pik1 Objavljeno Julij 29, 2015 Deli Objavljeno Julij 29, 2015 A obstajajo še kakšne druge? ... zgleda, da jih ti kar dobr poznaš ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Tako ščije, da bi mi bilo še benfo žal zunaj pustit. I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 (popravljeno) Tako ščije, da bi mi bilo še benfo žal zunaj pustit. sej te zastopim, za ostalo ti ni žal, ja lej, en mal si čusten, ko je u pitanju Bmw, drgač pa nisi :grim Popravljeno Julij 30, 2015. Popravil builder daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 sej te zastopim, za ostalo ti ni žal, ja lej, en mal si čusten, ko je u pitanju Bmw, drgač pa nisi :grim Nekoga moraš imeti rad (by IM). daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 . ... fantje, ne se kregat ... ... BMW ma vas rad ... :) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 . ... fantje, ne se kregat ... ... BMW ma vas rad ... :) Če bi meni toliko denarja znosili, bi vas tudi imel vse rad. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Če bi meni toliko denarja znosili, bi vas tudi imel vse rad. Za enkrat v 40kkm, kolikor sm z mojim nardil, samo servisi na 10kkm, gume, je pa nova bencinska pumpa, ki je delovala in zadnje pesto, ki ni bilo počeno, sedaj novo, častil Bmw Kak ga pol neb mel rad, pa mam vas vse rad, moj lajf je super Kmet2, pik1 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Za enkrat v 40kkm, kolikor sm z mojim nardil, samo servisi na 10kkm, gume, je pa nova bencinska pumpa, ki je delovala in zadnje pesto, ki ni bilo počeno, sedaj novo, častil Bmw Kak ga pol neb mel rad, pa mam vas vse rad, moj lajf je super Ti verjamem, da se ti še benfa ne upa pokvarit glede na tvoje slike na forumu. Vunbacitelj nasilni. pik1, I30, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 Če bi meni toliko denarja znosili, bi vas tudi imel vse rad. ... ne smeš zmer vse skoz dnar gledat ... ... prava ljubezen nima veze z dnarjem ... :) daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2015 Deli Objavljeno Julij 30, 2015 ... ne smeš zmer vse skoz dnar gledat ... ... prava ljubezen nima veze z dnarjem ... :) točno to si mislijo tudi na BMW servisih daneb in Scarabeo 500 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 ... ne smeš zmer vse skoz dnar gledat ... ... prava ljubezen nima veze z dnarjem ... :) Itak. Zlato in diamanti so čisto dovolj. Pa občasno zlati diners za kakšno urco na razpolago. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2015 A greste lahko smetit kam drugam :glare: daneb in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 A greste lahko smetit kam drugam :glare: Špilferderber Kmet2, daneb in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 A greste lahko smetit kam drugam :glare: Ne! nazo13, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 Ne! ... take ... zavedne ... imam rad ... .. "NE" !!!!!! .. pa če crknem ... :) KyoKon, Kmet2, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 31, 2015 Deli Objavljeno Julij 31, 2015 ... take ... zavedne ... imam rad ... .. "NE" !!!!!! .. pa če crknem ... :) Itak! Raje vse noči na skrivaj Japanera šraufam, kot da me enkrat v življenju vidite na servisu z benfo (pa četudi sem samo na kofe prišel). I30, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Avgust 1, 2015 Deli Objavljeno Avgust 1, 2015 Neb ga mev, nočem bit skoz na servisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/foto-beemve-slovenca-na-krku-namazan-s-kremo-brez-brisalcev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 15, 2015 Deli Objavljeno Avgust 15, 2015 . ... z Wermahtekspesom prva obletnica ... ... do zdej niti ene napake ... . ps. ... vsem, ki še nimajo bimerja predlagam, da grejo čimprej šparat ... ... kvaliteta se plača ... :) Kmet2, daneb in KyoKon 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 15, 2015 Deli Objavljeno Avgust 15, 2015 . ... kardan še ni stran padu ... :) ... ne manjka pa več prov dost ... daneb, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2015 Dej ne zmišljuj si :-P daneb in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 15, 2015 Deli Objavljeno Avgust 15, 2015 Dej ne zmišljuj si :-P ... lej .. ... zase se brigi ... daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2015 ... lej .. ... zase se brigi ... Sej se probam nooo atek :-P daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 16, 2015 Deli Objavljeno Avgust 16, 2015 . ... z Wermahtekspesom prva obletnica ... ... do zdej niti ene napake ... hdr_00186_0.jpg . ps. ... vsem, ki še nimajo bimerja predlagam, da grejo čimprej šparat ... ... kvaliteta se plača ... :) Ja za Bemflerje je to že uspeh, Hondaši pa ketno namažejo http://youtu.be/97lrR4yL6r0 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 A ni BMW za izdelavo avta ? A m. tut delajo To se mi zdi kot daewoo dela tv, naenkrat pa je postal avto daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se