daneb Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 Neb ga mev sem prevelk DAMI34, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 16 urami, DAMI34 pravi: še dobro da ni obratno Pa da še slučajno ima benfo, je pa že prava katastrofa. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2015 Kaj je že komu kardan razpadu al so to sam Snecerjeve slikce iz neta ....... DAMI34, builder in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 (popravljeno) Kako temeljito oprati BMFLA https://youtu.be/B500wYUR2Bk Popravljeno December 10, 2015. Popravil gift daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Kaj je že komu kardan razpadu al so to sam Snecerjeve slikce iz neta ....... mikropoke so načele že večino kardanov Kmet2, daneb in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 tank v jarku daneb in gift 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 (popravljeno) Popravljeno December 10, 2015. Popravil gift daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 Dajmo še kaj objavit. zanimivo, da ob padcu ni ugasnil motor...defektna elektronika ko se lotiš slabše ceste s tankom daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 Jaz bi pa imel Bemfla, sploh GSA... pa bi ga prodal, in bi si kupil eno Trejcerko, pa še eno WR 250R, pa še za benz bi mi ostal. Sam kwa zdej to pomen, da verjetn nebi imel BMW-ja, no sej pol sm kr zadel temo. daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crasher Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 20 minutami, Snecer pravi: Dajmo še kaj objavit. zanimivo, da ob padcu ni ugasnil motor...defektna elektronika ko se lotiš slabše ceste s tankom Saj motor bi šel, sam ne na takih gumah. S takimi gumami tudi z lc4 ne prideš nikamor. Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 22 minutami, Snecer pravi: Dajmo še kaj objavit. ... zanimivo, da ob padcu ni ugasnil motor...defektna elektronika ... ko se lotiš slabše ceste s tankom Nekateri mislijo, da je vsak motor dober za vsako "cesto". Kot da bi šel s skibutskami na Triglav. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 (popravljeno) pred 27 minutami, Snecer pravi: Dajmo še kaj objavit. zanimivo, da ob padcu ni ugasnil motor...defektna elektronika ko se lotiš slabše ceste s tankom Tank gre po kakršnikoli cesti !!! Popravljeno December 10, 2015. Popravil sayo daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 a sm že pljucnu tuki za vsak slućaj ... PLJUC daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 20 minutami, sayo pravi: Tank gre po kakršnikoli cesti !!! Samo ne Bavarski daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 12 minutami, gift pravi: Samo ne Bavarski Jap, zato je tudi Tiger imel težave, ker je bil pretežek... pred 51 minutami, skalar36 pravi: Jaz bi pa imel Bemfla, sploh GSA... pa bi ga prodal, in bi si kupil eno Trejcerko, pa še eno WR 250R, pa še za benz bi mi ostal. Sam kwa zdej to pomen, da verjetn nebi imel BMW-ja, no sej pol sm kr zadel temo. Ja, za preprodajo pa je dobra zadeva, ker po svetu hodi veliko oslov, ki so pripravljeni odšteti veliko za kavo. Ti pa prideš do dveh uporabnih vozil, le da trejcerke ne bi jaz, ima porodne težave. težave z vzmetenjem, tudi tu šparajo po motosvetofsko skalar36, I30 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 2 urami, gift pravi: Kako temeljito oprati BMFLA https://youtu.be/B500wYUR2Bk To pa zgleda tko ko un vic kolk polcajev je treba za žarnco zamenat. 9 lolekov, pa so komi ta jetra z grabna potegnil. A je nov gađet na teh jajcih exstragravitationmultiplicator? pred 24 minutami, Snecer pravi: težave z vzmetenjem, tudi tu šparajo po motosvetofsko Pa to je ta buli fuck maschine! Šteder zašvasad pa cigu migu, bingl bongl, za furat pa seveda Hondaaaaaaaaa!!!! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 4 urami, gift pravi: Kako temeljito oprati BMFLA https://youtu.be/B500wYUR2Bk čep ti zažgal s svojim, nea vem, kaj bi od njega ostalo, po moje ga tud vlekli neb z grabna, tako se je pa dedi z GSko odpeljal dalje Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 4 urami, Snecer pravi: Jap, zato je tudi Tiger imel težave, ker je bil pretežek... Ja, za preprodajo pa je dobra zadeva, ker po svetu hodi veliko oslov, ki so pripravljeni odšteti veliko za kavo. Ti pa prideš do dveh uporabnih vozil, le da trejcerke ne bi jaz, ima porodne težave. težave z vzmetenjem, tudi tu šparajo po motosvetofsko Tvojega kolega z mojim Versysom si podpiral pri varčevanju ..... Zdej si zamenjal fedr na tvojih plužnah ,a zdej bi morali pa vsi ....drugače je to varčevanje Prej ko ga nisi je bil pa nateg potrošnikov vsaka neorginalna dodatna oprema sam Versys je bil top of the top .....ti si res car Čedalje bolj všeč si mi daneb, TakeALookAround in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 (popravljeno) pred eno uro, builder pravi: čep ti zažgal s svojim, nea vem, kaj bi od njega ostalo, po moje ga tud vlekli neb z grabna, tako se je pa dedi z GSko odpeljal dalje bog ne daj, da ti s tvojo kravici v jarek zapelješ, ker te s Hijapom ven ne dvignejo solorider...žal nisi tapravega za teren poiskal Popravljeno December 10, 2015. Popravil gift daneb in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 1 minuto, gift pravi: bog ne daj, da ti s tvojo kravici v jarek zapelješ, ker te s Hijapom ven ne dvignejo solorider...žal nisi tapravega za teren poiskal Poglej kako poželjivo cepec gleda KTM ....... nazo13, daneb in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Tvojega kolega z mojim Versysom si podpiral pri varčevanju ..... Zdej si zamenjal fedr na tvojih plužnah ,a zdej bi morali pa vsi ....drugače je to varčevanje Prej ko ga nisi je bil pa nateg potrošnikov vsaka neorginalna dodatna oprema sam Versys je bil top of the top .....ti si res car Čedalje bolj všeč si mi Zgleda, te nervoza še kar daje, ker sem menjal za zabavo na versaču brez nervoze, prvi vtis ni pokazal neke opazne razlike...če seveda normalno voziš. GSka ima očitno tudi vzmetenje, kjer se je šparalo, verjetno namenoma, da lahko nemške garažne firme živijo od upgrejdov. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Poglej kako poželjivo cepec gleda KTM ....... zdaj ne vem, al slabo vidiš, al si se pa zmotil v zapisu. Če boš še enkrat pogledal sliko boš videl, kako se voznik zelenega motorja Smeji vozniku Oranžnega motorja daneb, Snečer, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred eno uro, solorider pravi: To smo že vse videli. Prvi video je test zaščite motorja, drugi pa vležavanje sklopke Ne vem zakaj ne pokažeš lastnih posnetkov, saj si menda posnel tisti zdrs versysa, ko si ga lovil. skalar36, daneb in gift 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 10, 2015 Deli Objavljeno December 10, 2015 pred 3 minutami, Snecer pravi: drugi pa vležavanje sklopke hahahaha ...care daneb in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se