luxsa Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Fanta, kot tipična BEMFLOVERJA pač ne dojameta, da v življenju ni samo prehitevanje in rjave črte in tako naprej. Pač tipično bemflarsko razmišljanje: Mam BEFLA, zato ga MORAM prehitet, da pokažem, da mam majhnega lulčka. Eh.. Ma ni problem,ce je dnar za bmfla,bomo dal pa se lulcka podalsat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 a kawasakija pa nis vidu k je po zadnji mim ubeh poletu? To pa edin ce bi mu tapru stran padu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 ne kupujem v trgovini, kjer ga vsi šlatajo in naredijo rise Tega ne ponujajo zelo dolgo, ker je 2014 model Kaj?Nov,pa ze tko grd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 a kawasakija pa nis vidu k je po zadnji mim ubeh poletu? sej so bli v koloni, sam nekako poleg dveh vrhunskih mopedov niso mogli naprej, jebatga, nekdo mora bit zadn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 sam to je na dirkališču, kjer je za cilj, da te prehitim, al se motim? , en za drugim se lahk peljemo po cesti, pa še takrat.... :grim in ja, sem ducatist in bemflar, luleka mam kratkega ampak tankega ravnatelj je pokazal, da tudi z jezikom daleč prelizeš! KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 A doma se ne bo zlizal KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Fanta, kot tipična BEMFLOVERJA pač ne dojameta, da v življenju ni samo prehitevanje in rjave črte in tako naprej. Pač tipično bemflarsko razmišljanje: Mam BEFLA, zato ga MORAM prehitet, da pokažem, da mam majhnega lulčka. Eh.. Ehhh ... se en z mejhnim se je oglasu . Kmet2 in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Ehhh ... se en z mejhnim se je oglasu . Samo čakam, da te bo kdaj kakšen lovec dobil, ali lastnik gozda, katastrofa kako uničuješ naravno okolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Samo čakam, da te bo kdaj kakšen lovec dobil, ali lastnik gozda, katastrofa kako uničuješ naravno okolje. Ad1: kaj ma to veze z BMW maram-ne maram temo Ad2: sem clan lovske druzine (dobavljam jim alkohol) Ad3: zase se brigi . . . imas ogromno za podelat PS: Sneckica...obozujem te ...sam tok, da ves KLOVN, Fritz, Robson in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 ad1-3: bmwjaš si, ki objestno vozi po gozdu. Saj bi se očitno s svojim bemflom vozil, a je očitno povsem nevozen in neprimeren :K Pa ti ni nerodno, da se sedaj izmikaš? Sram bi te moralo biti, da še to javno pofotkaš. Neregistrirano tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Največji zagovornik BMWja se je odloča za najboljše v svojem razredu. zihr si kj pokvaru, odlomu, zviu diujak :krneki: Robson, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Škornje za njivo je kupoval, saj pa vidiš. Je pa zdaj tale Versys takoj več vreden... Farmer edition MK2 DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 ad1-3: bmwjaš si, ki objestno vozi po gozdu. Saj bi se očitno s svojim bemflom vozil, a je očitno povsem nevozen in neprimeren :K Pa ti ni nerodno, da se sedaj izmikaš? Sram bi te moralo biti, da še to javno pofotkaš. Neregistrirano tudi. K si lih naporen, kakor tur na riti . . . Ad4: Bmw se vozi in se bo letos se vozil, vendar je v danem momentu Honda veliko blizje roki . . . Ad5: Ce tvojim starsem ni ne rodno, zakaj bi bilo meni Ad6: Sramujem se javno in registrirano. Sem registriran na Motosvetu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Borutta angažiraj, da ti v excelu naredi seznam in seštevek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Borutta angažiraj, da ti v excelu naredi seznam in seštevek. Ti sam poguglji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 22, 2014 Deli Objavljeno November 22, 2014 A doma se ne bo zlizal doma bo imel zatečena jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 sofisticiran linijski 4valjnik, po Snecijevo :grrr http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/explosion-bmw-s1000rr-motorplatzer-pruefstand-arsch-am-dyno.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 http://www.zurnal24.si/nsreca-beograd-bmw-donava-utopitev-alkohol-prtljaznik-clanek-240368 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2014 http://www.zurnal24.si/nsreca-beograd-bmw-donava-utopitev-alkohol-prtljaznik-clanek-240368 Zelo smešno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Fanta, kot tipična BEMFLOVERJA pač ne dojameta, da v življenju ni samo prehitevanje in rjave črte in tako naprej. Pač tipično bemflarsko razmišljanje: Mam BEFLA, zato ga MORAM prehitet, da pokažem, da mam majhnega lulčka. Eh.. Kaj hočeš povedat, da ti pa kot ta zadnji v koloni imaš pa najdaljšega? Glede na to, da sem videl že kup babnic brez lulčka, ki peljejo kot rossi, imaš mogoče celo prav. Kaj?Nov,pa ze tko grd. Zato pa se ga ne da dobit v trgovini. Tam bi še čez sto let visel na oddelku za znižane izdelke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Če si tazadn u koloni, potem " teraš sve ispred sebe"!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Zdaj pa čisto resno. Imel ga bi, ja prav ste prebrali. In ker me tale občutek "imeti BMW" že nekaj časa tišči v prsih, sem si rezerviral in plačal testno vožnjo. pravzaprav sem ga najel za cel dan, da vidim tale fenomen od bavarske tehnike. Tule so moje osebne ugotivitve: plusi: -primeren za spravilo v še tako malo garažo -dobra barvna paleta minusi: -slaba ciklistika -drsi v ovinkih -izredno mali moped in težko sedim na njemu -nobene dodatne opreme kot se hvalijo lastniki -zavore slabo primejo in grušt se močno zvija -trd sedež -slaba vetrna zaščita -slab neodziven agregat, še pes me je prehitel še bi lahko našteval, pa naj bo to dovolj. Spodaj prilagam še sliko kot dokaz: pik1, skalaprava, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ampak flaša pa zgleda simpatična. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ampak flaša pa zgleda simpatična. flašo je pes meu, da neb kdo mene pa Kmeta obsojal Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 flašo je pes meu, da neb kdo mene pa Kmeta obsojal A zato ima tako napete oči. Sem mislil, da tako zavzeto opazuje kdo bo zmagal v dirki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se