pik1 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 kaj zaj, a je lastnik Bmflar al Kateemovc? ... Kameleon ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ponavadi se hočjo v prevelike čevlje obut ravno Kawasakijevci .....znale bi bit od snecerja Po konfekcijski stevilki sodec ziher, sam se mi poraja dvom, ker ni rjave crtice. Dvomim, da obstaja detergent, kateri bi uspel vrniti belino. Kmet2, KLOVN in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 ald skul job ...varikina.. KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Po konfekcijski stevilki sodec ziher, sam se mi poraja dvom, ker ni rjave crtice. Dvomim, da obstaja detergent, kateri bi uspel vrniti belino. Takole bom rekel: gate imamo ponavad vsi kolkor tolk po riti upasane. Morbit mal tišijo al pa so mal prevelike. Tako da za velikost riti v teh gatah ni kakšnega posebnega dvoma. Na KTM-a ali Kwaka tolkšne riti ne spraviš brez posledic. Bmflarji pa se hvalijo z neštetimi pripomočki, vzdržljivostjo in komotnostjo, tako da po mojem so edina opcija. Tako brez zajebancije in zgolj na podlagi opisov in hval lastnikov bmf. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 s takimi gatami bi obvezu rane celi partizanski četi :krneki: pik1, Kmet2, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Takole bom rekel: gate imamo ponavad vsi kolkor tolk po riti upasane. Morbit mal tišijo al pa so mal prevelike. Tako da za velikost riti v teh gatah ni kakšnega posebnega dvoma. Na KTM-a ali Kwaka tolkšne riti ne spraviš brez posledic. Bmflarji pa se hvalijo z neštetimi pripomočki, vzdržljivostjo in komotnostjo, tako da po mojem so edina opcija. Tako brez zajebancije in zgolj na podlagi opisov in hval lastnikov bmf. ka si ftou rečt, če si že ne moreš prvošt Bmfal, si si pa vsaj gate pik1, Nearrain, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Sej je res, da sem že veliko "grdobcev" videl, ampak tale v TC Mot....., pa presega vse meje. Pa ne mislim Kmeta - da ne bo pomote............ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 pljuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Sej je res, da sem že veliko "grdobcev" videl, ampak tale v TC Mot....., pa presega vse meje. Pa ne mislim Kmeta - da ne bo pomote............ Ogledalo morajo imeti, da folk proba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 ka si ftou rečt, če si že ne moreš prvošt Bmfal, si si pa vsaj gate Ne sodi drugim gat po svoji riti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2014 Ne sodi drugim gat po svoji riti! Velik nasvetov talaš,katerih bi se sam lahko držal..... daneb, KLOVN in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 pljuc na BMW motocikel :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) Velik nasvetov talaš,katerih bi se sam lahko držal..... Brigi se zase! A s ti Klovn? Multipla persona? Popravljeno November 26, 2014. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2014 Brigi se zase! A s ti Klovn? Multipla persona? Ne to je en drug sej se ti bo oglasu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Ne sodi drugim gat po svoji riti hiperbola te daje :grim , od samega začetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 ČISTI PHOTOSHP :grim Zadnjič sm se pelu za njim in posnel!!! Čisti autentičen posnetek, ne pa photoshopano, kot zgornji https://www.facebook.com/video.php?v=807960325921653&fref=nf Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 pljuc na BMW motocikel :krneki: Kontra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2014 ČISTI PHOTOSHP :grim Zadnjič sm se pelu za njim in posnel!!! Čisti autentičen posnetek, ne pa photoshopano, kot zgornji https://www.facebook.com/video.php?v=807960325921653&fref=nf Ja ti si pa res prijazen da me primerjaš s tem objestnežem daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Zato, ker se Sneckica in Giftica za tabo meceta . . . Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 27, 2014 Serviserji ga sigurno ne bi meli ker nimajo kaj šraufat,kot lastniki tega uber stroja znamo vse sami poštimat! Ko mi je počil kardan sem uporabil kar nudi narava zadevo rešil in se vrnil iz Mongolije brez problemov pik1, daneb, KLOVN in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Ne zajebavaj! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Dej lagat, to je slika še s fabrškega dvorišča, k se bojejo, de bo že tam narazen padu. U štacun dajo pa lesko preč. Ajaaa, zase se nej brigam? prepozn, sm že enter stisnu... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 To je neka stara fotka, ko so se ga nalivali, pa vprašanje če ni to motor od tistega drugega strica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Serviserji ga sigurno ne bi meli ker nimajo kaj šraufat,kot lastniki tega uber stroja znamo vse sami poštimat! Ko mi je počil kardan sem uporabil kar nudi narava zadevo rešil in se vrnil iz Mongolije brez problemov Sej bi bla tud kaksna tanjsa vejica zadost,saj to ni versys. :grim pik1, KLOVN, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Jaz na mojga ponavadi kar bobi palcko zalepim,pa je zadost. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se