Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Nimaš pojma,še dobr da znaš prjatle izbirat,ker drugače bi bil pa res čisti papak :P :lol:

Veš kaj bo pa najbolj smešno...ko bo nazadnje kawo zamenjal za novega R1200RS-a , ker je to isti segment, kot SX :evilgrin: samo da je bemfla ene 100x boljša  :P.

Kako že gre? Zarečenega kruha se največ poje :naughty:.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Tudi verniki spregledajo...če pa ne, jim moramo malo pomagati....... :bum:.....in spregledajo :grim  

Popravljeno . Popravil skalaprava
Objavljeno

ampak on je :ninja: vernik, takega ne moreš  :bum: , ker obvlada ninđicu, kara te, ... in vse ostale besede, je nek napisu, 100% :kva2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Duce, koliko km si naredil na "začasnem", pa kje ga parkiraš? Moj bo z 8.000km počasi rabil dele za generalno.

Objavljeno

pol mam pa dobrih 5 jurjev v dobrem, trenutno ga mam na Češkem pr kolegu, da ga ne vozim na prkolci gor pa dol, mogu bi pa ga prpelat domov, če ga ne prodam tam, ker Ducatia sem :OK: , drugo sezono pa itak nazaj na novga 1299s :grim  :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Nimaš pojma,še dobr da znaš prjatle izbirat,ker drugače bi bil pa res čisti papak :P :lol:

odreku se jih bom, zdj že vsi pomaranče vozijo :P

vsi ste biuši bmflouci, bljak  :ninja:

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Veš kaj bo pa najbolj smešno...ko bo nazadnje kawo zamenjal za novega R1200RS-a , ker je to isti segment, kot SX :evilgrin: samo da je bemfla ene 100x boljša  :P.

Kako že gre? Zarečenega kruha se največ poje :naughty:.

Mwahahahaaaaaaaaaaaaaaa, samomoriram se od smeha :P

Objavljeno

pol mam pa dobrih 5 jurjev v dobrem, trenutno ga mam na Češkem pr kolegu, da ga ne vozim na prkolci gor pa dol, mogu bi pa ga prpelat domov, če ga ne prodam tam, ker Ducatia sem :OK: , drugo sezono pa itak nazaj na novga 1299s :grim  :OK:

Trenutno je zaradi pričakovanja novega RRa cena najnižja. S prodajo raje počakaj do pomladi.

Ne bi ga imel, pa pika! Česa že?

Objavljeno

Ne bi ga imel, pa pika! Česa že?

R1150+BMW+GS+Valve+Cover+Repair7.jpg

Objavljeno

Sneci bodi fer pa nalepi zraven še linke kaj mož počne v lajfu - vsaj tole za uvod:

I LEFT IRELAND IN MY EARLY 20'S, DESTINATION: NEW YORK CITY. A RAGS TO RICHES STORY ENSUED BUT AT 46, A FINAL SHOWDOWN IN MY BATTLE WITH ALCOHOLISM DAMN NEAR KILLED ME. SOBERING UP IN RE-HAB IN '09 I HAD TO GET OUT OF FLORIDA, SO FEBRUARY 2010 I HIT THE ROAD FOR A FEW MONTHS ON MY 1150 BMW GS....I NEVER WENT BACK. MY MOTORCYCLE IS NOW A 2 WHEEL DRIVE SIDECAR OUTFIT AND MY "3 WHEELS, 7 CONTINENTS, 7 YEARS" EXPEDITION IS NOW HALF WAY AROUND THE WORLD. INFO@WHERETHEHELLISMURPH.COM

Zanimivo, da se ni na kawo usedu pa spelu....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ah kaj ga še niste skužili,prokatorja na kvadrat :grim

Objavljeno (popravljeno)

:smoke:

post-478-0-64117500-1413472420.jpg

Popravljeno . Popravil Nearrain
Objavljeno

Sneckica Gifte spusca.  

Le kaj se je cloveku pripetilo, da ima toliko proti BMWju.

A mu je BMW fanta povozu, me je BMW mamo naskocil?  nekaj groznega se mu je moralo zgodit, da mu je taksne psihicne rane pustilo. Bogi reevcek.

ehhh ... Verjetno je samo nova psiholosko-patoloska bolezen, katera se na tak nacin manifestira po svakojakih forumih pod posevdonimoma Snecer ali Gift. 

Raj bi Tamagotchi-ja fotral.

Sneckica ! To je zate prava stvar...sam se tole navesis na Versacheja, pa bos kompleten.  :smoke:

Objavljeno (popravljeno)

kawo se pije, ne pa pele. 

Kawo se pa pele :P

BMW se šraufa :(

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa kaj so te spet za komp spustili :kva1:

Objavljeno

Pa kaj so te spet za komp spustili :kva1:

1/2 dneva kramp,

1/2 dneva komp.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

1/2 dneva kramp,

1/2 dneva komp.

... prvo postavko bi ti bilo treba mal povečat ... :)

Objavljeno

Sneci bodi fer pa nalepi zraven še linke kaj mož počne v lajfu - vsaj tole za uvod:

I LEFT IRELAND IN MY EARLY 20'S, DESTINATION: NEW YORK CITY. A RAGS TO RICHES STORY ENSUED BUT AT 46, A FINAL SHOWDOWN IN MY BATTLE WITH ALCOHOLISM DAMN NEAR KILLED ME. SOBERING UP IN RE-HAB IN '09 I HAD TO GET OUT OF FLORIDA, SO FEBRUARY 2010 I HIT THE ROAD FOR A FEW MONTHS ON MY 1150 BMW GS....I NEVER WENT BACK. MY MOTORCYCLE IS NOW A 2 WHEEL DRIVE SIDECAR OUTFIT AND MY "3 WHEELS, 7 CONTINENTS, 7 YEARS" EXPEDITION IS NOW HALF WAY AROUND THE WORLD. INFO@WHERETHEHELLISMURPH.COM

A zdaj sem pa še gift in še kdo? :)

No da vas pomirim, gift je moj prijatelj.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Moj nasledn moped bo anglez, k... vs gleda. :004

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A zdaj sem pa še gift in še kdo? :)

No da vas pomirim, gift je moj prijatelj.

Ti maš prjatle????  :friend2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Ti maš prjatle???? :friend2:

verjamem, da jih ti mucek v Žabariji težko najdeš :)

Popravljeno . Popravil gift
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

verjamem, da jih ti mucek v Žabariji težko najdeš :)

zdej se pa hitr prjav pod snekico pa si tole lajkej :D :D :D

Objavljeno

Sneckica Gifte spusca.  

Le kaj se je cloveku pripetilo, da ima toliko proti BMWju.

A mu je BMW fanta povozu, me je BMW mamo naskocil?  nekaj groznega se mu je moralo zgodit, da mu je taksne psihicne rane pustilo. Bogi reevcek.

ehhh ... Verjetno je samo nova psiholosko-patoloska bolezen, katera se na tak nacin manifestira po svakojakih forumih pod posevdonimoma Snecer ali Gift. 

Raj bi Tamagotchi-ja fotral.

Sneckica ! To je zate prava stvar...sam se tole navesis na Versacheja, pa bos kompleten.  :smoke:

Poišči si ustrezno pomoč.. ;) pomagalo ti bo :P

Vsak si naj svojo rit briše :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!