DAMI34 Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Kakšni lepi motorji! sama jajca, pljuc I30, daneb, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 sama jajca, pljuc Takšno barvno paleto še Selmar nima. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 sama jajca, pljuc DAMI34, bobi1001, Ferrarist in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 http://www.bmwblog.si/mega-vpoklic-vec-kot-350-tisoc-motornih-koles-z-napako/ ..ŠE EN RAZLOG VEČ ZAKAJ GA NE BI IMEL.... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 hja, kaj češ...drugi pač plačujejo "rezervne dele", bmw jih zamenja brezplačno... yamaha bi lahko naredila vpoklic za ventile, ducati za spešl skru...pa je bolš raje še malo navit ceno, pa nej folk drago plačuje :oops: builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Me zanima kdo plača oškodnino komu ko se razbije zaradi počenega pesta to pa ni kartako :glare: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Hmmm...vulkanizer? Problemi naj bi bili zaradi premočno zategnjenih vijakov ob menjavah gume... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 http://www.bmwblog.si/mega-vpoklic-vec-kot-350-tisoc-motornih-koles-z-napako/ ..ŠE EN RAZLOG VEČ ZAKAJ GA NE BI IMEL.... 29 M€ za dele + 5 X toliko za delo (glede na doktorsko uro BMWjevih mehanikov), bo cifra kar lepa. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 29 M€ za dele + 5 X toliko za delo (glede na doktorsko uro BMWjevih mehanikov), bo cifra kar lepa. Kdor bo prišel na menjavo problematičnega dela, mu bodo po mojem ponudili še menjavo ležaja v kotnem prenosu (dveh+semeringi), pod pretvezo, "saj bo tko kmal treba", pa bomo sedaj bo cenej... Če jim bo to ratalo samo pri tretjini vpoklicanih motorjev, bodo na koncu še zaslužili!! thumper in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 skratka....tkole nekako.....še en razlog več zakaj..... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 skratka....tkole nekako.....še en razlog več zakaj..... Ne vem ali bi protestiral, ker v srcu sem še vedno za Kawasaki, pa mi pripada sam ena češplca, al bi bil vesel ko mlad radio, ker mi po trenutnem lastništvu pripadajo 4, bil zadovoljen s preteklimi tremi ali kako. Zelo me je to zmedlo. Seveda pa sem trdno prepričan, da me spodnji dve verziji ne vidita ever never! :grrr daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 skratka....tkole nekako.....še en razlog več zakaj..... tvoj je fotoshopan, original je tale, vpraš Kmeta2 :grim : Kmet2, Nearrain in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Zdej je prepozn... Sam, ce bi se lahko izbiral, ga ne'b meu Zarad tega, Ker lahko povzroci rizojedim Tisacem na Jadranki nepopravljive frustracije daneb, bzq, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 nebi ga mel ker nezna woblat upam da naredijo kak vpoklic in to popravijo potem ga kupim. :grim builder, Nearrain, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Ponoči se mi je sanjalo, da sem lastnik bmweja in da me nikakor ne uboga (zanič zavore) grozne sanje ves premočen sem se zbudil in takoj napisal tale post. Ne bom ga imel nikoli! UnionJack, Nearrain, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 da ne pozabimo ... pljuc daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) tvoj je fotoshopan, original je tale, vpraš Kmeta2 :grim : Ahaaa, ko ti torej mukom muke z BoljMaloWozi rata punco dobit, te ta po prvi furi tolk nalom, de ti ostanejo sam še bergle pa KTM? Nkol nečem met bmfle! Popravljeno April 16, 2015. Popravil I30 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Ahaaa, ko ti torej mukom muke z BoljMaloWozi rata punco dobit, te ta po prvi furi tolk nalom, de ti ostanejo sam še bergle pa KTM? Nkol nečem met bmfle! Pomoje ga res ne rabs,ze zdej se nc ne vozs,pol bi se pa se manj. :grim Kmet2, jami65, Nearrain in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2015 vse zmečte v grabn pa na GS-a druge ni,do takrat ste v zmoti :grim builder, Nearrain, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 vse zmečte v grabn pa na GS-a druge ni,do takrat ste v zmoti kozolčar Nearrain, Kmet2, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2015 kozolčar Všečkota si mi podabu dat :glare: DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Všečkota si mi podabu dat :glare: važič :glare: DAMI34, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2015 važič :glare: Zase brigej builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Všečkota si mi podabu dat :glare: n dam, pluc Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Kr neki, vse za na odpad DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se