gift Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Iiiiiii kak lepo Tedybear in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 kako se po ameriško reče "najbolj reven" ? purist . daneb in gift 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Ob 4. 2. 2016 at 7:06, thumper pravi: zdaj vemo zakaj se bmvlarji tko zanič obnašajo k so z mopedom .. nikol ne vejo kdaj bo crknu povrh vsega so pa še v abstinenčni krizi celo furo.. Pomanjkanje praktičnih izkušenj z vožnjo tudi prispeva k nerodnosti. daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 3 minutami, nazo13 pravi: Pomanjkanje praktičnih izkušenj z vožnjo tudi prispeva k nerodnosti. Morda pa je le motor preneroden in pretežek... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Pravkar, Snecer pravi: Morda pa je le motor preneroden in pretežek... Verjetno oboje. Motor in voznik. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Ni hecno, da kupiš dražji in "vrhunski" motor pa je tak neroden za vozit... daneb in gift 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 19 minutami, Snecer pravi: Ni hecno, da kupiš dražji in "vrhunski" motor pa je tak neroden za vozit... Hecni so taki, ki govorijo na pamet ... daneb, TakeALookAround in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Na podlagi zakonov fizike (na Zemlji). Aja, tu ste takšni, ki se vozite po Luni. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Ljudje smo res čudni ... eni smo bolj drugi pa manj sposobni ... TakeALookAround in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, gift pravi: Iiiiiii kak lepo Tole bom "slučajno" presledil sinu. Sicer je šele prvi letnik na strojnem faksu, nikol se pa ne ve.... Popravljeno Februar 5, 2016. Popravil Tedybear DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 14 urami, gift pravi: Mislm, namejst da bi mu dal dariu, ga pa za ceu lajf zajebejo. Človeku bmflo kupt, pa kje ste še to vidl. A ni dost tistih, ki se sami v drek spravjo? daneb, thumper, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 5 urami, boych pravi: Ljudje smo res čudni ... eni smo bolj drugi pa manj sposobni ... GSA bi imel na luni težo 45kg daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 2 urami, Snecer pravi: GSA bi imel na luni težo 45kg na jupitru pa 670 ... pred 7 urami, boych pravi: Hecni so taki, ki govorijo na pamet ... hudič je ko moraš čakat enga na takem gt 1600 par km ker te ne spusti mimo .. moje izkušnje.. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Februar 6, 2016 Deli Objavljeno Februar 6, 2016 pred 14 urami, Snecer pravi: GSA bi imel na luni težo 45kg Tacga 45 kilskega bi pa še jest imev. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 Danes sem ga videl, malo po 10h pred Ptujem...kateri od vas je bil? pik1, DAMI34, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 čudne fetiše majo...neb ga mel, kr mi noben ne bo cilindrov molzel pik1, Ferrarist, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2016 OFI, DAMI34, daneb in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Sem ze mislu da ga ne bi mel,glede na use sorte pljuvanje po njem,ampak kar je dobr je dobr,spet sm kupu neclovesko drago in u ibr pokvarljivo robo,upam da bo kardan zdrzu od trgovine do doma. Kmet2, daneb, Alla in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 39 minutami, luxsa pravi: Sem ze mislu da ga ne bi mel,glede na use sorte pljuvanje po njem,ampak kar je dobr je dobr,spet sm kupu neclovesko drago in u ibr pokvarljivo robo,upam da bo kardan zdrzu od trgovine do doma. V dobrih petih letih nikakor, da mi odpade kardan ... ... sem hudiča kar s ketno zamenjal daneb, Joker, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 9 urami, luxsa pravi: Sem ze mislu da ga ne bi mel,glede na use sorte pljuvanje po njem,ampak kar je dobr je dobr,spet sm kupu neclovesko drago in u ibr pokvarljivo robo,upam da bo kardan zdrzu od trgovine do doma. Sej še dobro, da si novga kupil, pr ta starmu je blo sam vprašanje časa kdaj bo začel razpadat pred 9 urami, boych pravi: V dobrih petih letih nikakor, da mi odpade kardan ... ... sem hudiča kar s ketno zamenjal Najbrz je blo z mopedom kaj narobe ker mu kardan ni hotu odpast. Še dobro da si menjal. daneb, Kmet2, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 10 urami, luxsa pravi: Sem ze mislu da ga ne bi mel,glede na use sorte pljuvanje po njem,ampak kar je dobr je dobr,spet sm kupu neclovesko drago in u ibr pokvarljivo robo,upam da bo kardan zdrzu od trgovine do doma. Jaz tudi!Upam namreč daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 On 2/5/2016 at 11:17 AM, Tedybear said: Tole bom "slučajno" presledil sinu. Sicer je šele prvi letnik na strojnem faksu, nikol se pa ne ve.... a u Lj, UNI al VSŠ ? da ni moj sošolc celo haha Drugače pa od par tednou nazaj lastnik prvega bavarca v moji floti-mislim da bom kr pr bavarcih ostal tudi u prihodnje Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 11, 2016 Deli Objavljeno Februar 11, 2016 Uf strojni faks... Been that done that. Bejž raj na pedagoško. Boš imel vsaj cajt za fešte, sošolke, frej poletje... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Februar 11, 2016 Deli Objavljeno Februar 11, 2016 Vrjamem, delam ko mona na tem faksu, sploh kr sm pršu sz strokovne ne pa gimnazije haha ciciban in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Nas iz gimnazije so pa strokovni predmeti zafrkaval. Tisto tehnično risanje... trije smo skup risal vsak svojo zaključno nalogo. Na koncu je bila posledično kvaliteta risb približno enaka. Onadva sta dobila 8 mene je vrgu in reku, da je fajn če gimnazijci dvakrat delamo te vaje... in sem hodu še enkrat na komplet vaje. Eni znajo zafrkavat na polno. Pa kake probleme sem imel z diplomo... sem imel že datum. Profesor pa lepo zgasnil na smučanje. Podn od faksa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se