sayo Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 ampak ZAKAAAAAAAAAAAJ? :glare: a ni to nartabeltabulšišelepejši moped? Jokam.... Parcelo kupuje DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Parcelo kupuje Kwa ce mi parcela ... ze tastar "Skret™" je bil nepremicnina. BTW: na tehnicnem so me vprasal, ce sem na prav naslov prisel. Namrec oni niso geodetska uprava. DAMI34, builder, Tedybear in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Dam ti MTS pa 2 jurja :grim evo velik več od zahtevanega Mmmmmmm . . . . let me think . . . . . . . . . . . . . nekak me NITI MAL ne mika tvoja ponudba DAMI34, builder in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Mmmmmmm . . . . let me think . . . . . . . . . . . . . nekak me NITI MAL ne mika tvoja ponudba To je zato ker nimaš okusa DAMI34, builder in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 To je zato ker nimaš okusa nimam ga vec DAMI34, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 To je zato ker nimaš okusa kr Kozolčar mu reci Kmet2, maus in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 a jih jeste, da potem veste kakšn okus je ... itak da je kovinsko, plastično oljkast probam samo tiste stvari, ki so mi vsaj na uč mal lepe ... kar pa bmflar ni :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 kardane včasih grizejo...žiwci pa to...sej ni čudn, k take grdobe vozijo...bljak Nearrain in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 DAMI .. a veš kaj je lepše kot bmfl ... ok .. tvoj odgovor je ne vem ... moj odgovor je pa ... WSE :krneki: DAMI34 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 DAMI .. a veš kaj je lepše kot bmfl ... ok .. tvoj odgovor je ne vem ... moj odgovor je pa ... WSE :krneki: to pa VEM maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 a jih jeste, da potem veste kakšn okus je ... itak da je kovinsko, plastično oljkast probam samo tiste stvari, ki so mi vsaj na uč mal lepe ... kar pa bmflar ni :krneki: Ti...dezurni estet in dvorni poizkusevalec. Zlata je ze dolg casa demode. Psssssst ! BTW: H2 slici na tanove John Deere kombajne . . . une spice za zito hvatat so na las podobne prvem koncu od H2 luxsa, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 v teli temi pluwamo bmfle ... pet v drugo temo pluvat ostale motorje, edin kwake mi ne dirat :krneki: Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ves kak vakum bi bil v tej in njej podobni temi, ce bi bilo dovoljeno pljuvanje samo tistim, kateri si ali so si lastili omenjeno znamko/motor. Sploh je pa fino, ker se v takih temah intelektualni biseri res zasvetijo. BTW: kaj je leps kukr Kwak? KARKOL TI PRVO NA PAMET PADE !!! maus, luxsa in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ves kak vakum bi bil v tej in njej podobni temi, ce bi bilo dovoljeno pljuvanje samo tistim, kateri si ali so si lastili omenjeno znamko/motor. Sploh je pa fino, ker se v takih temah intelektualni biseri res zasvetijo. BTW: kaj je leps kukr Kwak? KARKOL TI PRVO NA PAMET PADE !!! tema mi je padla na oči tema, zgin pluvat drugam skalar36, I30, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ves kak vakum bi bil v tej in njej podobni temi, ce bi bilo dovoljeno pljuvanje samo tistim, kateri si ali so si lastili omenjeno znamko/motor. Sploh je pa fino, ker se v takih temah intelektualni biseri res zasvetijo. BTW: kaj je leps kukr Kwak? KARKOL TI PRVO NA PAMET PADE !!! me je smešn DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 me je smešn mene tud Vidva Ninja teenage kornjacice...a nebi sla raj kaksno nalepkico na vajine tazelene skutrcke nalimat, da so bojo bl skp drzal? daneb, luxsa in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 mene tud Vidva Ninja teenage kornjacice...a nebi sla raj kaksno nalepkico na vajine tazelene skutrcke nalimat, da so bojo bl skp drzal? sj nama ni nič odpadlo, nije to bmfla nalepke čist dobro držijo skp moped thumper, Nearrain, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 mi ninđe skupa da držimo ... ćustva mamo tut :krneki: DAMI34, Kmet2 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2015 mi ninđe skupa da držimo ... ćustva mamo tut :krneki: Za bmfla ne potrebuješ ujčkanja in čustev ,samo pali i vozi :grim luxsa, Nearrain in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 (popravljeno) Za bmfla ne potrebuješ ujčkanja in čustev ,samo: :grim pali da izgori ninđa čustwaaaaaaaaaaaaa yesssssssss Popravljeno Marec 26, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 a pol men moj ne bo nkol spljoh crknu k ma na 865ccm 4,5l olja?? jst prej crknu k moped?? faaaaaak... a tud prodajaš javn skret? navadna nategota sta ... ist skret bota dvakat prodala ... Zihr si prevec nalil,mal odlij pa bo,das lahko snecerju. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 . . .... BMW .... za predsednika ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 . . .... BMW .... za predsednika ... A za Mirota Cerajevga? Al za Merklovo? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Za Silvija..... pik1, skalar36, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Marec 28, 2015 Deli Objavljeno Marec 28, 2015 Yamaha pri 45kkm in Bmw pri 27kkm daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se