solorider Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=V1QSVNSZHAU&feature=watch-vrec http://www.youtube.com/watch?v=QbRw8spKV58&feature=relmfu rajši to glejte in ne Snecerjeve budalaščine http://www.youtube.com/watch?v=w5ruXbquLQA&feature=relmfu
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Zdaj zakaj imajo bmwjaši tak radi te grde kovinske kufre. Not je ja orodje, kleme itd. Poglejte video, ko mu uspe zaverglati, so taki zvoki, da niti zemljevida od Afrike ne bi približal. bikez 1
gift Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 rajši to glejte in ne Snecerjeve budalaščine Ne bit tako naiven... Ta odprava je imela s sabo srednje dostavno vozilo, ki je bilo zadolzeno samo za prevoz rezervnih BMW GS delov in full suport s strani mehanikov ter same BMW fabrike. V taksnji reziji zmore kaj podobnega se dobra stara APN-ka thumper 1
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Itak da je blo vse sponzorirano. Na prvem videu, okoli 37. minute se vidi, da so imeli poleg dva terenca.
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ko bom jaz star ata tk kt ste zdej vi (3/4foruma) bom mel tud BMW.ja v garaži..... ampak sam za to, da ko se bom fural naokol z Kawasakijem in mi bo kakšen pameten prbil naj si kupim BMW.ja, mu bom lahko mirne vesti rekel, da naj ne skrbi, saj imam doma že enega....evo problem rešen. DAMI34 1
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Takrat bo BMWja kupil kakšen Indijski ali Kitajski koncern in je vprašanje koliko bo še to zaželjeno v "visoki" družbi.
corser Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Takrat bo BMWja kupil kakšen Indijski ali Kitajski koncern in je vprašanje koliko bo še to zaželjeno v "visoki" družbi. tist moment ga bom prodal!
MiNa Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 tist moment ga bom prodal! Ha sedaj si pa priznal, imaš ga (BMW-ja) zaradi značke in ne zato, ker je dober . ps, Snecer tule je pa opisano tisto o čemer si spraševal par strani nazaj sicer si pa že najbrž sam našel.
corser Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ha sedaj si pa priznal, imaš ga (BMW-ja) zaradi značke in ne zato, ker je dober . ps, Snecer tule je pa opisano tisto o čemer si spraševal par strani nazaj sicer si pa že najbrž sam našel. Pa to sem jaz že takoj povedal! Zakaj pa naj bi ga imel? Kupu sem si najdražjo enduro samo zato, KER LAHKO in kljub temu mi noče zrasti
takanaka Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Pozdravljeni vsi, jaz sem si tudi kupil BMW - ja 1200 LT, sicer starega a dobrega tako, kot sem sam. Prej sem imel pa skuterja 50 kubičnega. Ja, razlika je res očitna... Prej me ni nobeden pozdravljal, ker sem imel samo skuterja, sedaj me pa tudi marsikdo ne, ker mislijo, da sem važen, ampak jaz pozdravim vsakogar saj nikdar ne veš koga boš kdaj rabil. lep pozdrav, Takanaka
Mavti Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Upam da si skuter obdržal , se je treba z nečim vozit ko BMW obmolkne Ja ja težka je skuterska :grim no tudi BMWjevska izgleda ,da ni kaj boljša bikez in BelaStrela 2
JONI 46 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Zakaj.... zato ker imam aprilio, in si dejansko bmw.ja ne zelim, ker je predober, nepokvarljiv, skratka ne bom se spuscal na bmw-jev nivo.. skoda casa ! Dr_Jakob in thumper 2
solorider Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ha sedaj si pa priznal, imaš ga (BMW-ja) zaradi značke in ne zato, ker je dober . me boli "velik" kurac kdo je lasnik, ko pa značko zamenjajo.....
Bremzer Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Moje sanje so realne ampak ti mi zgledaš kot avtobot Nobene sanje niso realne ! Ps:prosil bi te, da mi to tujko "avtobot" razložiš v šoli tega nisem nikoli šlišal ! !
pik1 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 tist moment ga bom prodal! tud jest ... pol me pa cena sploh ne bo zanimala ...
pik1 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Pa to sem jaz že takoj povedal! Zakaj pa naj bi ga imel? Kupu sem si najdražjo enduro samo zato, KER LAHKO in kljub temu mi noče zrasti ja to pa zato, ker imaš smolo ....
Kavbojc Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Vsi ste preobremenjeni, BMW je kul, Kawi je kul, Suzi je kul, Yammi je kul, KTM je kul, vse je kul. Sam da se fura . Nej raj nekdo zalima kako fotko GSa v snegu v temo . pik1, yamaha2025, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Kavbojc, DAMI34, pik1 in 1 other 4
I30 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Praktično sama stacionarna scena. Za ovinkom pa terenc s prkolco. gsxf750 1
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Sem pričakoval, da bodo bmw fahrerji v tej temi (kjer naj ne bi sodelovali, razen če že prodajajo) pokazati kakšne svoje izdelke vožnje po terenu, Afriki, blatu in snegu, ne pa da limajo sponzorske posnetke slabe kvalitete.
boych Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 BMW je res totalni zanič motor, če ga vozi taki štor, kot je tale v zgornjem posnetku ...
krucymucy Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Boštjan se fura po severu kanade sam, pri -40°C ... http://www.aroundtheworld.si/ Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Boštjan se fura po severu kanade sam, pri -40°C ... http://www.aroundtheworld.si/ To ne vela,ta tip je mel za sabo vlak rezervnih delov,3 kamione podpore pa dva Howerkrafta in en helikopter :lol: corser in krucymucy 2
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 to je resnica iz l. 41 hahahahahahha .... ja tale je pa res car .... prava telečjad .... ....mogoče se pa uči gumo skurit, da bo pol polet znal .... ps. a ta posnetek si pa najdu v videoteki pod rubriko invalidi .... roko na srce, ta je pa tolk spretnosti pokazu, da bi lahko tkole žgal gumo tud s kšnim drugim aparatom ........ Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se