luxsa Objavljeno Februar 1, 2016 Deli Objavljeno Februar 1, 2016 Ne glede na vsa pljuvanja po bmw sem zanalasc spet kupu bmw. BMW uber alles. DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2016 pred 2 minutami, luxsa pravi: Ne glede na vsa pljuvanja po bmw sem zanalasc spet kupu bmw. BMW uber alles. Ti povem da nisi nč zgrešu DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 1, 2016 Deli Objavljeno Februar 1, 2016 Ob 29. 1. 2016 at 7:54, Kmet2 pravi: Kako naj izklopim servo ?Drugih pomagal pa nima razen ABS ki ga ima tud tvoj ...... P.S. 2 leti ,7x pod splošno anastezijo ..........še dobr sem kakšen sem moj boni ma abs - z malimi črkami - kar pomeni antibumbarsistem .. ABS pa nima . P.S. - to j vseen kakšn si Ob 29. 1. 2016 at 8:10, DAMI34 pravi: Men se zdi bedarija, da so vozila obtežili do največjr maximalne teže, saj s tem mopedu izredno podaljšaš zavorno pot. Le kake podatke bi dobili, če bi normalno obtežili? Hm... a bejž no .. ... drugače pa - če greš nekam v dvoje na motorju ali pa s prikolico - poudarek na autocamp - je ponavadi zmeraj popolna obtežitev.. pred 1 uro, Joker pravi: Katerega Jokerja? A to mene? sorry .. ne tebe .. moj joker je dirkal svetovno ss prvenstvo ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 1, 2016 Deli Objavljeno Februar 1, 2016 1 minute ago, Kmet2 said: Ti povem da nisi nč zgrešu Lepo da se strinjas. daneb in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2016 pred 3 minutami, luxsa pravi: Lepo da se strinjas. Sem jih skoraj 10 let trajbal ........pa ni rečeno da jih spet ne bom ......Nikoli rečem samo za Ducati Dark, Bmflar in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Vidva, zginta se drgam slint! pik1, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 (popravljeno) pred 11 urami, Kmet2 pravi: Sem jih skoraj 10 let trajbal ........pa ni rečeno da jih spet ne bom ......Nikoli rečem samo za Ducati za tebe bi bilo res boljše, da bi pri propelerju ostal .................................................................................................................................................................. Je Versys mimo peljal... takoj za njim pa Popravljeno Februar 2, 2016. Popravil gift Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 15 urami, luxsa pravi: Ne glede na vsa pljuvanja po bmw sem zanalasc spet kupu bmw. BMW uber alles. But why, why, why.......... daneb, pik1, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Ti ga bom posodu za en krog. daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred eno uro, luxsa pravi: Ti ga bom posodu za en krog. sam jst mojga pa ne bom posojal daneb, Snečer in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Mas prou,ni za posojat,lahko kej stran pade. DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 zakaj bmfu ne odpadajo šraufi? zato k so zoksidiran.. pred 7 urami, gift pravi: tole si bom jst spomlad namontiral na suwatha sam smuče dol pa kolca gor.. DAMI34, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 2 urami, luxsa pravi: Mas prou,ni za posojat,lahko kej stran pade. kardan mu ne more I30, Kmet2 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Lahko ti pa scotoiler. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Včeraj videl na TV, danes najprej poiskal ustrezno sliko in sedaj še sprašujem, če tudi nemški policisti ne bi imeli več svojih K 1200 GT ??? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Tole na sliki zgoraj ni K1200GT ampak je F800GT. Mislim da nemška policija nikoli ni imela K1200GT v redni floti. Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Če imaš BMW-ja obstaja ena dobra stvar...nikdar ti ni dolgčas pik1, nazo13 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 (popravljeno) Me zanima, kak bi propeler oponašal https://youtu.be/yttbFbMPQeM Popravljeno Februar 3, 2016. Popravil gift daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 jopič bi fasal daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Takole ti ni nikoli dolgčas. pik1, TakeALookAround, Ferrarist in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 16 urami, gift pravi: Če imaš BMW-ja obstaja ena dobra stvar...nikdar ti ni dolgčas Ja pa velik lohka spiješ, k se itak ne morš pelat. daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 14 minutami, I30 pravi: Ja pa velik lohka spiješ, k se itak ne morš pelat. zdaj vemo zakaj se bmvlarji tko zanič obnašajo k so z mopedom .. nikol ne vejo kdaj bo crknu povrh vsega so pa še v abstinenčni krizi celo furo.. I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 3 minutami, thumper pravi: zdaj vemo zakaj se bmvlarji tko zanič obnašajo k so z mopedom .. nikol ne vejo kdaj bo crknu povrh vsega so pa še v abstinenčni krizi celo furo.. Če prow zastopm ta tvoj sklepajne, so bmflarji navadni pjanci? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 19 urami, skalaprava pravi: Tole na sliki zgoraj ni K1200GT ampak je F800GT. Mislim da nemška policija nikoli ni imela K1200GT v redni floti. R 1200 RT Priznam, da sem se zmotil, ali pa tudi ne ??? New police motorcycles in Germany. BMW R 1200 RT & F 800 GT Priznam svojo krivdo, da je bila slika napačna. Nemški polocisti imajo namreč kar ob BMW-ja. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 3 urami, I30 pravi: Ja pa velik lohka spiješ, k se itak ne morš pelat. pred 3 urami, I30 pravi: Če prow zastopm ta tvoj sklepajne, so bmflarji navadni pjanci? kolikor vidim si sam sebi prej odgovoril kot pa vprašal.. ampak ja ..tako nekako si napisal ja daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se