Nearrain Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 PDL ,sam zgleda suha :grim no ja se bom vzdržal komentarja kdo bi bolj potreboval koleščka :lol: :lol: :lol: No, no . . . se ko si bil v spodobnem "agregatnem" stanju si namest popiljenih stranskih kolesck svojo drago zlorabljal, da je MS priblizno pokonc stala Kmet2, daneb, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2015 Deli Objavljeno Maj 9, 2015 (popravljeno) ok, ok, priznam. Meu ga bi....za kokice delat https://www.youtube.com/watch?v=AbQqKY8W16c&feature=youtu.be Popravljeno Maj 9, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2, daneb, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) neb ga meu, ne, k mi velik bolj sede : Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil DAMI34 maus, builder, mladench in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 Evo Italijana sem modificiral ,čedalje manj grabi :grim toži makaronarje, da ti preveč železja devajo gor na motor Ne bi ga imel Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 neb ga meu, ne, k mi velik bolj sede : .... jasna stvar ... ... sej sem zmer reku, da je kawaski za kurac ... PrimozC, daneb, Nearrain in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 .... jasna stvar ... ... sej sem zmer reku, da je kawaski za NA kurac ... pik1, builder, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 I love pičkice maus, daneb in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 I love pičkice Pa i lovi pickice. I uvati! maus, Nearrain, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 pljuc na bmfle in juhu za kwake :krneki: DAMI34, daneb in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jama1100 Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Sem si mal oddahnu.Strojani so začel BMWje pobirat. ciciban, thumper, I30 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 BMW: Zadnji disk pri 30k km, Oem ploščice pri koncu. Razbrazdana debelina zmanjšana za 0.7mm. Yamaha pri 45kkm, debelina -0.2mm daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2015 način vožnje eneega in drugega,konfiguracija terena itd,potem pa ti lahko tako pavšalno primerjaš... enim je res trn v peti bmw.....se mi kar mal smilite .. . daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 A sm že povedu da ga nočem???? pik1, PrimozC, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 način vožnje eneega in drugega,konfiguracija terena itd,potem pa ti lahko tako pavšalno primerjaš... enim je res trn v peti bmw.....se mi kar mal smilite .. . Mogoče res zgleda, da mi je bemfel trn v peti... pa mi ni. Yamaho pa bemfla primerjam, ker sta v garaži parkirana skupaj... in hočeš nočeš sem pri vsakem servisu zraven. Bemfel je zdaj dobil novo ketno... ja pri 30k km, Yamaha pri 45 pa še ne... je pa pri koncu. Tudi zobniku se pozna in je dobil novega, Yamahin kot nov. Aja, pa kolesni ležaji že mal trgajo in jih bo treba počasi menjat. Pa da se ve, bemfel se vozi samo po asfaltu, ima skoraj pol manj konj, pa lastnik ga precej bolj špara in tudi precej bolj pedanten je. I30, sayo, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Mogoče res zgleda, da mi je bemfel trn v peti... pa mi ni. Yamaho pa bemfla primerjam, ker sta v garaži parkirana skupaj... in hočeš nočeš sem pri vsakem servisu zraven. Bemfel je zdaj dobil novo ketno... ja pri 30k km, Yamaha pri 45 pa še ne... je pa pri koncu. Tudi zobniku se pozna in je dobil novega, Yamahin kot nov. Aja, pa kolesni ležaji že mal trgajo in jih bo treba počasi menjat. Pa da se ve, bemfel se vozi samo po asfaltu, ima skoraj pol manj konj, pa lastnik ga precej bolj špara in tudi precej bolj pedanten je. Kaj kaj ....ma pa dušo in karakter daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 pljuc DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Kaj kaj ....ma pa dušo in karakter Itak. Ko ga bodo še malo poštimali, bo pa imel še vse ostalo kar iz skuterja naredi motor. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Itak. Ko ga bodo še malo poštimali, bo pa imel še vse ostalo kar iz skuterja naredi motor. Ti mal manj SF romane ber! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Ti mal manj SF romane ber! A vsaj risanke lahko gledam? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Skret. DAMI34, pik1, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 A sm že povedu da ga nočem???? . ... jao, jao , jaoooooooo ... ... a to imajo eni namest motorja ??? daneb, DAMI34, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Skret. se strinjam :grim daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 (popravljeno) . ... jao, jao , jaoooooooo ... ... a to imajo eni namest motorja ??? Ja, velika večina njih Popravljeno Maj 18, 2015. Popravil Ferrarist daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Skret. ... na štrbunk. Nearrain in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se