Snečer Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Daj citiraj vse žalitve, ki sem jih napisal v tej temi. Potem bom pa jaz tvoje. Ostali presodijo, če so res žalitve. Kdor jih ima več se globoko opraviči vsem ostalim forumašem. Upaš? Ne moreš cele teme citirat, gre namreč za cel kafetarski kolektiv, ki ne samo da žali, sedaj tudi že grozi, kar je veliko hujše od verbalnega komunikacijskega šuma Po drugi strani pa gre za anonimne "osebe", kako se jim boš opravičil? navidezno? s pitjem kave?
Kmet2 Objavljeno November 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2014 da vama neu dougcajt si poglejta kake budale so ali še vozijo motor :grim : https://www.facebook.com/video.php?v=820091214717189&fref=nf Vsi na motorjih z japonskim poreklom,objestneži....... KLOVN 1
VS800 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 da vama neu dougcajt si poglejta kake budale so ali še vozijo motor :grim : https://www.facebook.com/video.php?v=820091214717189&fref=nf Vmes so posnetki, ko recimo avto izsili motorista, zakaj so pa te motoristi budale??
Kmet2 Objavljeno November 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2014 Vmes so posnetki, ko recimo avto izsili motorista, zakaj so pa te motoristi budale?? Ker če bi imeli bmfla bi lahko situacijo rešli...........sej veš boljše bremze,močnejša konstrukcija..... :lol: KLOVN in VS800 2
VS800 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Ker če bi imeli bmfla bi lahko situacijo rešli...........sej veš boljše bremze,močnejša konstrukcija..... :lol: Aja...puzabu...sori..... KLOVN in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno November 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2014 Aja...puzabu...sori..... To bi pa do zdej že mogu aceptirat.........sedi cvek,pa mama naj pride v šolo igor0203, DAMI34, KLOVN in 1 other 4
BenX Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 mogoce pa je kar uporaben... thumper 1
nazo13 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Ne komplicirat. Dejta si lupčka, pa pejta na pir in družno vsem začivkajta "Sorčiiiiii". Seveda ne pozabit na fige za hrbtom in nadaljevanje te poučne teme v vajinem slogu. Se prow zabavam, kako enim živčke kravžlata. Se ne lupčkam. Aids in ebola nista hec. Pira ne pijem, je pregrenki. Raje imam pivo. Si pa eden redkih, ki je pogruntal smisel mojega pisanja na forumu. Zabava in dobra volja. Večina pa takoj zagrabi za trnek in že drma, da je veselje. Ne moreš cele teme citirat, gre namreč za cel kafetarski kolektiv, ki ne samo da žali, sedaj tudi že grozi, kar je veliko hujše od verbalnega komunikacijskega šuma Po drugi strani pa gre za anonimne "osebe", kako se jim boš opravičil? navidezno? s pitjem kave? Če sem prav razumel tvoje dosedanje pisanje, z branjem med vrsticami, si kao en delček pravnika. Se pravi Maher za mešanje megle in prodavanje tople vode Saharcem. Zato se ne čudim, da se zvijaš kot kača, ko ti človek postavi konkretno vprašanje in naj pričakuje konkretni odgovor. V prejšnjem postu si imenoval mene. Zato sem te tudi konkretno prosil, da citiraš Moje poste v katerih sem Tebe žalil. Razen, če po novem ni besedica nazo sinonim za člana tega foruma. Tema je namenjena "žaljenju in osiranju" benfelnov in ne članov foruma. Pa s tem ne mislim samo tebe. Ko zmanjka resnih in neresnih argumentov okoli Zakaj ne bi imeli BMW motocikla so pa na vrsti osebne diskreditacije. Dajmo fantje se malo bolj držat teme in manj jeze na določene člane. Saj niso sami krivi, da so takšni. Treba rečt kakšno tudi mami i tati. Pa tudi postmana lahko malo okracate. Nearrain, Fritz in igor0203 3
pikolo Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 PS:to je bil prijateljski nasvet tega ne sprejme ... snečkica nima prijateljev
I30 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 (popravljeno) tega ne sprejme ... snečkica nima prijateljev Enga pa ima. Vsaj virtualnega. Če mu je že svoj nasvet označil za prijateljskega. Popravljeno November 5, 2014. Popravil I30
pikolo Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Enga pa ima. Vsaj virtualnega. Če mu je že svoj nasvet označil za prijateljskega. ja, enega, ampak tega kvalitetnega DAMI34, I30 in Fritz 3
KLOVN Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 (popravljeno) Vmes so posnetki, ko recimo avto izsili motorista, zakaj so pa te motoristi budale?? na 2 repliciranje nimam kaj dodati, sam da ti je pa mogu vse razlošt v potankost :mellow: , a si mogoč kaj s Sneciem v žlahti? Popravljeno November 5, 2014. Popravil duce749 Kmet2 1
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Se ne lupčkam. Aids in ebola nista hec. Pira ne pijem, je pregrenki. Raje imam pivo. Si pa eden redkih, ki je pogruntal smisel mojega pisanja na forumu. Zabava in dobra volja. Večina pa takoj zagrabi za trnek in že drma, da je veselje. Če sem prav razumel tvoje dosedanje pisanje, z branjem med vrsticami, si kao en delček pravnika. Se pravi Maher za mešanje megle in prodavanje tople vode Saharcem. Zato se ne čudim, da se zvijaš kot kača, ko ti človek postavi konkretno vprašanje in naj pričakuje konkretni odgovor. V prejšnjem postu si imenoval mene. Zato sem te tudi konkretno prosil, da citiraš Moje poste v katerih sem Tebe žalil. Razen, če po novem ni besedica nazo sinonim za člana tega foruma. Tema je namenjena "žaljenju in osiranju" benfelnov in ne članov foruma. Pa s tem ne mislim samo tebe. Ko zmanjka resnih in neresnih argumentov okoli Zakaj ne bi imeli BMW motocikla so pa na vrsti osebne diskreditacije. Dajmo fantje se malo bolj držat teme in manj jeze na določene člane. Saj niso sami krivi, da so takšni. Treba rečt kakšno tudi mami i tati. Pa tudi postmana lahko malo okracate. Tema je namenjena tistim, ki ne bi imeli BMWja, vsaj tako se glasi naslov. Nazo, Naziju, kaj je tu narobe s sklanjanjem? al te moti ker še številke ni poleg? tega ne sprejme ... snečkica nima prijateljev Ko imaš seviserja za prijatelja, je jasno na kateri znamki si...
igor0203 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Ko imaš seviserja za prijatelja, je jasno na kateri znamki si... Ducatiju, se ve
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Nope, tam je imetnik serviser A ne duče?
VS800 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 , a si mogoč kaj s Sneciem v žlahti? Nimam pojma...sem pa vesel da stabo nisem.. pikolo, lajbn in KLOVN 3
nazo13 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Tema je namenjena tistim, ki ne bi imeli BMWja, vsaj tako se glasi naslov. Nazo, Naziju, kaj je tu narobe s sklanjanjem? al te moti ker še številke ni poleg? ... Slabo bereš. Tema je namenjena vsem, da v njej napišejo Zakaj ne bi imeli BMWeja. Resnim in neresnim. Nič ni narobe s tvojim sklanjanjem. Narobe je bilo, da si me mešal v post v katerega ne sodim. Če ti po kmečko razložim: Nisem Vegeta, da bi me mešal povsod zraven. Številka pa kot številka. Eno sem moral dodati imenu, pa sem ta prvo, ki je bila napisana na uri na računalniku.
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Ja, verjetno res ni namenjena tistim, ki ne želijo pisati Ko začneš pisati v tej temi, si takoj udeleženec, le stran si moraš izbrati. I30 1
DAMI34 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Vsi na motorjih z japonskim poreklom,objestneži....... Ni problem v lastnikih motorjev, problem je vedno v "pasmi zajčkov" I30, thumper, igor0203 in 3 others 6
PrimozC Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Ni problem v lastnikih motorjev, problem je vedno v "pasmi zajčkov" ...in "morskih prašičkov" DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 ...in "morskih prašičkov" tisti napadajo začetnike igor0203, I30 in PrimozC 3
luxsa Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 To je predelan moto. Original je "Live an let die". Ja, sm to u filmu vidu pa po radu poslušu! Ob katerem ti zmrzne kri Poznamo mi take mafijske prijeme Tisti, ki ima to, ne vozi bmflna! Kaj bi sele blo,ce bi vozil versyse. :grim
luxsa Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Tema je namenjena tistim, ki ne bi imeli BMWja, vsaj tako se glasi naslov. Nazo, Naziju, kaj je tu narobe s sklanjanjem? al te moti ker še številke ni poleg? Ko imaš seviserja za prijatelja, je jasno na kateri znamki si... Na versysu. KLOVN in Nearrain 2
PrimozC Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Mhmmm jaz mam oba doma tak da KLOVN in igor0203 2
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Mhmmm jaz mam oba doma tak da Versys ni znamka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se