royal Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Sej drugega bi kupil za male pare. Kakih 7-8 jurjev. Kaj boš še z drugim še tega ne moreš baje vzdrževati pa dajmo kodo jih lahko več kupi
krucymucy Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) Od kje si pa to pobral "da še tega ne morem vzdrževati"? Lahko kupim tebe in Šmarno goro! Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil krucymucy Kmet2 in DAMI34 2
corser Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Od kje si pa to pobral "da še tega ne morem vzdrževati"? Lahko kupim tebe in Šmarno goro! :unsure: :cry: :cry: :cry: krucymucy 1
gusar Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Od kje si pa to pobral "da še tega ne morem vzdrževati"? Lahko kupim tebe in Šmarno goro! Šmarna je že prodana.
corser Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Pozdravljen Srečko! Marsikaj sem moral poslušati. Slišal sem, da menjam samo Beemweje, da naj še kakšnega Beemweja zamenjam z Japoncem, da sem bayeriše p****, da me lahko kupi kdorkoli, da mi lahko kupi hišo, Šmarno goro...
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Lahko kupim tebe in Šmarno goro! To je izjavu Srečko Katanec .. ne pa Srečko Kardanec zmagu sm vs ... KWAK ÜBER ALLES :krneki: HyperJack, DAMI34, thumper in 1 other 4
daneb Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 To je izjavu Srečko Katanec .. ne pa Srečko Kardanec zmagu sm vs ... KWAK ÜBER ALLES :krneki: :grupni:
biker77 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 To je izjavu Srečko Katanec .. ne pa Srečko Kardanec zmagu sm vs ... KWAK ÜBER ALLES :krneki: zahovič je to reku drgač Kmet2 in yamaha2025 2
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 (popravljeno) zahovič je to reku drgač to je res .. zmagu sm pa vseen itak da je smetenje, ker ne bi meu bmfla :lol: zakaj ... zato, ker raj brusim koleno kt cilindre Popravljeno Oktober 25, 2012. Popravil maus DAMI34, thumper, daneb in 1 other 4
yamaha2025 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Zahovič je rekel to Katancu, ja. Maus, itak da si zmagal, saj ne more biti drugač... maus 1
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Maus, itak da si zmagal, saj ne more biti drugač... tko se govori .. zaslužu si, da mi daš za kavo ... majhna nagrada zate, velik užitka zame :lol: yamaha2025 in MARJA 2
Bambi61 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Zakaj ne bi imel BMW-ja? Ker sem si spet kupil KTM-a!! krucymucy 1
Cartman Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Res ne vem kaj tolko modruješ v tej temi....... in ocenjuješ profile ljudi,kakšni so...itd. Če si si ti kupil motor da gledaš v njegov znak je to tvoj problem in ga ne vsiljuj nam.Osebno jaz sem si kupil motor,da uživam na njem in se vozim kar se da uživaško z vsemi pomagali,ki jih tvoja kanta nima nisem pa fanatik na BMW,saj me privlačijo tudi druge znamke a takrat ko sem jaz kupoval je bil trenutno najbolj gušten in kdo ve katere znamke bo naslednji motor.. zdej pa prow pretiravaš.......
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 zdej pa prow pretiravaš....... ne pretirava .. men je fulkrat reku, da ga kwak privlači ... člouk ma še mal šans :lol: ... človekica je pa izjaula, da farer kwakija ni švoh ... Kmet2 in DAMI34 2
bladzo Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Včasih je imel "vsak" fazerco. Danes ma "vsak" BMW! Zato ga ne bi mel! Preprosto nism več frajer! Kaj predlagate, da kupim?
Cartman Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Včasih je imel "vsak" fazerco. Danes ma "vsak" BMW! Zato ga ne bi mel! Preprosto nism več frajer! Kaj predlagate, da kupim? Diavel. al pa er6f DAMI34 1
BelaStrela Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Zakaj ne bi imeli BMW motocikla: Zato ker imam že tako prevelikega tiča in ne rabim dodatnih 'podaljškov'! A veš kaj, to bom dala pa čist takoj prevert! :closedeyes: A ne še, zima bo dolga. Joj, fantje. Tok je luštn. Js sm šla iz LJ, stran od motorja, stran od motečih faktorjev, pisat diplomsko. In tole je moj stik s svetom. Zjutri odprem, 5 novih strani. Js sm vam tok hvaležna, resnično se zabavam, hvala, ker ste tako poskočni.
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Včasih je imel "vsak" fazerco. Danes ma "vsak" BMW! Zato ga ne bi mel! Preprosto nism več frajer! Kaj predlagate, da kupim? explorerja MARJA in thumper 2
MARJA Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Zakaj ga ne bi imel? Preprosto zato, ker bi Maus mislu da imam velik dnarja pa bi mu mogu skoz za kavo dajat. DAMI34, maus, Mutika in 3 others 6
bladzo Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 explorerja Kupm! Sam, če mi da kdo vsaj dve leti garancije na "frajerstvo"! maus in Cartman 2
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Včasih je imel "vsak" fazerco. Danes ma "vsak" BMW! Zato ga ne bi mel! Preprosto nism več frajer! Kaj predlagate, da kupim? Tole. Ima nemški pridih. thumper, pik1 in maus 3
Snečer Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 (popravljeno) Alternativa GSki je sedaj drug nemški proizvajalec VW oz. model Ducati Multistrada. Pa maš spet nemško kvaliteto na papirju. Boljše kot kitajsko v praksi. Volkswagen Group sells passenger cars under the Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda and Volkswagenmarques; motorcycles under the Ducati brand; and commercial vehicles under the MAN, Scania and Volkswagen Commercial Vehicles marques Ni da ni. Popravljeno Oktober 25, 2012. Popravil Snecer
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Zakaj ga ne bi imel? Preprosto zato, ker bi Maus mislu da imam velik dnarja pa bi mu mogu skoz za kavo dajat. ker si za dve glavi večji od mene, ti bom kr js kavo plaču Kupm! Sam, če mi da kdo vsaj dve leti garancije na "frajerstvo"! js ti dam Tole. Ima nemški pridih. ni švoh .. mal zlate je vseeno gor :lol: MARJA, thumper in Mutika 3
bladzo Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Alternativa GSki je sedaj drug nemški proizvajalec VW oz. model Ducati Multistrada. Pa maš spet nemško kvaliteto na papirju. Boljše kot kitajsko v praksi. Ni da ni. Že mam, pa se ne počutm frajersko... Bolj "gejevsko"... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se