Snečer Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 a ti si pa njegov odvetnik, tolk je pametn, da je bolje da je tiho, njega sm vprašal, kje je luna? Danes so na kometu pristali? bmw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 ti si napisal da vidiš bmw pred luno.. ko gledaš sliko zgleda kot da je bmw pred zemljo :P ... oziroma moje tolmačenje je da ni za bmwjem luna ampak zemlja... Če pa bi rekel kaj je za.. se pravi gledano zrcalno sliki... bi pa ti dal prav .. Ja .. snecerja sem najel za odvetnika... te si ga pa ti najemi če ga upaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 pelji si ga dumu Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Zima je pred vrati, čas za priprave. Še vir prilepi, da ne boš kot Alenka. http://www.mac-pac.org/wp-content/uploads/2012/05/haul_road.pdf Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Japonci davajo vso to nesnago na motor samo zaradi tega da bi osvojili razvajence kateri ne vidijo čez bmw ja :P :D In če se ne motim, bo šel bmw korak naprej, naredil kavni avtomat, in pa za na sedež boš dobil posebne hlače z odprtino spodaj, da boš lahko odvajal blato in vodo iz telesa kar med vožno To bo BMW naredil samo za Vas seronje (tipa Ti, Sneckica in Giftica ), ker ze itak serjete kot kokosi, kjerkoli vam pac iz riti pade. PS: trudijo se pac ustrect tudi cudnim ciljnim skupinam...vse za socialni mir in higieno mednozja KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) S tem pa se po Luni vozijo sam radialnih zavornih čeljusti pa noben od vas strokovnjakov ni opazil<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Na Luni je..... torej delan za Luno. Geografija samo do prve kavarne? ti nimaš prostorske predstave... temu se reče da je pred zemljo ... pelji si ga dumu pa na dieto ga daj ..kak odojk pa pir nej snede .. k tole k zdej je ma slabe vplive .. To bo BMW naredil samo za Vas seronje (tipa Ti, Sneckica in Giftica ), ker ze itak serjete kot kokosi, kjerkoli vam pac iz riti pade. a ti res ne moreš brez teh žaljivih pomanjševalnic? če ne moreš komunicirati brez pa pojdi v to temo http://www.motosvet.com/tabla/topic/38386-podjenje-eden-druzga/ Popravljeno November 13, 2014. Popravil thumper I30, Nearrain, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Tega ni, ko gredo mimo garaže, je kar glavobol. gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 mogoče si ti za luno, tu vidim Bmw pred luno, luna je zadaj, za luno pa verjetno ti, se te ne vidi, verjetno nisi omembe vreden :grim Čak mal, malo verodostojnosti mora biti pa tudi v tej temi! Če v planetu zadaj ne prepoznaš zemlje in tebi predstavlja luno, to lahko pomeni le to, da si ti na luni doma!(verjetno tudi na sliki) Le to mi ni jasno, ali si na zemeljski MS povezan preko kakšnega hudega WIfI ali kakšnega drugega Fifi?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 Japonci davajo vso to nesnago na motor samo zaradi tega da bi osvojili razvajence kateri ne vidijo čez bmw ja :P :D In če se ne motim, bo šel bmw korak naprej, naredil kavni avtomat, in pa za na sedež boš dobil posebne hlače z odprtino spodaj, da boš lahko odvajal blato in vodo iz telesa kar med vožno Ja no sej vse veš,nemci delajo motorje za čim boljše počutje voznika,japonci pa da se prodaja študentom in tistim ki eno leto vozijo motor in so že pojedli celo pamet motorznanstva in ostale Snecerje in Gifte Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 Čak mal, malo verodostojnosti mora biti pa tudi v tej temi! Če v planetu zadaj ne prepoznaš zemlje in tebi predstavlja luno, to lahko pomeni le to, da si ti na luni doma!(verjetno tudi na sliki) Le to mi ni jasno, ali si na zemeljski MS povezan preko kakšnega hudega WIfI ali kakšnega drugega Fifi?! Izgleda da ste vsi japonoljubci mal švohni v prostorski predstavi...............BMW ni ne za luno na pred luno ne pod luno.....slika prikazuje bmfla NA luni!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Sem že jaz pojasnil,ne rabiš plonkat. pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Model za Trajekt... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 Sem že jaz pojasnil,ne rabiš plonkat. Se opravičujem,ponavadi preskočim tvoje poste.... pikolo in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Zaenkrat samo Špuk po Švabu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Kafe očitno hitreje popusti kot kardan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Model za Trajekt... :grim ...za ga pošlepat v pristanišče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Izgleda da ste vsi japonoljubci mal švohni v prostorski predstavi...............BMW ni ne za luno na pred luno ne pod luno.....slika prikazuje bmfla NA luni!! je na zemlji že zmanjkalo placa za BMW odpadke, pa jih tja gor vozijo.....sej za drugam tko ni.... Popravljeno November 13, 2014. Popravil motozajebant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 je na zemlji že zmanjkalo placa za BMW odpadke, pa jih tja gor vozijo.....sej za drugam tko ni.... Ma sej ti bom dal en krog,ne bit užaljen k ti ga zadnjič nism hotu dat thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ma sej ti bom dal en krog,ne bit užaljen k ti ga zadnjič nism hotu dat Sumljiva sta mi vidva... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 Ja Snecer sej ti ga bom posodu za aprila sam brez ljubosumja prosm DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ma sej ti bom dal en krog,ne bit užaljen k ti ga zadnjič nism hotu dat Pa bo vzdržal celega brez postanka v kokpitu in dolivanja olja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ma sej ti bom dal en krog,ne bit užaljen k ti ga zadnjič nism hotu dat Si mi ponujo uno bemflico ja.... zelo lepo od tebe, cenim to prijatelj.... ampak raje grem peš na OMW na kofe Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Si mi ponujo uno bemflico ja.... zelo lepo od tebe, cenim to prijatelj.... ampak raje grem peš na OMW na kofe maš prav, itak una bemflica ne gre nikamor, pol ga pa moram vedno čakat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Si mi ponujo uno bemflico ja.... zelo lepo od tebe, cenim to prijatelj.... ampak raje grem peš na OMW na kofe Pa niti njegova ni ne nasedaj, ni tisto prava bwmfla. maš prav, itak una bemflica ne gre nikamor, pol ga pa moram vedno čakat A je ni na Nanosu iz obupa porinil čez rob? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se