavljeno

Da ni Gift od Sneckice tanov fant, pa zdej skupi po netu razgrajata?    :hmm:

Objavljeno

Dragi Japanoljubci ,jaz vas cist razumem zakaj ste ves cas slabe volje in tecni ko k.... Par let nazaj ko sem se okoli ganjal z 600ccm japansko skerco sem bil isti, ves cas slabe volje in nataknjen ker mi je slo na k.... ves cas skakat po menjalniku in gasu. Ko sem si kupil Motor se je zadeva mocno izboljsala,torej kupite si Motor in stvari bodo sle na bolje, manj slabe volje,manj pljuvanja na pamet naokoli. :OK:

Objavljeno

Dragi Japanoljubci ,jaz vas cist razumem zakaj ste ves cas slabe volje in tecni ko k.... Par let nazaj ko sem se okoli ganjal z 600ccm japansko skerco sem bil isti, ves cas slabe volje in nataknjen ker mi je slo na k.... ves cas skakat po menjalniku in gasu. Ko sem si kupil Motor se je zadeva mocno izboljsala,torej kupite si Motor in stvari bodo sle na bolje, manj slabe volje,manj pljuvanja na pamet naokoli. :OK:

Ola to se pa popolnoma strinjam s tabo odkar imam italjane sem najsrečnejši človek na svetu 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ola to se pa popolnoma strinjam s tabo odkar imam italjane sem najsrečnejši človek na svetu 

Sedi , pet. :kva2:

Objavljeno

@luxsa ti bi lahko bil predsednik države...... Bmw zakisancev :P

Imaš podobne teorije o bmwjih.koot teta alenka o energetiki :D

Objavljeno

Slovenska moč....   :D

A mišice sta pa dobli od porivanja ... motorja?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jp :P

Objavljeno

Sj, ko bom jaz star in siu gospod, si bom tudi kupil "mator". Do takrat bom pa japanezerje žulil :P

Objavljeno

... Par let nazaj ko sem se okoli ganjal z 600ccm japansko skerco sem bil isti, ves cas slabe volje in nataknjen ker mi je slo na k....

Hja za otročke itak ni druzga kot skerce. Zato pa imajo japanarji tud otroški program za take ta male.

Ko zrasteš si pa omisliš ta prau mator, pa ne rabš kej dost šaltat. Sam peleeeeeeeš ...

in mahaš pobcem, ki pred bmf servisom kisu kofe pijejo.

(Mahajne seveda z enim istegnjenim prstom, da bul zaleže :P )

Objavljeno

Pozorno sem prebral vseh 687 strani te teme. Pridobljene rezultate sem primerjal z Italijanskim (10.212strani), angleškim (20.1211 strani) in avstralskim forumom (3 strani, potem gre debata naprej o kengurujih.) Po navzkrižnem primerjanju vseh rezultatov, sem znesek delil s 4 in prišel do končnega rezultata-teze:

Vsi bi hoteli imeti pravi japonski motocikel, žel pa si ga lastniki BMW znamke ne morejo privoščiti :P

Objavljeno

Pozorno sem prebral vseh 687 strani te teme. Pridobljene rezultate sem primerjal z Italijanskim (10.212strani), angleškim (20.1211 strani) in avstralskim forumom (3 strani, potem gre debata naprej o kengurujih.) Po navzkrižnem primerjanju vseh rezultatov, sem znesek delil s 4 in prišel do končnega rezultata-teze:

Vsi bi hoteli imeti pravi japonski motocikel, žel pa si ga lastniki BMW znamke ne morejo privoščiti :P

Ce bi bral naprej, bi ugotovil, da si vsi razen Avstralcev zelijo kenguruje...oni jih namrec ze imajo in si namesto kengurujev zelijo severne jelene.

Objavljeno

A mišice sta pa dobli od porivanja ... motorja?

Bom vprašal :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!