I30 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 ... jaz vozim BMW Ja sej zato pa so vsi zate dobri. Če se na slamo navadiš, veš da je tud zrezek dober. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 jaz pravim takole vsi motorji so dobri in dobr zgledajo jaz vozim BMW marko Tudi to je tolažba, ni kej. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 što se mora nije težko builder, Kmet2, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Pa sej BMW je čist uporabna zadeva ... notranc, builder, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Pa sej BMW je čist uporabna zadeva ... To je pač specifična skupina ljudi...radi dobro jejo ,se dobro peljejo in dobro baje šraufajo builder, daneb, Pips in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 To je pač specifična skupina ljudi...radi dobro jejo ,se dobro peljejo in dobro baje šraufajo Kmet, ne bo držalo. To je narejeno izključno, da ko šravfaš nisi lačen. Scarabeo Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Eeh ne . . . tole je cist pedagoski pristop... BMW je mislil na to, da medtem, ko cakas na hrano mal obnavljas motoroznanstvo, da bos lahko po koncanem prehranjevanju Kawasakijevcem pomagal nepremicnine popravit. builder, Kmet2 in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Pajade, še svojih ne znate popravit, bi naše Pljuc Edin na piknik nas lahko povabite, da vas mau potolažimo ob vseh zlomih kardanov Kmet2, builder in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 BMW je mislil na to, da bos lahko po koncanem prehranjevanju Kawasakijevcem pomagal nepremicnine odpeljat na Dinos DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 ja, po 100m mu bo pa kardan utrgalo notranc, daneb in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Pajade, še svojih ne znate popravit, bi naše Pljuc Edin na piknik nas lahko povabite, da vas mau potolažimo ob vseh zlomih kardanov Pa kaj misliš, da jim roštil pa dela? DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Pa kaj misliš, da jim roštil pa dela? jp, tist je edina zanesljiva stvar na bmflih 100% nepokvarljiva builder, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Lažje je jokati na bmflni to pa res, maš več možnosti za jok a si mislil zraven... Pa sej BMW je čist uporabna zadeva ... tale hodi od piknika do piknika po avtocesti sodel pa zadnji gumi.. jp, tist je edina zanesljiva stvar na bmflih 100% nepokvarljiva zato ker je gorilnik ruski.. DAMI34, Kmet2, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 mi to hrano in pijačo vlečemo na piknik! jami65, alko1, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2015 mi to hrano in pijačo vlečemo na piknik! Lahko tako definiramo.....ima se može se,nema se glumi se.....za tiste ki vozite rižarje pa še specialni prevod prej napisanega.....ima se bmw vozi se.nema se kawasaki vozi se thumper, daneb, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2015 Deli Objavljeno Januar 25, 2015 Lahko tako definiramo.....ima se može se,nema se glumi se.....za tiste ki vozite rižarje pa še specialni prevod prej napisanega.....ima se bmw vozi se.nema se kawasaki vozi se, ima se frenda sa bMW ,koji plati swe builder, daneb in dondule 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 ja, po 100m mu bo pa kardan utrgalo Pol pa oba na Dinos. Pa še eno pitance, a obstaja kakšen model benfe, ki ga lahko brez sramote tudi podnevi naokoli voziš? I30, daneb in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Pol pa oba na Dinos. Pa še eno pitance, a obstaja kakšen model benfe, ki ga lahko brez sramote tudi podnevi naokoli voziš? R90S .... HP2 .. več pa ni daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 moj je tko grd, da se tudi v koloni nobeden zravn naju ne vozi notranc, daneb, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 a sm že napisu pljuc :krneki: I30, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 moj je tko grd, da se tudi v koloni nobeden zravn naju ne vozi Bravo vsaj en samokritičen bmflar Lp, n Bmflar, Kmet2, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Bravo vsaj en samokritičen bmflar Lp, n lahk bi se nauču kej od mene DAMI34, daneb, Robson in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 lahk bi se nauču kej od mene si pozabil reči, da si pa zelo srečen! builder, notranc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 moj je tko grd, da se tudi v koloni nobeden zravn naju ne vozi Ampak treba jim je pa priznat sposobnost delati tako grde maske. Mislim, da ti kaj takšnega rata samo, če objaviš javni razpis za dizajn maske z nagrado 3€ za izbrano delo in pri 1000 prispelih izdelkih izbereš absolutno najgršega. Nekako si težko predstavljam, da nekomu redno plačujejo za takšne izdelke :surrender: Pa da ne bo kdo užaljen..maska na mojem mopedu ali na starem versačeju ni nič boljša :hooray: Še dobro, da se tale box tako dobro pelje. Če bi ga ljudje kupovali zaradi izgleda, bi BMW prodal 2 ST-ja in 4 GS-e (v Evropi ). RT jim je, začuda, še dokaj spodobno ratal. notranc, daneb, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 moj je tko grd, da se tudi v koloni nobeden zravn naju ne vozi Pa kaj maš to nekam zvitega uglymotherfuckerja. Videti je, da ti še ni bil dovolj grd, pa si ga malo še dopopravil. Ali pa je sliko prepotegnilo. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se