Tedybear Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 kobtividukoksemenedvakratzaplesu bi tut tebritncistisnilonesammen. Jazmamktrc :grim tipane :grrr pika. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2014 Jazmamktrc :grim tipane :grrr pika. Naslednja faza je.......ti ne znaš vozit DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Od tebe bi pričakoval boljšo fotomontažo To je ninđa, sad ga ima, sad ga nema Jazmamktrc :grim tipane :grrr pika. Qurc pa Ktrc, bilo kuda ninđa svuda. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Je pa nenavadno, da BMW prvo montira vsa ta pomagala ipd. Kaj je razlog? človeški razlog? imetniki, ki morebiti niso več za motor pa jih tehnika vrne na cesto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 še malo pa se bodo motorji sami peljali. V avtomobilizmu je to že skoraj realnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) še malo pa se bodo motorji sami peljali. V avtomobilizmu je to že skoraj realnost Ko pride do tega, prodam motor in kupim tole: http://www.iskalec.info/wp-content/uploads/2008/05/konj-slike-1.jpg Popravljeno November 13, 2014. Popravil Tedybear DAMI34, Kmet2, KLOVN in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ne kupuj tega... Tega je tehnologija že povozla.. To kupi.. Ta bo zmeraj enak Tedybear, thumper, vandrovec in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 vsak se svojih drži Kmet2, Nearrain in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 sam fouš si mi Imam prijatlje v Vajdovščini in vem, da pri vas rata panika na cesti, ko vrže 1 mm snega. Pri nas samo slane pade 5 cm. Ne tekmuj v objestni vožnji, tu vedno bmwjaš zmaga. Še posebej, če tekmuješ proti temu: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Še posebej, če tekmuješ proti temu: kako noro bi šele zgledalo da ima nepokvarljiv in vozen motor KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 (popravljeno) Imam prijatlje v Vajdovščini in vem, da pri vas rata panika na cesti, ko vrže 1 mm snega. Pri nas samo slane pade 5 cm. Še posebej, če tekmuješ proti temu: Ve se kaj profesionalci vozjo http://www.rokbagoros.com/ https://www.youtube.com/watch?v=6l3nFGiVSWQ#t=123 Popravljeno November 14, 2014. Popravil bikez thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 a majo kak pokal iz usa dirt track-a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 čist tko ... en tak petkov pljuw na bemfle! :grim DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Imam prijatlje v Vajdovščini in vem, da pri vas rata panika na cesti, ko vrže 1 mm snega. Pri nas samo slane pade 5 cm. Še posebej, če tekmuješ proti temu: Prjatu ustrelu si 100 na uro mimo. Mi smo vajeni drsalnic, po vašmu snegu peljem 120km/h kot za šalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 (popravljeno) Pr taki burji, kukr pr Vas v Vajdousni piha, jest in moja pr 120 na uro na motorju Mikado igrava . . . Ce je pa sneg, pa origamije zlagava. Popravljeno November 14, 2014. Popravil Nearrain Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 (popravljeno) Pr taki burji, kukr pr Vas v Vajdousni piha, jest in moja pr 120 na uro na motorju Mikado igrava . . . Ce je pa sneg, pa origamije zlagava. Pr taki burji, kukr pr Nas v Vajdousni piha, jest in moja 120 na uro se u pojsli igrava . . Ce je pa sneg, pa zamete kidava, in pol se u pojsli igrava Popravljeno November 14, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Kdor piše Vajdovščina pojma nima ne o kraju ne o prebivalcih I30 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Kdor piše Vajdovščina pojma nima ne o kraju ne o prebivalcih Yep, zelo malo geografskih imen se začne na W - Washington, Wyoming, Wajdušna... pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 evo,zakaj nimam đapanezerja, vzgojn posnetek :grim http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/hildos-harley-ratbike-chopper--17998.htm Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Pr taki burji, kukr pr Nas v Vajdousni piha, jest in moja 120 na uro se u pojsli igrava . . Ce je pa sneg, pa zamete kidava, in pol se u pojsli igrava Sej sem reku Mikado... pojstla je za slabice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 evo,zakaj nimam đapanezerja, vzgojn posnetek :grim http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/hildos-harley-ratbike-chopper--17998.htm Zgleda da si zdrel za HD Sej sem reku Mikado... pojstla je za slabice mikado u pojsli mona KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 ka pa ti ves kaksn Mikado midva igrava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 bmflarsko po mojem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 bmflarsko po mojem Zvenis kt Sneckica . . ."po mojem", " po moji oceni" ... ccc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Bmflarsko, po mojem in po Snečerjevem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se