skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Brawo si že naš! builder, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Sam men se zdijo BMWji čist u redu builder, Kmet2, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Sam men se zdijo BMWji čist u redu sej men tud sam ne da se mi več s Snecerjem pa Giftom pregovarjat ^_^ solorider, DAMI34, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 sej men tud sam ne da se mi več s Snecerjem pa Giftom pregovarjat ^_^ pussy Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 pussy Ah ne po novem se temu reče PAMETEN :grim builder, daneb, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Maš prav, če pri bmw kej odpade je kurac od motorja, če pr ducatiju, so pa čustwa in odpadanje s stilom, razlika je očitna daneb, notranc, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Maš prav, če pri bmw kej odpade je kurac od motorja, če pr ducatiju, so pa čustwa in odpadanje s stilom, razlika je očitna Res je notranc, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Moje razmišljanje: Kmet 2 je čist taprav motorist, on ima motor v mislih tudi ko se ne vozi-ali mi bo sploh vžgal, ali mi bo odpadel kardan, ali mi bodo odpadali ležji, misli na olje, koliko mu ga izteklo, ko bo motor stal...itd. Ne pa mi, ki vozmo rižarje, greš u garažo zalaufaš, nardiš en krog, prideš dam ugasneš , vmes pa nanga čist pozabiš, k itak z njim nav nč narobe.Edino na 100.000km peleš na servis pa je to to.... Kdo je zdej taprav motorist!? Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 sej men tud sam ne da se mi več s Snecerjem pa Giftom pregovarjat ^_^ Ni zdravila za njiju! Kmet2 in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Moje razmišljanje: Kmet 2 je čist taprav motorist, on ima motor v mislih tudi ko se ne vozi-ali mi bo sploh vžgal, ali mi bo odpadel kardan, ali mi bodo odpadali ležji, misli na olje, koliko mu ga izteklo, ko bo motor stal...itd. Ne pa mi, ki vozmo rižarje, greš u garažo zalaufaš, nardiš en krog, prideš dam ugasneš , vmes pa nanga čist pozabiš, k itak z njim nav nč narobe.Edino na 100.000km peleš na servis pa je to to.... Kdo je zdej taprav motorist!? Ko bo tvoj veršači imel 100.000km bom jaz častil gajbo piva!!! Kmet2, builder, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Ko bo tvoj veršači imel 100.000km bom jaz častil gajbo piva!!! Pa jaz tud :grim Mavti, skalar36 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Moje razmišljanje: Kmet 2 je čist taprav motorist, on ima motor v mislih tudi ko se ne vozi-ali mi bo sploh vžgal, ali mi bo odpadel kardan, ali mi bodo odpadali ležji, misli na olje, koliko mu ga izteklo, ko bo motor stal...itd. Ne pa mi, ki vozmo rižarje, greš u garažo zalaufaš, nardiš en krog, prideš dam ugasneš , vmes pa nanga čist pozabiš, k itak z njim nav nč narobe.Edino na 100.000km peleš na servis pa je to to.... Kdo je zdej taprav motorist!? Ti, ti si pravi motorist :notworthy: daneb in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) Evo ga že u garaž vrtim na "bormašino". Jutr popovdne mislim da bo že. Kar naštimita. Jz pijem Laško. Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil skalar36 builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Ti, ti si pravi motorist :notworthy: No jaz sem mislil tebe. Ti se veliko voziš, se veliko družiš z ostalimi motoristi. Jaz sem bolj ljubitelj motorjev, ker so mi všeč kar vsi po vrsti. vozim se pa (zaenkrat) bolj malo... DAMI34, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 No jaz sem mislil tebe. Ti se veliko voziš, se veliko družiš z ostalimi motoristi. Jaz sem bolj ljubitelj motorjev, ker so mi všeč kar vsi po vrsti. vozim se pa (zaenkrat) bolj malo... Preveč misliš ,pejt se rajš vozit DAMI34, thumper, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Preveč misliš ,pejt se rajš vozit Ne morem k se še vrti na "bormašini" pol pa nav 100k, pa nav piva... Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Ne morem k se še vrti na "bormašini" pol pa nav 100k, pa nav piva... Bo bo pa nism ti jaz gorenc,tud če jih ne bo 100kkm dobiš gajbo ,ti pa poskrb za za domačo salami builder in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 pr men je zmer domače salame in pir pr bajt, tak, da kir se bo pelu skoz naš konc, vabljen, dam za pir in narežemo lahko, nismo gorenci , telefon mam pa v profilu, viden vsem članom, tak da ni blema, tudi tebi skalar36, tud če neu 100k na števcu Kmet2, DAMI34, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2015 pr men je zmer domače salame in pir pr bajt, tak, da kir se bo pelu skoz naš konc, vabljen, dam za pir in narežemo lahko, nismo gorenci , telefon mam pa v profilu, viden vsem članom, tak da ni blema, tudi tebi skalar36, tud če neu 100k na števcu Pridm enkrat....ko bom prišel dvakrat DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Bmwjaši, želim vam, da leto 2015 preživite brez zlomljenih kardanov builder in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Bmwjaši, želim vam, da leto 2015 preživite brez zlomljenih kardanov mission impossible Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Pa jaz tud :grim sem že mislil, da se bodo začeli pikniki, samo bova midva sama pila, ker bo itaq skuril pormašino! DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 (popravljeno) pr men je zmer domače salame in pir pr bajt, tak, da kir se bo pelu skoz naš konc, vabljen, dam za pir in narežemo lahko, nismo gorenci , telefon mam pa v profilu, viden vsem članom, tak da ni blema, tudi tebi skalar36, tud če neu 100k na števcu Kmet pa Pik, mislim, da smo dobili idejo za smer prve fure p.s. Builder, ne morš verjamit, zate velja enako, če boš v mojih koncih pa tudi duck tape imam, če bo slučajno potrebno kardan zalepit.. Popravljeno Januar 3, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2, builder, bzq in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Ja Dami dobili smo smer,zdej morš pa samo še motor zamenjat,ker da te pa vsak nemc šišne pa tud ne vem no ..... http://web-tribune.com/zanimljivosti/pogledajte-ovo-mislio-je-da-je-sa-300-kmc-najbrzi-na-drumu-a-onda-je-pored-njega-prosao-audi-rs6-video# daneb, skalar36 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Bmwjaši, želim vam, da leto 2015 preživite brez zlomljenih kardanov Ko bo pocu ti ga posljem po posti za spomin,si ga lahko v spajzo ali pa v wc obesis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se