Snečer Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Na koncu pa fehtaš za kafe pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 .... ja sej, tko se začne .... .. najprej ti ga en posod za 66 km .. pol ti ga enkrat da za cel dan .... pol začneš pa že počas ženo najedat, da rabiš še kšnga jurja ... da si boš moped zamenjal ... :) sj ta je cenej ko nov SX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Na koncu pa fehtaš za kafe Ma ni problema,sem mu dal za kafe samo da nebi se sendvic narocu,saj ves kako bmw znacaj pokvari. :grim DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 sj ta je cenej ko nov SX .... ja sevede je cenej ... ker ta, na katerem si ti sedel dons, je mal starejši letnik ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 .... ja sevede je cenej ... ker ta, na katerem si ti sedel dons, je mal starejši letnik ... :) 2013 , 5750 km DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 .... ja sevede je cenej ... ker ta, na katerem si ti sedel dons, je mal starejši letnik ... :) Kaj maš ti pa prot starejšim letnikom? Ma ni problema,sem mu dal za kafe samo da nebi se sendvic narocu,saj ves kako bmw znacaj pokvari. :grim Sm prec hotu na invalidsko mesto parkirat...sam ga nism najdu pik1 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 2013 , 5750 km To je pa precej voženo, kapo dol. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 To je pa precej voženo, kapo dol. Veliko vec km na leto od tvojega koornika pikolo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 .... ja sej, tko se začne .... .. najprej ti ga en posod za 66 km .. pol ti ga enkrat da za cel dan .... pol začneš pa že počas ženo najedat, da rabiš še kšnga jurja ... da si boš moped zamenjal ... :) Tisti dan, ko ga imaš na probi, daš ženo na zadnji sedež in ti bo sama dala tistih par jurčkov za zamenjavo. Je..t ga, ni ga čez komot pik1 in Robson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 To je pa precej voženo, kapo dol. Ja, to je kilometrina od enega meseca ko sem bil na dopustu doma. Nearrain, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Jaz sem se letos vozil 14 dni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Veliko vec km na leto od tvojega koornika Ne po svojih kripah sodit, ki so več na kombiju, servisih in po gozdovih. Slej ko prej te bodo dobili organi odkrivanja in zadeva direkt na dinos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Ne po svojih kripah sodit, ki so več na kombiju, servisih in po gozdovih. Slej ko prej te bodo dobili organi odkrivanja in zadeva direkt na dinos. Ne se veselit prekmalu!. Ne bojo prisli k tebi na Dinos. Kar se pa Organov tice. . . . Organ te gleda ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Uničevanje narave je kaznivo dejanje, mene bi bilo sram, da to objavljaš. Slej ko prej te bodo dobili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Uničevanje narave je kaznivo dejanje, mene bi bilo sram, da to objavljaš. Slej ko prej te bodo dobili Kar naj te bo sram. Tok "polucije" od enga clovecnjacka (tebe) je res visek viskov. PS: A ce prej jest tebe dobim, a bo pol to se vedno kaznivo dejanje, al bom imel kak bonus pri naravovarstvenikih? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Problem RS, kriminalci se prosto šetajo in se še hvalijo Nearrain in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Problem RS, kriminalci se prosto šetajo in se še hvalijo Pa internetni sociopati tud. Kmet2, Fritz in solorider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=951953438167679&fref=nf Evo tud Maus ga bi lohk vozu Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=951953438167679&fref=nf Evo tud Maus ga bi lohk vozu Ta v videu te šola dok čik skadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 PS: A ce prej jest tebe dobim, a bo pol to se vedno kaznivo dejanje, al bom imel kak bonus pri naravovarstvenikih? O:-) Zakaj pa mene nis dobiu? Zakaj si sam Kmetu viskije častu? Skregan Nearrain in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Servis kardana ga čaka pa je častil tistemu, ki ima veze in popust. Nearrain in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Maus pa tega nau vozu .. ga predobr poznam tlele, na posnetku, se ta t'mau kr dobr znajde .. da ga vidim v kakšni gužvi v Bukarešti sred poletja, kako se s tem žirafastim motorjem ustaula med avtomobili v koloni med semaforji ... edin če jim ne daje noge na haube PLJUC DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Zakaj pa mene nis dobiu? Zakaj si sam Kmetu viskije častu? Skregan Bomo not prnesl... Bo di Dunja z mano prsla DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Servis kardana ga čaka pa je častil tistemu, ki ima veze in popust. Vcas smo jih na kole natikal, Zdej pa na kardane. Treba Vsake tok casa kri spucat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Maus pa tega nau vozu .. ga predobr poznam tlele, na posnetku, se ta t'mau kr dobr znajde .. da ga vidim v kakšni gužvi v Bukarešti sred poletja, kako se s tem žirafastim motorjem ustaula med avtomobili v koloni med semaforji ... edin če jim ne daje noge na haube PLJUC tm ma montirane stranske koleščke, se mi zdi ... PLJUB na bmflne maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se