Kmet2 Objavljeno December 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2014 tm ma montirane stranske koleščke, se mi zdi ... PLJUB na bmflne Aha zdej ko se spogleduješ z XR je pa že poljub na bmflne,ne več pljuc thumper, maus, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 tm ma montirane stranske koleščke, se mi zdi ... PLUUUC na bmflne Aha zdej ko se spogleduješ z XR je pa že poljub na bmflne,ne več pljuc js itak sam mau flirtam maus, Kmet2, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 Niti pisat več nočejo o njem, kaj šele, da bi ga vozili. Fuj in špljuk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 ... nagrauzn . . . not Zakaj ga ne bi imel? . . . ker ima dve napaki . . . falim ja njemu i fali on meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 ... nagrauzn . . . not Zakaj ga ne bi imel? . . . ker ima dve napaki . . . falim ja njemu i fali on meni Temu je zihr Dick ime.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Ziher ni Dick.... Kreacija ima uradni naziv Penetrator. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Itak, da ga ne bi imel. Pokneš babo na visokoturažnega japanera, krog okoli vasi, ji trikrat pride zaradi hitrih vibracij in črta domu fusbal gledat. S tole bčesko pa morš najmanj 700km naret, da ti ženska dvakrat zasope. Pol lahko še samo jutranja poročila poslušaš na radiu. VS800 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 eni fusbal gledate, eni se pa raj vozmo, vsak svoj prosti čas sam ponuca, kakor mu zapaše, je pa tak, da tist, ki ma japanarja doma, ga zastopim, da raj fusbal gleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Mi gledamo fusbal, vozimo in fukamo na polno! Rižotarji pa isto, samo, da jim motor fuka babo! builder, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Dokler forum še deluje... Od malega je treba vzgajat gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 (popravljeno) Lol Popravljeno December 17, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Ne bi ga mel,ker crkne tudi kot igračka DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 vidim, da ga že imaš, kot igračo , pol ga pa na prikoličko nastavljaš, če se boš še mal potrudu, ga boš pa imel tudi v resničnem svetu in pol, tak kot si rekel, dokler forum še deluje, mislil si na to temo, a ne :grim , ko se ti želja ostvari, potem bi lahko ta tema res umrla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Ni moj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 ta pravi res še ni, ko boš zrastu, pa če boš priden, pa mogoče bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 ta pravi res še ni, ko boš zrastu, pa če boš priden, pa mogoče bo :grim če mu nau karadn prej odpadu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 ko bo Sneci imel Bmw, bodo vsi Bmw-ji najboljši, kot njegov Versys :grim Nearrain, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Itak, da ga ne bi imel. Pokneš babo na visokoturažnega japanera, krog okoli vasi, ji trikrat pride zaradi hitrih vibracij in črta domu fusbal gledat. S tole bčesko pa morš najmanj 700km naret, da ti ženska dvakrat zasope. Pol lahko še samo jutranja poročila poslušaš na radiu. Napacno babo si si najdu...Tako si najd, da bos tv sosedu podaril in ti na njej vibriral namesto visokoturaznega japanerja. PS: ni za vse bceska kriva Kmet2, solorider, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Ne bi ga mel,ker crkne tudi kot igračka To ti ziher kangler povedo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Ni moj Ne izgovara se, pomoje se v plenice namontiras,potem se pa z bimer modelcki igras in sanjas. :grim KLOVN, Nearrain in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Se vidi da ti je usa škodil... In Jerry Springer show... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Dokler forum še deluje... Od malega je treba vzgajat Iiiiiii, Snecer je dobil nove igračke! Mamiiiiii, jaz bi tudi! Samo takšno, da versys v kuferi trajekt vozi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Se vidi da ti je usa škodil... In Jerry Springer show... Ne,jaz sem raje Oprah gledal,ma vecje joske. Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 (popravljeno) Sem zadnjič bil pri sosedu, pa mi je povedal, da če hudič ni za vozit, bo vsaj drugače oddelal Popravljeno December 18, 2014. Popravil gift pik1 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Dobr da ste me na igrače spomnil. Smo v pobovi sobi za vikend igrače stran metal (je že mal prerasu) in glej zlomka zavedenega. En avtek tak športn na dalinca (še kabli) z bmf značko. Smo ga koj u rokavicah u kanto lifral, pa sobo dezinficiral. Bemti gnus od gnusa! Zdej me je pa strah, da me inšpekcija ne dobi zarad odlaganja nevarnih odpadkov... DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se