pik1 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Evo, to je pa čista resnica!!!! Sem dans govoril s prijateljem, ki vozi Hondo, pa je reku da mu je povedal kolega k ma Suzo, no in njegov prjatu k je že mal u letih je enkrat šu z bemflo pozimi se vozit, pa je vozil tut po slani in mokri cesti. No točno ta (k se je vozu po slani cesti) je bil pred pol leta na servisu, kjer je srečal kolega, ki se je močno pritoževal nad svojim mopedom. V bistvu ni znal povedati kaj je narobe, je čist možno, da mu žena doma ne da, ampak kakurkol, men se zdi da so BMWeji ena sama jajca. Tako, argumenti so na mizi, zdj pa izpodbijajte. p.s. Kolega (un k je bil na servisu) se baje kliče Miha, tako vsaj trdi Boštjan k je prjatu od Jožice. Se mi zdi, no vsaj tako je reku Pepi včeraj za šankom. .... pa dej pejt smetit kam drgam ... :( bobi1001, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 .... pa dej pejt smetit kam drgam ... :( ja nono Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2015 ja nono morš pa razumet ,on je uglajen stric ki si želi na stara leta v tej temi preživet še par strani do 1000......jz ga razumem skalaprava in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 neb ga meu, ker se mi zdo da jim kardani odpadajo Dami, motiš se.....zelo se motiš! Kardan je edina stvar, ki ne pade stran! Še več, kardan je edina stvar, ki našo kanto sploh skupaj drži Evo dokaz iz moje garaže: Torej kdor ne želi, da se mu bemfa razpade, lahko uporabi kardan ali še bolje Power tape - oba sta tudi srebrna, pa nepoznavalec težko loči med njima P.S. Ne, bemfa ni crknila...le vsakoletni redni servis pred novo sezono. Mislim da bi bil počasi že čas, da se kaj v vtisih iz dnevnih voženj pojavim Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Dami, motiš se.....zelo se motiš! Kardan je edina stvar, ki ne pade stran! Še več, kardan je edina stvar, ki našo kanto sploh skupaj drži Evo dokaz iz moje garaže: IMG_3747.JPG Torej kdor ne želi, da se mu bemfa razpade, lahko uporabi kardan ali še bolje Power tape - oba sta tudi srebrna, pa nepoznavalec težko loči med njima P.S. Ne, bemfa ni crknila...le vsakoletni redni servis pred novo sezono. Mislim da bi bil počasi že čas, da se kaj v vtisih iz dnevnih voženj pojavim Lepo. Nalepiš edino sliko svojega benflna, pa še ta je s servisa. Res bi bil že čas, da še kakšno s fure napopaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Evo, to je pa čista resnica!!!! Sem dans govoril s prijateljem, ki vozi Hondo, pa je reku da mu je povedal kolega k ma Suzo, no in njegov prjatu k je že mal u letih je enkrat šu z bemflo pozimi se vozit, pa je vozil tut po slani in mokri cesti. No točno ta (k se je vozu po slani cesti) je bil pred pol leta na servisu, kjer je srečal kolega, ki se je močno pritoževal nad svojim mopedom. V bistvu ni znal povedati kaj je narobe, je čist možno, da mu žena doma ne da, ampak kakurkol, men se zdi da so BMWeji ena sama jajca. Tako, argumenti so na mizi, zdj pa izpodbijajte. p.s. Kolega (un k je bil na servisu) se baje kliče Miha, tako vsaj trdi Boštjan k je prjatu od Jožice. Se mi zdi, no vsaj tako je reku Pepi včeraj za šankom. bmw na splošno motor z visoko nabavno vrednostjo tako nov kot rabljen na primer za ceno 8-10 let starega bmw si lahko kupiš novega japonca in ta japonec še nima prikazovalnika prestav in ogrevanih ročk pa še abs moraš doplačat če pa pogledamo tržni delež tako v evropi kot tudi pri nas me malo čudi kako če pa so taka jajca srečno vožnjo marko Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Lepo. Nalepiš edino sliko svojega benflna, pa še ta je s servisa. Res bi bil že čas, da še kakšno s fure napopaš. Kar naj ostane tam v garaži ,na cesti sam ovira promet skalaprava, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Kar naj ostane tam v garaži ,na cesti sam ovira promet Tako je, še najrajši oviram pa "čelavce" na čudnih motorjih (Info: čuden motor je vsak motor razen mojega! ) P.S. Ob tej priliki "čelavca" vabim, da mi napiše kaj o svojem trenutnem statusu na ZS (pa ne mislim na zakonski status, ampak na kolenski status ) Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 bmw na splošno motor z visoko nabavno vrednostjo tako nov kot rabljen na primer za ceno 8-10 let starega bmw si lahko kupiš novega japonca in ta japonec še nima prikazovalnika prestav in ogrevanih ročk pa še abs moraš doplačat če pa pogledamo tržni delež tako v evropi kot tudi pri nas me malo čudi kako če pa so taka jajca srečno vožnjo marko evropa ma rada jajca!! Pljuc na BMW Srečno vožnjo Dami (panevsegazaresvzetkartulekracamopliiiiss!!) Tako je, še najrajši oviram pa "čelavce" na čudnih motorjih (Info: čuden motor je vsak motor razen mojega! ) P.S. Ob tej priliki "čelavca" vabim, da mi napiše kaj o svojem trenutnem statusu na ZS (pa ne mislim na zakonski status, ampak na kolenski status ) Status: kardan mu razpada p.s. le kako lahko imaš tako umazan motor builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Tema, ki nima vsaj 1000 strani, ni resna, zato dajmo dragi BMW "hejterji".....saj ne manjka več veliko! Samo še 154 strani oz. dobra dva meseca nabijanja, pa bomo na cilju .... nikol ne bomo na cilju ... :) Kmet2 in luxsa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2015 evropa ma rada jajca!! Pljuc na BMW Srečno vožnjo Dami (panevsegazaresvzetkartulekracamopliiiiss!!) Status: kardan mu razpada p.s. le kako lahko imaš tako umazan motor Ti ,edin kardanček mi dobr dela zato ne zavajaj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 p.s. le kako lahko imaš tako umazan motor Pa ni to ninđa, ki je dobra samo za šminkirat in polirat. Imam te celo na sumu, da so vse tvoje slike iz dnevnih voženj falsifikati, ker ninđa v bistvu skozi v garaži stoji .....motor ki se vozi, se tudi umaže in moj motor se vooooozi....majkemi, mnogo se vozi P.S. čiščenje v planu Kmet2, Nearrain, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 dj povej ti raj meni, z ozirom da: GA IMAŠ PARKIRANEGA MED KUMARICAMI!!! 1. ali so se kumarice kaj v tem času podaljšale? 2. ali je kumaricam zrasel rejting? in predlagam prodajo kumaric z logotipom sajveš katerim Ti ,edin kardanček mi dobr dela zato ne zavajaj Pa ni to ninđa, ki je dobra samo za šminkirat in polirat. Imam te celo na sumu, da so vse tvoje slike iz dnevnih voženj falsifikati, ker ninđa v bistvu skozi v garaži stoji .....motor ki se vozi, se tudi umaže in moj motor se vooooozi....majkemi, mnogo se vozi P.S. čiščenje v planu prijatu dami .. povej koga vpišem :krneki: pljuc na bmfla DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 prijatu dami .. povej koga vpišem :krneki: pljuc na bmfla use, majkemi, use...skregan!! No mor kofi 4 bmflarje pljuc luxsa, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Pa ni to ninđa, ki je dobra samo za šminkirat in polirat. Imam te celo na sumu, da so vse tvoje slike iz dnevnih voženj falsifikati, ker ninđa v bistvu skozi v garaži stoji .....motor ki se vozi, se tudi umaže in moj motor se vooooozi....majkemi, mnogo se vozi P.S. čiščenje v planu Skala . . . Dami je najvecji odjemalec fototapet v Bauhausih, Lesninah, Obijih in Baumax-ih . . . PS: vsaka fotka terja razlicno odzadje v garazi Kmet2, DAMI34, skalaprava in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 dj povej ti raj meni, z ozirom da: GA IMAŠ PARKIRANEGA MED KUMARICAMI!!! 1. ali so se kumarice kaj v tem času podaljšale? 2. ali je kumaricam zrasel rejting? in predlagam prodajo kumaric z logotipom sajveš katerim nož od mesoreznce?? maus, Mavti in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Skala . . . Dami je najvecji odjemalec fototapet v Bauhausih, Lesninah, Obijih in Baumax-ih . . . PS: vsaka fotka terja razlicno odzadje v garazi kako si vedu? Le kako? p.s. priznaj da majo lepe tapete v Bauhasu .D Kmet2, mladench, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 kako si vedu? Le kako? p.s. priznaj da majo lepe tapete v Bauhasu .D Lepe, lepe...priznam. Sam na BMW servisu majo lepse. PS: Si manj nasponan, ker se ti kri steka proti tvojmu kardanu in ne v glavo. Posledicno lazje prenasas menjavo kardana, katerega ti medtem menjajo na motorju. maus, builder, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Dami spet te moram popraviti V to lepo temo lahko lepimo samo bavarske lepotce.....recimo takšnega: Tvoje slikice pa spadajo v tisto drugo temo o grdih kwakaspakih, torej v temo Versys builder, Kmet2, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Dami spet te moram popraviti V to lepo temo lahko lepimo samo bavarske lepotce.....recimo takšnega: suprine-exodus-recumbent-motorcycle-7-copy.jpg Tvoje slikice pa spadajo v tisto drugo temo o grdih kwakaspakih, torej v temo Versys Stari ne zamerit, sam nimam pojma kaj si napisal, ker se nahajam še vedno en post višje, pa sline brišem dol s kardana skalaprava, Nearrain in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Gospodje, jes mislim da je skrajni cajt da vam kaksen strokovnjak za persinge razlozi kaj je motor in da je use ostalo samo za studente. DAMI34, Nearrain, skalaprava in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 a sem že rekel, da ga ne bi imel skalaprava, daneb, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 a sem že rekel, da ga ne bi imel nisi, sam če poveš nau nč narobe daneb, Kmet2, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 luxsa, Kmet2, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 daneb, DAMI34, mladench in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se