Nearrain Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Sekreti od BMW-jev so posneti v SLO. http://vimeo.com/110113106 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Sekreti od BMW-jev so posneti v SLO. http://vimeo.com/110113106 Nisem si mislil, da mi bodo kdaj "čučavci" všeč... Čisto simpatičen video..... Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Je rekel, da je cenejše se peljat z trajektom, kot dolivat olje na vsake toliko, ker predrago stane, pa še manj verjetno je, da mu "oni" odpade. Posnetek narejen v Anconi. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Jap In to čisto nova GS, halbvodna, pa že tak pušča olje p.s. uradno pa se ne vozijo s trajekti... BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Zdaj pa ena čisto resna.... A je kdo že videl sistem, ki bi omogočal doziranje olja v motor, podoben tistemu, ki ga "ketnarji" uporabljajo za mazanje ketne? Moj mi žre tolko olja, da mi preseda stalno dolivanje. Poljeobdelovalec, tebi so odgovori prepovedani, ker nisi argumentiran.... in kam gre to olje, ti kadi, hladn ali vroč, če nič od tega, zamenjaj proizvajalca olja, vsi moji znanci na Bmw in jaz smo na Motulu in na 10 jurjev gre brez dolivanja :grim , če pa ti kadi, boš moral narediti poseg v motor :grim Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Duce vsak boxer pokadi ko je mrzel,jasno KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Duce vsak boxer pokadi ko je mrzel,jasno Ko je topel pa zagori? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Ja ne vem,a maš izkušnje iz prve roke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Vprašal sem, ti si poznavalec oziroma si se pravočasno rešil nadloge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Moral sem ,saj so me preveč napadale oboževalke PrimozC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Duce vsak boxer pokadi ko je mrzel,jasno neb vedu :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) @Sneci & K2: najbl bi blo, da preiskusita svoje vrline na nevtralnem terenu. Recimo: hitrih 10 pravilnih odgovorov in pa kdo hitreje zamenja plašč motocikla Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Najdaljša vožnja s Versačijem..... https://www.youtube.com/watch?v=fntH8i5rOZE igor0203, Nearrain in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Tapravi specialci ste, da se vam še da oz. imate dober sprostitveni ventil Kmet2 in PrimozC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Najdaljša vožnja s Versačijem..... https://www.youtube.com/watch?v=fntH8i5rOZE Me zanima, če bi ti tak svojo bemflo pobral in se odpeljal @Sneci & K2: najbl bi blo, da preiskusita svoje vrline na nevtralnem terenu. Recimo: hitrih 10 pravilnih odgovorov in pa kdo hitreje zamenja plašč motocikla Kaj ti zgledam kot mehanik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Me zanima, če bi ti tak svojo bemflo pobral in se odpeljal Kaj ti zgledam kot mehanik? Sneckica.... Verjamem, da si ekspert pri pobiranju krompirja z njive... Za pobrat motor telesna moc ni potrebna...treba znat. http://www.youtube.com/watch?v=UZ6_2VqSHBw Tole z mehanikom....res je, ne zgledas. Blizje si turu na zadnjici. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Je pa lepo spremljati to temo, vedno več je prisotnih bmw kafetarjev, kaj so kakšen nov servis odprli? I30, igorkr in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Odgovor na H2R res komično... skalar36, I30, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Bmw in ostala moto navlaka se da vsaj popravit draga Sneckica, tvoje patoloske obsedenosti in maloumja zal ne. Tebe zgleda res ni mama marala, da trpis taksne dusevne bolecine in da dozivljas taksne custvene izlive ob omembi ene boge avto-moto znamke bi znal biti res dober iziv za kaksnega psihiatra. Skratka...veseli me, ce ti to pomaga pri celjenju dusevnih brazgotin. Nic ti ne zavidam. Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil Nearrain igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 BMWja se ne da popraviti... takšne pač je. Spet žalitev (javna) I30 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Duce vsak boxer pokadi ko je mrzel,jasno A Tyson in Zavec tudi? Kmet2 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 A Tyson in Zavec tudi? Tudi...samo kaksno bolj konkretno zadevo od motornega olja. KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) @PrimozC "ja pušim samo u businessu " Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 BMWja se ne da popraviti... takšne pač je. Spet žalitev (javna) Svetujem ti, da podas javno ovadbo na pristojno internetno sodisce za resevanje razalitvenih primerov med anonimnimi uporabniki . :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Šalim se, glede na en zapis gori, ko je nekoga napelo. Maš pa tako stran sicer na netu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se