motom Objavljeno Avgust 24, 2015 Deli Objavljeno Avgust 24, 2015 a pravš da zarad ključa za svečke in skritga filtra v ohišju, katerega odviješ s ključom iz Merkurja, po domače povedano in zadnjega tenkega diska , pa nosilca počenega "drugič" na isti strani . Bolj se bo treba potrudit s pljuvanjem po tej znamki, ker ti nekako ne verjamem, da ga neb meu :grim Ključ za svečko ima moj že v orodju, pa paše tud od Bmw avta, seveda bencinarja, so mel to vsi v osnovi, pa ključ iz Merkurja za filter . Zdaj ko smo osnovno zagato z minimum orodja rešli, ne vidim več zadržkov, da ga neb meu Uff, preberi vse moje poste na to temo. Je spisek kar dolg... vsake toliko casa ga dopolnim...pa se zdaj ne bi ponavljal. Mel ga pa res ne bi. Je ze nekaj let parkiran zraven mojega in kljuci vedno na dosegu... pa sem se samo 2x peljal. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Jaooo, jas bi ga pa meu, sam nemam dinara daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Jaooo, jas bi ga pa meu, sam nemam dinara Če pa vse v zelene ornamente zmečeš ....:-D daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Če pa vse v zelene ornamente zmečeš ....:-D ja, pa še u zeleno bi ga moral pol prefarbat uwaaaaa Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 ja, pa še u zeleno bi ga moral pol prefarbat uwaaaaaNe ga srat,že tok so grde te Kawe:-D daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Ne ga srat,že tok so grde te Kawe:-D nikol ne bodo tok ko bmfle daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 nikol ne bodo tok ko bmfle Itak tako kot kave ne bodo uporabne:-P daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Itak tako kot kave ne bodo uporabne:-P ti že veš, si mel enga zja pred 20 leti daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 ti že veš, si mel enga zja pred 20 leti Jp pa tud losal sem se ga hitro .... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 To praviš ti, ti povem kaj vse je menjal, ga dobro poznam, ni to "rekla kazala" če tko misliš Ce je nardil 500,000km, potem je normalno, daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2015 Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 Jp pa tud losal sem se ga hitro .... velika večina tvojih mopedov, je šla po hitrem postopku Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2015 velika večina tvojih mopedov, je šla po hitrem postopku Že niso bili tapravi daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 26, 2015 Deli Objavljeno Avgust 26, 2015 Že niso bili tapravi Kaj če bi presedlal na traktor? DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2015 Kaj če bi presedlal na traktor? če mi ga daš se bom tud z traktorjem vozu.......BOLJE SE SLABO VOZIT KOT DOBRO HODIT.... :grim pik1, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 26, 2015 Deli Objavljeno Avgust 26, 2015 PLJUC DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 če mi ga daš se bom tud z traktorjem vozu.......BOLJE SE SLABO VOZIT KOT DOBRO HODIT.... :grim Ne dam! Bi mi ga polomu :closedeyes: ! Temule pa res ni nč v roke za dat! daneb, nazo13, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Ne dam! Bi mi ga polomu :closedeyes: ! Temule pa res ni nč v roke za dat! Pa verjetno bi ga še popljuval in te v sramoto spravil kakšen škart si mu dal. I30, builder, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Pa nekdo vam mora rect po resnici, s cim se vozte Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Pa nekdo vam mora rect po resnici, s cim se vozte Jaz se s ferrarijem. Imaš kaj proti! builder, thumper, Alla in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Jaz se s ferrarijem. Imaš kaj proti! Na kožo ti je pisan ....star,okorel ,počasen ......:-P daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Na kožo ti je pisan ....star,okorel ,počasen ......:-P KWAAAA? Pojma nimaš kok to po gmajn leti! Pa stoppija tud ž njim nardim. Nben tok ne žlajfa kukr men ta žlajfa. Sam ko se ti pa okol drevesa ovije, ga pa nbena qrba vn ne sprav. DAMI34, builder, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Sigurn si ga nabavu zarad barve Ene par ljudi s tega foruma, te bo sigurno kontaktiralo, ce jim ga prodas thumper, daneb, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Jaz se s ferrarijem. Imaš kaj proti! Ferrari ninđa daneb, thumper, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 Sigurn si ga nabavu zarad barve Ene par ljudi s tega foruma, te bo sigurno kontaktiralo, ce jim ga prodas Maus pa Dami se že tepeta :-P daneb, builder, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 (popravljeno) Maus pa Dami se že tepeta :-P nesene ... sj ma štiri kolesa.. tko da si ga lahko deliva vsak pou ... kjer ni foušije je za vse dost .. še tebe bi na nataknu na zadnjo gumo in te pelu aja .. pljuc bmfl Popravljeno Avgust 27, 2015. Popravil maus DAMI34, builder, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se