Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 (popravljeno) BMW imam povprečen,KTM pa narejen za mene in hrvate,saj ko pobrusim oni sam pobarvajo :grim P.S. drugače pa ne pijem kave ,tolk v vednost tebi in Snecerju,tapravim popotnikom ki znate v enem dnevu naredit tudi 54 km Kje si prišel do cifre 54? Mene pa zanima kolk stane en snecer in kje se ga kupi, ker bi imel enega doma Mene pa zanima kolk stane en snecer in kje se ga kupi, ker bi imel enega doma Morš bmwja prej prodat Popravljeno Oktober 30, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Dobro da si versysa obdržal, da se boš lahko vozil naslednje leto Čakamo vzporedni test Versys gre na Dinos....a ti ni povedal :yes: no upam da ga vsaj tolk časa še obdrži da pove razlike ki jih vsi vemo razen tebe,učenega Pa Corser te hoče met.............to mi je sicer malo čudno ,ampak vsak bmflar ma svoje navade :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Kje si prišel do cifre 54? Morš bmwja prej prodat No sej počas se bosta zmenla ,je nekaj med vama :lol: A sm se zmotu,se pravi da je od 54 km 2o milj s trajektom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Aja, že vidim verjamem, da te zmede količina podatkov. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Versys gre na Dinos....a ti ni povedal :yes: no upam da ga vsaj tolk časa še obdrži da pove razlike ki jih vsi vemo razen tebe,učenega Pa Corser te hoče met.............to mi je sicer malo čudno ,ampak vsak bmflar ma svoje navade :lol: Poglej še enkrat fotko, pod bemflo ma že fleke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Poglej še enkrat fotko, pod bemflo ma že fleke Jah garaža je pač za očistit od zadnjega žura priznam... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Jah garaža je pač za očistit od zadnjega žura priznam... Drugače pa zgleda kar lepo ohranjen, keri letnik je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Drugače pa zgleda kar lepo ohranjen, keri letnik je to? 06/2013 zelo lepo ohranjen, od kolega sem ga vzel...se poznamo ze par let, sva se tudi skupaj furala, vem kako lepo pazi na stvari, pa tudi serviserja, kjer je bil (sicer samo 2x ima malo pod 15k km) na servisu...je pa vsa oprema gor razen kromiranega avspuha in tempomata.... igor0203, DAMI34, HyperJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Po moje če versysa sedaj prodaš, boš v plusu Ampak malo ti ga pa je drsnil po cilindru, potem pa montiral zaščito? PrimozC in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ...za oba taborja tako Versys kot BMW...dva lepa motorja en poleg drugega https://www.dropbox.com/sc/rtgetx9rk97ofxd/AACksrbeK1cxWYqm8qWTDGaEa Da bo mir v hiši Duo grdavš. Kot da sta z vredi pijanke prišla. En na eno oko komaj gleda, ta drugi pa s povešenim frisom. Laid jamais! I30 in PrimozC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Po moje če versysa sedaj prodaš, boš v plusu Ampak malo ti ga pa je drsnil po cilindru, potem pa montiral zaščito? Tako ja....a nic sokantnega... Duo grdavš. Kot da sta z vredi pijanke prišla. En na eno oko komaj gleda, ta drugi pa s povešenim frisom. Laid jamais! Jah, klet je takoj zraven garaze pol ves da sta se ga nabutala ane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Moram vas opozorit,ker če mi kdo pride od zadaj bo hitro potreboval zobarja,bolje preventiva kot kurativa Znan sem po brijam,šišam,zube vadim :lol: Dej, dej dej se napihvat, en navaden zajčk te scat pele! DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Dej, dej dej se napihvat, en navaden zajčk te scat pele! Taka zverina pelje marsikoga Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Dej, dej dej se napihvat, en navaden zajčk te scat pele! V majhnih flaškah je strup KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Tako ja....a nic sokantnega... Jah, klet je takoj zraven garaze pol ves da sta se ga nabutala ane To pa je ta najboljši razlog zakaj ne bi imel teh dveh znamk. Še zame zmanjka goriva v vinskih sodih, da pa bi še dva takšna, ki žereta bencin in olje ter naskrivaj še MOJO kapljico imel pri hiši, pa ni šans. Ju takoj zatolčem z maljem. V majhnih flaškah je strup Pa uzorci govna tud. PrimozC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 No kje ti vse zbiraš vzorce me ne zanima,mora pa tud to nekdo delat PrimozC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 No kje ti vse zbiraš vzorce me ne zanima,mora pa tud to nekdo delat Še posebej, če si zaposlen v bolnišničnem laboratoriju. Več zveš o človeku iz njegovega govna kot če ga poslušaš (ali bereš). Nearrain in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 (popravljeno) V majhnih flaškah je strup vidim, da si dobu tut drug primern odgovor Popravljeno Oktober 30, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Še posebej, če si zaposlen v bolnišničnem laboratoriju. Več zveš o človeku iz njegovega govna kot če ga poslušaš (ali bereš). dobra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 drek z a analizo tud Kasno bemfa na Kosovo stiže. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 drek z a analizo tud Pri tem ti bo nazo13 pomagal brez da te bere in posluša KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Kasno bemfa na Kosovo stiže. kasno Marko na Kosovo stiže :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Pri tem ti bo nazo13 pomagal brez da te bere in posluša Mogoče tudi tebi, če boš kdaj zbolel v bližini mojega delovnega mesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Mogoče tudi tebi, če boš kdaj zbolel v bližini mojega delovnega mesta. Iskreno upam da ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se