thumper Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Zakaj ga ne bi imel: Še po 10-ih letih sem dobil vabilo, da mi ga gratis šraufajo. Te pa res ne dajo Mira. Japonca, ti še na odpad ne vzamejo po 10 letih, ga maš lohk še 10 let v drvarnci. :grim ne vem kva mate zdej prot japonxem..me moj 34 let str krivooki užge brez da ga polivam z benzom po pol leta ..sam benz spustim iz frgazarja pa novo svečko mu dam not... je pa res da je med njim in tomosom makaronar ker drgač bi postal preveč divji... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 ... ??? Pik, pojma nimaš o smislu te teme! maus in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Pik, pojma nimaš o smislu te teme! ... prov ... I30, maus in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Ne bi ga imel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 b'meu .. ampak bi ga takoj u grabn zaluću pljuc :krneki: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 b'meu .. ampak bi ga takoj u grabn zaluću pljuc :krneki: Javi, ti dam še 50€, ko čakaš da ga odpeljem. :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 Ga mam,pa ga bom se meu,ker se mi fajn zdi k se najbol napenajo zakaj ga neb mel glih tisti k nimajo tud za srauf ne od zadne feltne na bavarcku. Robson in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 Ga mam,pa ga bom se meu,ker se mi fajn zdi k se najbol napenajo zakaj ga neb mel glih tisti k nimajo tud za srauf ne od zadne feltne na bavarcku. Če b' mi z japonskim šravfom tvojo kitajsko špiatr feltno prtegnil, bi ti sam še šrot po tleh pobiru. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 na kitajskem pocinkan šrauf sploh ni šrauf... I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 Če b' mi z japonskim šravfom tvojo kitajsko špiatr feltno prtegnil, bi ti sam še šrot po tleh pobiru. :grim Manje jedi pa kupi,praujo taspodni. :grim na kitajskem pocinkan šrauf sploh ni šrauf... Ne,pet colski zebu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 neb ga meu, kr se mi je Gajsna skoz neki na Kwako spraulala, upam da naujo mladiči Kmet2, pik1, luxsa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 neb ga meu, kr se mi je Gajsna skoz neki na Kwako spraulala, upam da naujo mladiči Ce bojo mladi,bojo pa res grdi. DAMI34, Fritz, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Ce bojo mladi,bojo pa res grdi. Edino če jih bosta posvojila, k sta oba moškega spola daneb, thumper in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Ce bojo mladi,bojo pa res grdi. Bojo pa vsaj vozni po Gajsnini zaslugi luxsa, daneb in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 (popravljeno) Ce bojo mladi,bojo pa res grdi. ja...taki bodo, lepota po mami, vozni del po TATI Popravljeno Maj 3, 2015. Popravil DAMI34 builder, gsxf750, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 ja...taki bodo, lepota po mami, vozni del po TATI a pol bo GSA mami in tati luxsa, Nearrain in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 a pol bo GSA mami in tati nov družinski zakonik je vse zmešal thumper, maxxa, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Definitivno ga bom še mel.....XR prihajam :grim thumper, daneb, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Definitivno ga bom še mel.....XR prihajam :grim ojej, ojej, še en štender bo šu u qurac daneb, thumper, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Definitivno ga bom še mel.....XR prihajam :grim ojej, ojej, še en štender bo šu u qurac Kmal bo ta dan, na taljanu je že vse zbrušen in pošmelcan, sem vidu na lastne oči. thumper, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Kmal bo ta dan, na taljanu je že vse zbrušen in pošmelcan, sem vidu na lastne oči. Evo Italijana sem modificiral ,čedalje manj grabi :grim gsxf750, daneb, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Sport paket...za doplačilo daneb, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Te pobrusene kose Italjani nasraufajo na MS namest stranskih kolesckov. Tko kt na otroskih biciklih...da se vozniki MS ne valajo po tleh na vsakem ovinku. pik1, daneb, I30 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Evo Italijana sem modificiral ,čedalje manj grabi :grim Vidm, da boš res kmal zamenu, tud ketna je suha k poper. Vidm, da ti je še vedno mal KRDANA ostal v krvi. :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Vidm, da boš res kmal zamenu, tud ketna je suha k poper. Vidm, da ti je še vedno mal KRDANA ostal v krvi. :grim PDL ,sam zgleda suha :grim Te pobrusene kose Italjani nasraufajo na MS namest stranskih kolesckov. Tko kt na otroskih biciklih...da se vozniki MS ne valajo po tleh na vsakem ovinku. no ja se bom vzdržal komentarja kdo bi bolj potreboval koleščka :lol: :lol: :lol: pik1, Nearrain, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se