nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 KaTe eMovc Še hujš. KTMe Jodleri naredijo iz odpadlih delov BMWejev, ki jih po cestah naberejo. skalar36 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 KaTe eMovc Ka Te Maš to za eno sranje? skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Še hujš. KTMe Jodleri naredijo iz odpadlih delov BMWejev, ki jih po cestah naberejo. Aha ,ti je že kdo reku da v teb spi genij sam škoda da je budala skoz budna :lol: Ka Te Maš to za eno sranje? Odgovor isti prejšnjemu :grim Efendi, BREITNER, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Aha ,ti je že kdo reku da v teb spi genij sam škoda da je budala skoz budna :lol: Odgovor isti prejšnjemu :grim Hahaha .... pa ne sodit drugih po sebi! :grim I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Aha ,ti je že kdo reku da v teb spi genij sam škoda da je budala skoz budna :lol: Ne. Ti si ta prvi. To si sam pogruntal ali so ti to foro v življenju drugi tolikokrat povedali, da si si jo zapomnil? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) Hahaha .... pa ne sodit drugih po sebi! :grim Odgovor isti prejšnjemu ,lp Damjan Jankovič Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil Kmet2 DAMI34 in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Odgovor isti prejšnjemu ,lp Damjan Jankovič Poznam ... sem te že hotel fprašat, če imate istega odvetnika? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Ne. Ti si ta prvi. To si sam pogruntal ali so ti to foro v življenju drugi tolikokrat povedali, da si si jo zapomnil? Sam pogruntal saj imam vsak dan veliko takšnih okol sebe kot ti Poznam ... sem te že hotel fprašat, če imate istega odvetnika? Ne rabm odvetnika ,če potrebujem nasvet vprašam tvojega prijatelja ,ki je zelo solidaren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 BMWjaš Rajši imam sosedo pedra kot soseda bemwejaša. vsak se svojih drži skalar36, Kmet2 in igor0203 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Sam pogruntal saj imam vsak dan veliko takšnih okol sebe kot ti Srečnež. Jaz pa se moram ubadat s tebi podobnimi. Kaj češ, nekdo mora tudi za takšne skrbeti. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 vsak se svojih drži Mujo: A veš Haso, da je moja Fata peder? Haso: Nemogoče Mujo. A ti sploh veš kdo je peder? Mujo: Kdo? Haso: Tisti, ki ima rad moške? Mujo: Pa to, to je moja Fata. KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Srečnež. Jaz pa se moram ubadat s tebi podobnimi. Kaj češ, nekdo mora tudi za takšne skrbeti. Srečnež,vsaj lohk kaj pametnega pobereš od njih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 tole si mislim o BMW Nearrain, pik1, igor0203 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Hmmmm, zelo zanimiva misel, Dami.............avtoportret? :evilgrin: Saj si pisal v prvi osebi, ne DAMI34, I30, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Fantje zima se bliža, dajmo se držat teme... evo en predlog, kako ga boste lahko v tem letnem obdobju na servis vozili pik1, skalar36, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 a to si ti bil, pa zdaj svetuješ nam :grim pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Kmet... Če bo šlo tako naprej bomo lahko na mamutovanju vdarli okroglo mizo do takrat bo pomoje 1000 strani in boš lahko priredil piknik... Če bo seveda ata mamut pustil da mu smetimo zabavo ? Sedaj pa eno resno vprašanje... Pijejo vsi bmwji olje? Al jim ne znajo praviga olja nalit? Rad bi si kupil rtja... Ampak nebi pa rad postal mali delničar pri naftni družbi Naš prejšni vw t5 je skoz žrl olje ... Potem pa smo mu dali boljše olje in je bil mir od servisa do servisa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Sedaj pa eno resno vprašanje... Pijejo vsi bmwji olje? Al jim ne znajo praviga olja nalit? Rad bi si kupil rtja... Ampak nebi pa rad postal mali delničar pri naftni družbi Naš prejšni vw t5 je skoz žrl olje ... Potem pa smo mu dali boljše olje in je bil mir od servisa do servisa... Osebna izkušnja - R1200GSA, 60.000km na števcu, poraba olja 0,7l na 10.000km. Motorrad test R1200GS (leta 2005, 0-50.000km), povprečna poraba olja 0,1l na 1000km. Po vsem, kar sem prebral, boxerji spijejo nekaj olja. Odvisno tudi od tega kako so utečeni in kako so voženi. Nekomu to lahko predstavlja težavo, komu drugemu pač ne. Glede na to, da sem sam prej vozil DL1000 s porabo med 6,5 in 7 litri goriva na 100km, R1200GSA pa s 1200ccm mašino spije 5 do 5,5l goriva na 100km, mi je tistih 7dcl olja, od servisa do servisa, najmanjši problem. Če je to cena za nizko težišče boxer motorja in odlično vodljivost motocikla s takšno mašino, potem jo z veseljem plačam. Načeloma pa vsak motor porabi nekaj olja a je pri večini to skorajda neopazno. Enako naj bi veljalo tudi za vrstne BMW-jeve motorje. DAMI34, igor0203, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Motula v mašino in se odpravi problem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Hvala, nisem vedel da znaš tako lepo napisat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 a to si ti bil, pa zdaj svetuješ nam :grim Daj pokaži nam še kakšno iz svojega Ducati albuma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 nisi nek poznavalec motorjev, to na Volvu je Buell :grim, ne Ducati, čeprav na hitro bi to tisti, ki nima vlko pojma o motorjih prav to trdil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Včasih cilindri pomagajo pri parkiranju... včasih pač ne Tega, pa tako nihče (razen nekaterih na tem forumu) ne zna razložit :D Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) nisi nek poznavalec motorjev, to na Volvu je Buell :grim, ne Ducati, čeprav na hitro bi to tisti, ki nima vlko pojma o motorjih prav to trdil Kot sem napisal, v sosednji temi se je tukaj pravkar potrdilo, vidim, da si izkušen mehanik Ducatija Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil gift KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Kot sem napisal, v sosednji temi se je tukaj pravkar potrdilo, vidim, da si izkušen mehanik Ducatija ne, s tem potjujem, da sem poznavalec moto scene, od vrhunskega Ducatija do olupkov z Japonske :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se