PrimozC Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Versys ni znamka Pa ne mene citirat ...je blo ze prav napisano iz moje strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Če drugemu odpišem, ga baje žalim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Fritz, KLOVN, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Enosmerna avantura je bila to bi si pa upal trditi, da so bmw motocikel razvili posebej in za namen vojske, šele podrejeno za civilno uporabo. igorkr in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 (popravljeno) boxer mašino so dobil k se jim je en avion skantal v bunker .. skoz lino sta prletela lev in desn vodoravn cilindr od zvezdastega motorja ..pa sredinski zobnik z ojnicama.....pol so pa rekl če pride v bunker je dobr tud za v rusijo .. tako da : bmw pravi da je to "flat V - engine" ... v resnici je " flat star engine".... Popravljeno November 5, 2014. Popravil thumper DAMI34, Nearrain, PrimozC in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 sem bmw-jaš in ne bi imel benfelna, ker pa ni druge alternative ga bom še nekaj časa vozil... Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Če drugemu odpišem, ga baje žalim Eh tako hudo pa ja ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Eh tako hudo pa ja ni Še huje, zdaj me baje že gozdarji po Avstriji lovijo sem bmw-jaš in ne bi imel benfelna, ker pa ni druge alternative ga bom še nekaj časa vozil... Internet pa imaš vidim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Še huje, zdaj me baje že gozdarji po Avstriji lovijo Internet pa imaš vidim? in sem anonimni alkoholik! I30 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Nope, tam je imetnik serviser A ne duče? ne, jasno!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 kuko že reče naš forumski starosta maus???aja... PLJUC po bmflah! igor0203, lajbn, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Versys ni znamka Zgleda ze tako kot da je. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 ... Ko začneš pisati v tej temi, si takoj udeleženec, le stran si moraš izbrati. Itak. Svet je samo črno bel. Nijanse so iluzija. Bejž raje fusbal špilat ali na debato SDSovcev. Tam se strogo delijo na naše in njihove. Pa, če bi že moral izbirati med benfo in verysisom, ne vem če se ne bi raje za benfo odločil. Tebi na inat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Kaj vse ne boš not potegnil v to temo, še fuzbal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Kaj vse ne boš not potegnil v to temo, še fuzbal Raba rodilnika ti tudi ne gre. Zdravnik ti svetuje nemuden obisk obisk skupine zate: https://sl-si.facebook.com/rodilnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 obisk obisk? Pri sebi prvo popravi, sicer pa ja kje ne misliš, da se bo na forumih pravilno pisalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 obisk obisk? Pri sebi prvo popravi, sicer pa ja kje ne misliš, da se bo na forumih pravilno pisalo Ti bi lahko pravilno pisal, ker vse veš in znaš. igor0203 in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Lahko bi, samo zakaj bi se matral? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 Nobenga Versysa vidu,še Japonskega motorja ne,sami pusyi ...z dekco pokriti in WD 40 našpricani a najbolj pametni igor0203, solorider, skalaprava in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ko je pa versys bil v pogonu pa si se ti v avtodomu grel in sušil Sicer pa zgornja slika, to so verjetno govorice iz 2. roke... ti si doma kuhal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Iz svojih opažanj lahko povem, da ko se vlije, ni nobenega na cestah, vrhunske znamke za takšne razmere pa postanejo ovira na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 Aha poleti se zna vsak bukselj vozit s temi Versysi......pozimi,ja ovira bi bili.... :grim Ko je pa versys bil v pogonu pa si se ti v avtodomu grel in sušil Sicer pa zgornja slika, to so verjetno govorice iz 2. roke... ti si doma kuhal. Tako je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Aprila je bilo ja verjetno je na kakšni polobli tedaj res poletje. Mam tudi takšne razmere posnete kot od tvoje žene na Vršič, kasneje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 Aprila je bilo ja verjetno je na kakšni polobli tedaj res poletje. Mam tudi takšne razmere posnete kot od tvoje žene na Vršič, kasneje.. V tem letnem času............to ti ne vrjamem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Aprila je bilo ja verjetno je na kakšni polobli tedaj res poletje. Mam tudi takšne razmere posnete kot od tvoje žene na Vršič, kasneje.. aprila letos sem moraj jaz prisilno pavzo naredit ko mi je denarja za motorirat zmanjkalo ... dej dej kak snegec gor ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se