maus Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 eh .. inšpektorji vedo, da je bmfl lahko pokvarljiva roba edin prou .. edin prej bi morau po njemu ene pou ure skakat, da si olajšaš dušo in si povrneš nasmeh na usteca I30 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 18, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2014 eh .. inšpektorji vedo, da je bmfl lahko pokvarljiva roba edin prou .. edin prej bi morau po njemu ene pou ure skakat, da si olajšaš dušo in si povrneš nasmeh na usteca No tok ti bom povedu mišek,če bi Hitler zmagal bi mel še gate BMW in ne samo motor P.S. marsikdo ne bo razumel tega posta ampak jaz vem ,da ga ti boš .) maus in NX650 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 (popravljeno) sj so japonćki tut vojno zgubl .... zato mam pa ninđo u gatah so se dalj upiral k đermani aja .. sm že reku pljuc na bmflna :krneki: Popravljeno December 18, 2014. Popravil maus DAMI34, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 (popravljeno) aja .. sm že reku pljuc na bmflna :krneki: Nisi, ti kar rec, te podpiram, čustweno Popravljeno December 18, 2014. Popravil DAMI34 I30 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Dobr da ste me na igrače spomnil. Smo v pobovi sobi za vikend igrače stran metal (je že mal prerasu) in glej zlomka zavedenega. En avtek tak športn na dalinca (še kabli) z bmf značko. Smo ga koj u rokavicah u kanto lifral, pa sobo dezinficiral. Bemti gnus od gnusa! Zdej me je pa strah, da me inšpekcija ne dobi zarad odlaganja nevarnih odpadkov... ja nekdo si ga je mogu zaželet in ga mulcu kupit , saj veš, za otroka vse in le najboljše :grim KLOVN, Kmet2, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 nebi ga imel ker ima premajhno porabo to sem se danes spomnil potem mi 2 litra bencina hodi viška builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 nebi ga imel ker ima premajhno porabo to sem se danes spomnil potem mi 2 litra bencina hodi viška Itak in pol ti po jurja km čez kesl teče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Dobr da ste me na igrače spomnil. Smo v pobovi sobi za vikend igrače stran metal (je že mal prerasu) in glej zlomka zavedenega. En avtek tak športn na dalinca (še kabli) z bmf značko. Smo ga koj u rokavicah u kanto lifral, pa sobo dezinficiral. Bemti gnus od gnusa! Zdej me je pa strah, da me inšpekcija ne dobi zarad odlaganja nevarnih odpadkov... že mulc je vedel kaj je kvaliteta, fater pa še do sedaj tako glup! Kmet2, builder in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 eh .. inšpektorji vedo, da je bmfl lahko pokvarljiva roba edin prou .. edin prej bi morau po njemu ene pou ure skakat, da si olajšaš dušo in si povrneš nasmeh na usteca Ce nc nimas na mopedu,se ti nc ne more pokvart,razn da ti guma spusti. :grim Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 No tok ti bom povedu mišek,če bi Hitler zmagal bi mel še gate BMW in ne samo motor P.S. marsikdo ne bo razumel tega posta ampak jaz vem ,da ga ti boš .) Pa sej mogoce pa nos gate s plopelerjem narisanim na lulcku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 že mulc je vedel kaj je kvaliteta, fater pa še do sedaj tako glup! mladi zgleda hitro dojemajo zadeve KLOVN, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 sej, eni pridejo k pameti prej, eni poznej eni pa nikol KLOVN in NX650 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 Ce nc nimas na mopedu,se ti nc ne more pokvart,razn da ti guma spusti. :grim Se pravi, da je najbolje še gumo odmontirat, pa imaš popolnoma nepokvarljiv mopi. sej, eni pridejo k pameti prej, eni poznej eni pa nikol Ta četrti jo pa celo zgubijo. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 Zato , ker te vzpodbuja k objestni voznji . . . splo :glare: h v naravnem okolju pik1, KLOVN, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 ja nekdo si ga je mogu zaželet in ga mulcu kupit , saj veš, za otroka vse in le najboljše :grim Če prow pomnem je šlo za monopol pa mojo zavedenost. Moja kolpa, prznam. Če b se takrat dobil fičota na žnoro zihr neb tega kupvou. O kvaliteti pa le to, da mu je že na prvi vožnji pod mizo neki stran padl. Prow na hudičev je blo enmu kardanu podobn. In pol je ležal u škatl dolga leta, dokler nismo spet najd hudiča pa se ga znebl. Bljak fuuuuj, še zdej me strese k se spomnem. P.S.: Pr mulcu k sreč ni opazit kekšnih deviantnih nagnen h propelerskim znamkam. Bolš de qrbe gon okol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 P.S.: Pr mulcu k sreč ni opazit kekšnih deviantnih nagnen h propelerskim znamkam. Bolš de qrbe gon okol. Vseeno preveri, da niso slučajno germanskega izvora. Naj se raje drži azijskih produktov. I30, builder in NX650 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 mogoče ga je gurmanskega izvora Nearrain, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 res je! builder, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Evo nekaj za patuljke! https://www.facebook.com/#!/video.php?v=918600408165221 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 mogoče ga je gurmanskega izvora Majka . . . sam đezvo zamenjat s cevapi al pa vratovino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Če prow pomnem je šlo za monopol pa mojo zavedenost. Moja kolpa, prznam. Če b se takrat dobil fičota na žnoro zihr neb tega kupvou. O kvaliteti pa le to, da mu je že na prvi vožnji pod mizo neki stran padl. Prow na hudičev je blo enmu kardanu podobn. In pol je ležal u škatl dolga leta, dokler nismo spet najd hudiča pa se ga znebl. Bljak fuuuuj, še zdej me strese k se spomnem. P.S.: Pr mulcu k sreč ni opazit kekšnih deviantnih nagnen h propelerskim znamkam. Bolš de qrbe gon okol. .... stari, ne vem, če je boljš qurbe okol gont, kt bimerja ... ... imam pa že rajš, da mi kardan stran pade, kt pa qu.ac ... builder, I30, KLOVN in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Aha...si priznal, da si eden izmed tistih, ki svoj one, ki je skrit v hlačah, preslikajo v tisto, kar lahko pokažejo javno (motor). :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Aha...si priznal, da si eden izmed tistih, ki svoj one, ki je skrit v hlačah, preslikajo v tisto, kar lahko pokažejo javno (motor). :grrr ... nikol nisem dvomil v to, da mi je po tem, ko sem bimerja nabavil, tud "one" zrastu ... :) daneb, KLOVN, Tedybear in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 ... nikol nisem dvomil v to, da mi je po tem, ko sem bimerja nabavil, tud "one" zrastu ... :) tebi tudi? Men še kar raste... Nearrain, Kmet2, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2014 Fanta ,počas bo treba prodat te Bimerje,drugače bosta postala en velik kurac Nearrain, thumper, daneb in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se