Nearrain Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 poglej slikico ki je na prvem linku, samo je iz pineresta pa nisem mogel dat slikce, prikolca za bmw ima gor kr 2 rezervni kolesi ki ima tko švoh kolesa ps: tolko rezervnih delov rabi bmw Tale na sliki je pogodbenik za Kawasaki... Rizojedi so hoteli zanesljivo spremljevalno vozilo s prikolico. Robson, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2014 Ko pa ni spremljevalno vozilo ima pa zadej namesto riževega šotorja ,brunarico z šporhetom,pralnim strojem ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) Ko pa ni spremljevalno vozilo ima pa zadej namesto riževega šotorja ,brunarico z šporhetom,pralnim strojem ...... ... kotlom za zganjekuho in reciklazno masino za Kawasakije Popravljeno December 9, 2014. Popravil Nearrain Fritz in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 pismo, že trije posti zaporedno v prid bemflom ... takoj en pljuwc nanje DAMI34, I30 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Dobro jutro.. svašta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 ah take stvari obstajajo že nekaj časa : https://www.pinterest.com/pin/500462577314901881/ A to je bilo pri Kmetu doma posneto? Njegovi delovni stroji? Tale na sliki je pogodbenik za Kawasaki... Rizojedi so hoteli zanesljivo spremljevalno vozilo s prikolico. Verjetno vozi kawe kjer trajekt ne more. svašta To bi prav prišlo na pjevalkama za v kot metat namesto kozarcev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2014 Dobro jutro.. svašta Ja Versys res ne bi pasal na te skodelice Nearrain, maus, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 kdor z BMW-jem ni zadovoljen, si KAWASAKIJA ne zasluži delam se, da bi ga meu, samo zato, da si zaslužim kaj boljšega - seveda kawasakija :krneki: DAMI34, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 kdor z BMW-jem ni zadovoljen, si KAWASAKIJA ne zasluži delam se, da bi ga meu, samo zato, da si zaslužim kaj boljšega - seveda kawasakija :krneki: Tebi ni za zamerit. Ko si bil mlad itak nisi na cesti videl kaj drugega kot Tomosovega dvobrzinca in policijskega BMWeja. Zato je zate Kawa Amerika. Samo sedaj obstajajo že ta pravi motorji in ne tale jada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 H2R DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2014 H2R Ja pa ti ga bi dobil ceneje ker bi ti lohk vse brzine razen prve pobrali ven..... DAMI34, Nearrain in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 H2R Barva je precej nevidna (neopazna). Bočno jih bodo rušili v križiščih. Z neko kičasto (opazno) voznikovo opremo pa bi prav bedno zgledal na njem. Torej o neki počasni vožnji ne bo govora. Gasaaaa, da ubežiš vsem kamikazam. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 oblubleno mam testno vožnjo z njim ni glih R , je pa H2 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ta prav stroj - za ta pravga ...... desca! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2014 Ta prav stroj - za ta pravga ...... desca! Tega bi moja želela,sam sm prekratek..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Tale na sliki je pogodbenik za Kawasaki... Rizojedi so hoteli vsaj eno zanesljivo vozilo, v tem primeru prikolico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ta prav stroj - za ta pravga ...... desca! ja un na desni, je res ta prava mašina za desca Nearrain, I30 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ta prav stroj - za ta pravga ...... desca! Na ta desnemu še Snecer ne bi mogel felerja najti. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Na ta desnemu še Snecer ne bi mogel felerja najti. Zihr bi . . . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Zihr bi . . . Pustimo se presenetit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 sem sanjal, da mi je božiček BMW prinesel,................še vedno sem v šoku............. Fritz, I30, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 sem sanjal, da mi je božiček BMW prinesel,................še vedno sem v šoku............. Grozne sanje. DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Na ta desnemu še Snecer ne bi mogel felerja najti. Wanna bet? Primerjal bi jo s svojim in razlik bi kar mrgolelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 sem sanjal, da mi je božiček BMW prinesel,................še vedno sem v šoku............. Pol pa pljuw na Božička, tkole straši poštene ljudi. V bistvu je Božiček pršu z bemflom pa mu je crknu pa ga je pol kr pr teb pustu :D DAMI34, I30 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Če je pa že BMWje začel nosit okrog, mu hitr tole pošlte, da se rešte.... I30, Alla in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se