luxsa Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 jp, s Pikom si itak nimava kej pomagat Kako ne,pa sej vm je speku cuveni crni vrsarski cevap. pik1, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 23, 2015 Deli Objavljeno Maj 23, 2015 Ne bi ga imel, ker je predrag! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2015 Deli Objavljeno Maj 27, 2015 (popravljeno) Dans , pa tole čist pošteno povem, sem vprašal dva lastnika prestižne BMW znamke nalednje: Kako ste se počutili, ko vam je odpadel kardan???? Odgovor vsekakor več kot preseneča.... Popravljeno Maj 27, 2015. Popravil DAMI34 builder, thumper, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 27, 2015 Deli Objavljeno Maj 27, 2015 Dans , pa tole čist pošteno povem, sem vprašal dva lastnika prestižne BMW znamke nalednje: Kako ste se počutili, ko vam je odpadel kardan???? Odgovor vsekakor več kot preseneča.... Dobr,mal si nalozu,ampak nej ti bo,zato k se mores s kwakasakijem vozt naokol. builder, DAMI34, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 28, 2015 Deli Objavljeno Maj 28, 2015 Dobr,mal si nalozu,ampak nej ti bo,zato k se mores s kwakasakijem vozt naokol. Se vsaj voz. Una dva lohk pa sam še sedita in kot vidim šlepo kličeta. Pa zgleda de morta še pr prazn miz sedet, k sta vse za gepl pa servis zagonila. Mazohisti jedni. daneb in DeeJay 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 28, 2015 Deli Objavljeno Maj 28, 2015 thumper, maus, jany in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 28, 2015 Deli Objavljeno Maj 28, 2015 (popravljeno) sm tuki že napisu pljuc zihr sm bom pa še enkrat PLJUC Popravljeno Maj 28, 2015. Popravil maus daneb, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 28, 2015 Deli Objavljeno Maj 28, 2015 Dans , pa tole čist pošteno povem, sem vprašal dva lastnika prestižne BMW znamke nalednje: Kako ste se počutili, ko vam je odpadel kardan???? Odgovor vsekakor več kot preseneča.... HALO, servis...ja, spet jaz....... :grim Kmet2, builder, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 29, 2015 Deli Objavljeno Maj 29, 2015 Pa skor sem ga kupil. Sedaj ste me pa prepričali, da ga ne bom. daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2015 Deli Objavljeno Maj 29, 2015 HALO, servis...ja, spet jaz....... :grim itak so s servisi že na "TI" Pa skor sem ga kupil. Sedaj ste me pa prepričali, da ga ne bom. pluc si pozabu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 29, 2015 Deli Objavljeno Maj 29, 2015 (popravljeno) itak so s servisi že na "TI" Me spominja na tisti vic: Zakaj se vsi lastniki Alfa Romeo v Sloveniji poznajo med sabo? Vsak ponedeljek zjutraj se srečajo na servisu. Popravljeno Maj 29, 2015. Popravil Tedybear daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Vidm da bi ga vsi mel,pa ce po pravici poveste vm tosl ne da,cist razumem vaso bolecino. :grim Ferrarist, dondule, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Mogoce pa tosl da, pa motor v tem trenutku ni glih prioriteta ...tud taki so. luxsa, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Mogoce pa tosl da, pa motor v tem trenutku ni glih prioriteta ...tud taki so. ... ampak redki ... daneb in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Vidm da bi ga vsi mel,pa ce po pravici poveste vm tosl ne da,cist razumem vaso bolecino. :grim pa veš kaj jih najbolj boli....imajo po cca od 30-50 Km več pa ne morajo uiti nam traktoristom luxsa, Nearrain, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Ko bom pomotoma pojedel metlo, ga bom pa kupil. I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 30, 2015 Deli Objavljeno Maj 30, 2015 Ko bom pomotoma pojedel metlo, ga bom pa kupil. BTW: Zarecenga kruha se najvec poje . . . pik1, luxsa in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 31, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Neb ga mel ker nimajo takšnega kot bi si jaz želel daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2015 Deli Objavljeno Maj 31, 2015 Neb ga mel ker nimajo takšnega kot bi si jaz želel XR? zame ga pa res nimajo... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 31, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2015 XR? zame ga pa res nimajo... XR? zame ga pa res nimajo... bo moral počakat,da si spet kaj zlomim....zavarovarvalnina pa to hahaha DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 pluc si pozabu Ćaki, da pridem do sline. Neb ga mel ker nimajo takšnega kot bi si jaz želel Z napisom Honda :evilgrin: I30, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Vidm da bi ga vsi mel,pa ce po pravici poveste vm tosl ne da,cist razumem vaso bolecino. :grim Ko bo tošl dal (če bo odveč kaj hodil) je dosti firm, kjer za te pare tudi nekaj dobiš. Za kitajski špiater je pa škoda gnara. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Ne bi ga imel, ker nimam tolk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Ko bo tošl dal (če bo odveč kaj hodil) je dosti firm, kjer za te pare tudi nekaj dobiš. Za kitajski špiater je pa škoda gnara. Dej ne izgovarji se,povej po pravic.Kitajci niso tle nc krivi. :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 (popravljeno) Dej ne izgovarji se,povej po pravic.Kitajci niso tle nc krivi. :grim se strinjam ..niso krivi..tembeč krivooki ..špiatr je pa še zmer ist jajc.. za povrhimajo pa vsaj tukaj na forumu bad karmo ... pluc ... Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil thumper daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se