luxsa Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 A ste Kawasakijevci neka kasta ki se med sabo ..............če se kdo najde je izjava zgolj naključje :lol: Mogoce jim pa lahko malo pomagamo,kakor nasi sosedje recejo za turiste,treba ih jeb.. ,da se umnozavaju. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) Dami34 Zgleda da nimaš sreče Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil alko1 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 A ta zadnji del tvoje izjave je kokr de ena varovalka, da tebe ne bi kdo ? Moram vas opozorit,ker če mi kdo pride od zadaj bo hitro potreboval zobarja,bolje preventiva kot kurativa Znan sem po brijam,šišam,zube vadim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 a maš tako močne vetrove da bi nam zobe spipalo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 a maš tako močne vetrove da bi nam zobe spipalo ? probaj pa boš videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Kmet2, pik1 in igor0203 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Vidim, da se me vabi v eno drugo temo, vendar tam ne morem sodelovati, ker je la za tiste, ki ga ne bi imeli oz. bi lahko nekak prišel poleg in napisal, da treh ne bi imel. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Vidim, da se me vabi v eno drugo temo, vendar tam ne morem sodelovati, ker je la za tiste, ki ga ne bi imeli oz. bi lahko nekak prišel poleg in napisal, da treh ne bi imel. Zakaj ne bi imeli (oz. bi imeli) Kawasaki Versys motocikla ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Manjka "zakaj imaš"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 A ste Kawasakijevci neka kasta ki se med sabo ..............če se kdo najde je izjava zgolj naključje :lol: Jz sm to slišu, , za tiste, ki radi dvigujejo uteži in jedo steroide... I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) mislim da sem okrog 14. 10 videl Snecerja v akciji ... Nekdo ga je opozoril da je v bližini bmw... Takoj je odšel iskat prostor za pripravo napada.. Ko je prispel v trdnjavo... je potreboval okrepčilo Nato je skozi "nišno" okno preveril od kje preti nevarnost Takoj je aktiviral topništvo Ter naciljal "babo z povešenimi joški" Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil Matej207 DAMI34, Snečer, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Manjka "zakaj imaš"... ko s' pa ti picajzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) WP_20141012_108.jpg nisi zdržal, da si želje ne ovekovečiš? :grim Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil duce749 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 ej... kot reče snecer.. čisti prikoličarski turizem... ded je bil iz švedske... Emšo pa podoben borcem v drugi svetovni vojni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Možno, da ga je sestavil doli Ker ob poti, tudi ni bilo varno za bemfle, al pa če je bil v kombiju ruski stroj je posebej alergičen na nemške zadeve Matej207, DXR16, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 WP_20141013_028.jpg Matej, upam da nisi šel na kofe v tole trdnjavo - cena le tega je namreč v rangu BMW servisa .....vem, ker sem bil tam v izvidnici letos, da se je potem lahko švedski ata brezskrbno s svojim bemflom pripeljal :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 mislim da sem okrog 14. 10 videl Snecerja v akciji ... Nekdo ga je opozoril da je v bližini bmw... WP_20141013_028.jpg Takoj je odšel iskat prostor za pripravo napada.. Ko je prispel v trdnjavo... je potreboval okrepčilo WP_20141013_050.jpg Nato je skozi "nišno" okno preveril od kje preti nevarnost WP_20141013_066.jpg Takoj je aktiviral topništvo WP_20141013_034.jpg WP_20141013_036.jpg Ter naciljal "babo z povešenimi joški" WP_20141012_108.jpg Pa po sliki vidim da imaš že emšo tistih stričkov z bmfo le kdo te je zavedel ,da si ne kupiš sebi primernega motorja in se mučiš s temi študentskimi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 (popravljeno) Jz sm to slišu, , za tiste, ki radi dvigujejo uteži in jedo steroide... Hipotetično sklepam,da po tem kar voziš si eden izmed tistih, ki takim nastavlja prdo,za to vrjetno tolk veš ,ti vračam poljubček dragi pa danes ne pozabi lubrikanta,drugače bo spet na suho ..... Popravljeno Oktober 30, 2014. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 skalaprava a veš kako pravijo? Oz je skoraj res.... Materialna oz prevozne dobrine niso vedno pokazatelj zdravega finančnega stanja... če se kateri bmwjaš najde v tem je zgolj naključje Kmet2 tale študentski motor me zaenkrat ohranja na stezi, oz. Ni namenjen brušenju ograj Je čisto dovolj zmogljiva kobilica ki zmore peljat kamor hočeš, pa zato ne potrebujem luksuznega bmwja, da grem na kavo.. Itaq pa ne pijem te nesnage... Fuj I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Mene pa zanima kolk stane en snecer in kje se ga kupi, ker bi imel enega doma Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PrimozC Objavljeno Oktober 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ...za oba taborja tako Versys kot BMW...dva lepa motorja en poleg drugega https://www.dropbox.com/sc/rtgetx9rk97ofxd/AACksrbeK1cxWYqm8qWTDGaEa Da bo mir v hiši igor0203, Kmet2, Efendi in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Pa po sliki vidim da imaš že emšo tistih stričkov z bmfo le kdo te je zavedel ,da si ne kupiš sebi primernega motorja in se mučiš s temi študentskimi :lol: Po moje mi še kar manjka do obdobja, ko moraš kupiti bemflo. Nisem se pustil nategnit in sem sam izbral najboljše na trgu. Kje pa lahko kupim bone za kosilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 skalaprava a veš kako pravijo? Oz je skoraj res.... Materialna oz prevozne dobrine niso vedno pokazatelj zdravega finančnega stanja... če se kateri bmwjaš najde v tem je zgolj naključje Kmet2 tale študentski motor me zaenkrat ohranja na stezi, oz. Ni namenjen brušenju ograj Je čisto dovolj zmogljiva kobilica ki zmore peljat kamor hočeš, pa zato ne potrebujem luksuznega bmwja, da grem na kavo.. Itaq pa ne pijem te nesnage... Fuj BMW imam povprečen,KTM pa narejen za mene in hrvate,saj ko pobrusim oni sam pobarvajo :grim P.S. drugače pa ne pijem kave ,tolk v vednost tebi in Snecerju,tapravim popotnikom ki znate v enem dnevu naredit tudi 54 km igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Po moje mi še kar manjka do obdobja, ko moraš kupiti bemflo. Nisem se pustil nategnit in sem sam izbral najboljše na trgu. Kje pa lahko kupim bone za kosilo? So te že večkrat nategnili,sam ne čutiš,si že navajen :grim Bone za kosilo jaz še za kruh pa sol nimam kaj šele za bone.........jah te bmfli Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ...za oba taborja tako Versys kot BMW...dva lepa motorja en poleg drugega https://www.dropbox.com/sc/rtgetx9rk97ofxd/AACksrbeK1cxWYqm8qWTDGaEa Da bo mir v hiši Dobro da si versysa obdržal, da se boš lahko vozil naslednje leto Čakamo vzporedni test I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se