nazo13 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Kaj vse ne boš not potegnil v to temo, še fuzbal Prvi si začel smetit. Od dobrodelnosti v službi in podobne jajce. Buni se, ko boš sam pisal v tej temi le o tem zakaj ne bi imel BMW motorja. In če citiram herr mausa: Pljuc na BMWja! Pljuc na kawo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 ... dej dej kak snegec gor ja A lahko jaz? Bo OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Lahko bi, samo zakaj bi se matral? Težko je samo tisto, česar ne znaš. Kar znaš pride samo od sebe in sploh ni treba misliti na to. Najbrž med vožnjo naglas razmišljaš: "zdaj bom stisnil sklopko, premaknil nogo in potem sunil prestavno ročico navzgor. Potem bom počasi dodal plin in že sem bom peljal v drugi. Uf je dolga do pete, koliko se bom še namatral, da pridem iz svoje ulice!" skalaprava, pikolo, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 A lahko jaz? Bo OK? ne bo ...mora bit moped na slikci... tkole ciciban in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 ne bo ...mora bit moped na slikci... tkole Bierbbauch ga zakriva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Bierbbauch ga zakriva. a ne... to je moped tolk mejhen...sej veš kuko je - z velkim prideš daleč , z mejhnim pa do konca.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Dolga zima bo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Dolga zima bo .... ja se vleče že od začetka maja...pa še slaba je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 a ne... to je moped tolk mejhen...sej veš kuko je - z velkim prideš daleč , z mejhnim pa do konca.. Seveda. Tista, ki ni zadovoljena z majhnim, si velikega ne zasluži. Dolga zima bo .... A sedaj bo pa dolga zima, ko sem že pol drv za hišo skuril in akumulator na ponyu odklopil. Hujši si od bmwejašev. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Težko je samo tisto, česar ne znaš. Kar znaš pride samo od sebe in sploh ni treba misliti na to. Najbrž med vožnjo naglas razmišljaš: "zdaj bom stisnil sklopko, premaknil nogo in potem sunil prestavno ročico navzgor. Potem bom počasi dodal plin in že sem bom peljal v drugi. Uf je dolga do pete, koliko se bom še namatral, da pridem iz svoje ulice!" 6 jih ima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 http://www.motosvet.com/tabla/topic/38503-vtisi-z-dnevnih-vo%C5%BEenj-2014/page-146#entry2127763 Tu je še ne primer kako je rotax bmw zanič. Voznik je tožil na vklapljanjem sistema ter zdrsi... Verjetno je to nujna oprema, da je sploh vozna. Pri meni se nič ne vklaplja pa se pelje po taki cesti normalno. p.s. razen če ni kje posredi človeški faktor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Prvi si začel smetit. Od dobrodelnosti v službi in podobne jajce. Buni se, ko boš sam pisal v tej temi le o tem zakaj ne bi imel BMW motorja. In če citiram herr mausa: Pljuc na BMWja! Pljuc na kawo! Nihče se ne buni v tej temi, samo čudim se, kaj vse boš še not potegnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 http://www.motosvet.com/tabla/topic/38503-vtisi-z-dnevnih-vo%C5%BEenj-2014/page-146#entry2127763 Tu je še ne primer kako je rotax bmw zanič. Voznik je tožil na vklapljanjem sistema ter zdrsi... Verjetno je to nujna oprema, da je sploh vozna. Pri meni se nič ne vklaplja pa se pelje po taki cesti normalno. p.s. razen če ni kje posredi človeški faktor Ta letni čas in cesta temu primerna..........jo še sploh nisi nikol vidu,zato ne klamfaj spet,ti septembra zaključiš ker tvoj mopi ni primeren za takšne pogoje al pa je pa je posredi človeški faktor....pussy..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ne vidim prav nobenih posebnosti na cesti, cesto čez Vršič poznam, je pa šokantno, da imaš diskoteko na armaturki, ko se pelješ po normalni asfaltirani cesti, ki je odprta za promet. Očitno je zadeva nevozna brez vseh teh pomagal, podobno kot je bil nekoč Mercedes A, ko so se švabi lotili delat majhen avto pa niso imeli pojma... en primerček aprila, ko si se grel v avtodomu... naliv, prelaz, sneg, megla, ni da ni. Nič ni opozarjalo ali svetilo, normalna vožnja kot doslej, nobenih zdrsov. Človeški faktor seveda HyperJack in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 Ja razlika med tabo in mano je da sem jaz čez prelaz porabil 15 min ti pa cel dan.......hm....človeški faktor s pomočjo discoteke :grim Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 No, no... vidva... da se naumo pogovarjal na 4 oči pa 2 šljivi, vsakemu po eno, matr vola! Vsak v svoj kot pa mamice klicat!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ja razlika med tabo in mano je da sem jaz čez prelaz porabil 15 min ti pa cel dan.......hm....človeški faktor s pomočjo discoteke :grim Tam se nisi peljal z avtodomom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2014 No, no... vidva... da se naumo pogovarjal na 4 oči pa 2 šljivi, vsakemu po eno, matr vola! Vsak v svoj kot pa mamice klicat!! Ti papučar boš zdej brihtoliral ,da ne bom žene poklical,boš v kotu pa še pomivat boš mogu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ko bosta prišla do vrha Mamutov na cestnih gumah, se bomo pa pogovarjal, tle sta oba na istem. Pussyja. :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ko bosta prišla do vrha Mamutov na cestnih gumah, se bomo pa pogovarjal, tle sta oba na istem. Pussyja. :K Zakaj bi se pa tja sploh vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 6 jih ima Ga boš bolje prodal, če boš povedal, da si ga tako šparal, da nisi nikoli v šesto dal. pikolo in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 6. prestava je fina, se da vozi tam nekje od 60. dalje na easy pa po AC, katero tudi uporabljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Vožnja po AC po omejitvah je isto, kot bi sedel na motorju v garaži. TakeALookAround in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 6. prestava je fina, se da vozi tam nekje od 60. dalje na easy pa po AC, katero tudi uporabljam. Dobro jutro,potem pa z avtoceste direkt na trajekt. igor0203 in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se