Nearrain Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 (popravljeno) A ni BMW za izdelavo avta ? A m. tut delajo To se mi zdi kot daewoo dela tv, naenkrat pa je postal avto Kawasaki je zacel z gradnjo mostov in ladij. Sele veliko kasneje je naredil prvi moped. Yamaha je zacela s klavirji. Honda z batnimi obrocki. Suzuki s tkalskimi stroji. BMW z letali. KTM s prodajo DKW in Opel avtomobilov in popravili dizelskih motorjev. Pa naj se ti zdi se naprej . . . Popravljeno Avgust 20, 2015. Popravil Nearrain KyoKon, Alla, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 Prisegam pa na TOMOS daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 Mal bom , znanec na BMW serije 3 let. 08, zamenjal že skoraj pol avta in to naj bi bila PREMIUM znamka daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 Mal bom , znanec na BMW serije 3 let. 08, zamenjal že skoraj pol avta in to naj bi bila PREMIUM znamka a to ti je povedal znanec od znanca, ki pozna znanca od tega pol bo pa najbrž res daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 zato ga neb meu ker je PLJUC :krneki: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 (popravljeno) a to ti je povedal znanec od znanca, ki pozna znanca od tega pol bo pa najbrž res To praviš ti, ti povem kaj vse je menjal, ga dobro poznam, ni to "rekla kazala" če tko misliš Popravljeno Avgust 20, 2015. Popravil sayo daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 zato ga neb meu ker je PLJUC :krneki: ... pa tud prevelik je zate ... :) maus, Kmet2, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 KAWASAKI ima pa več črk k BMW I30, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 20, 2015 Deli Objavljeno Avgust 20, 2015 KAWASAKI ima pa več črk k BMW ... pa sploh nobene črke B nima vmes ... maus, I30, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 21, 2015 Deli Objavljeno Avgust 21, 2015 Hvaležen sem vsem prijateljem in znancem, ki imajo bmflne, naj bodo na dveh ali štirih kolesih. Njihove zgode in nezgode s to znamko so me prepričale da nikoli, a res nikoli ne smem popustiti slabosti in vreči denarja stran za to znamko. Raje za qrbe in pijačo! skalar36, daneb, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 21, 2015 Deli Objavljeno Avgust 21, 2015 Hvaležen sem vsem prijateljem in znancem, ki imajo bmflne, naj bodo na dveh ali štirih kolesih. Njihove zgode in nezgode s to znamko so me prepričale da nikoli, a res nikoli ne smem popustiti slabosti in vreči denarja stran za to znamko. Raje za qrbe in pijačo! ... vse več in več se jih vdaja v pijačo ... DAMI34, I30, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2015 Deli Objavljeno Avgust 21, 2015 bmflar se ga od tuge napije .... in pol misl da se z ninđo voz daneb, DAMI34, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 21, 2015 Deli Objavljeno Avgust 21, 2015 sama kurbarija in alkohol je pr teh japanloverjih DAMI34, daneb in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Te so najlepše.....en moj prjatu je reku,sem prebral v Hopla itd..... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Ne morš verjet, kljuca za svecke ni v orodju, gedora 16 je predebela... oljni filter pa skrit v ohisju da ga se vidis komaj, kaj sele da bi ga s cim prijel. In to naj bo potem potovalnik... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Ne morš verjet, kljuca za svecke ni v orodju, gedora 16 je predebela... oljni filter pa skrit v ohisju da ga se vidis komaj, kaj sele da bi ga s cim prijel. In to naj bo potem potovalnik... Kolikokrat pa si potoval toliko km naenkrat da si moral vmes delat servis ? No eno par majstrev je takih na MS no takim sem res fouš(jz bi tud) sam imajo povsem drugačne potovalnike daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Seveda to ni noben velik problem... me je pa na rit vrgl. Yamaho brez tezav do ventilov poderes, a pri GSu se ustavi ze pri osnovi. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 (popravljeno) Seveda to ni noben velik problem... me je pa na rit vrgl. Yamaho brez tezav do ventilov poderes, a pri GSu se ustavi ze pri osnovi. ti se ustaviš pri osnovi, vzrok za to, bom raje zadržal zase, da neu kdo reku, da sm nesramen res je, ne vidim vzroka, da bi podiral Bmw do ventilov, kar za nadomestek za motor ne morem trdit, ta se je podirala sama Popravljeno Avgust 22, 2015. Popravil builder pik1, Kmet2 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 23, 2015 Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 ti se ustaviš pri osnovi, vzrok za to, bom raje zadržal zase, da neu kdo reku, da sm nesramen res je, ne vidim vzroka, da bi podiral Bmw do ventilov, kar za nadomestek za motor ne morem trdit, ta se je podirala sama Tud jest nisem nikoli in do nikogar nesramen. Ustavim se pa zlepa ne. Sem ze tudi pri GSu kontroliral ventile in so bili v nulo... pri 20k km. Je pa mal hiter interval tole. In ja...ni bilo potrebno nobeno specialno orodje. Ker je tema pač taka da poves zakaj ga ne bi imel pa povem izkusnjo iz prve roke. Saj GS ni slab motor. Me pa dolocene stvari negativno presenetijo... kr ne mores verjet pri takem renomeju in ceni. Zadnja taka je zadnji disk potreben menjave pri 30kkm, ker je pod mero 4.5mm. Al pa počen nosilec za kufer. In to ze drugic, prvi menjan v garanciji. In motor vozen le po cesti. builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 23, 2015 Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 Ker je tema pač taka da poves zakaj ga ne bi imel pa povem izkusnjo iz prve roke. a pravš da zarad ključa za svečke in skritga filtra v ohišju, katerega odviješ s ključom iz Merkurja, po domače povedano in zadnjega tenkega diska , pa nosilca počenega "drugič" na isti strani . Bolj se bo treba potrudit s pljuvanjem po tej znamki, ker ti nekako ne verjamem, da ga neb meu :grim Ključ za svečko ima moj že v orodju, pa paše tud od Bmw avta, seveda bencinarja, so mel to vsi v osnovi, pa ključ iz Merkurja za filter . Zdaj ko smo osnovno zagato z minimum orodja rešli, ne vidim več zadržkov, da ga neb meu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2015 Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 ... pa sploh nobene črke B nima vmes ... Res je nima, a BMW se dobro zaveda kaj pomeni: Make life a ride in takoj svetuje KAWASAKI Kmet2, skalar36, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 23, 2015 Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 malo so morali poglihat... pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 23, 2015 Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 malo so morali poglihat... s kako drugo znamko bi bil Dinos in nič glihanja :grim Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2015 malo so morali poglihat... Če bi bilo originalno platišče ne bi trebalo nič glihat tu se pa od daleč vidi da je to pocen japonski ponaredek daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Avgust 24, 2015 Deli Objavljeno Avgust 24, 2015 Nebi ga imel, drugače je verjetno še kar dober motor, za tak denar bi moral biti še boljši brez delov s Kitajske. LP Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se