danci1973 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Pri Kawasakiju je pri 42.000km predviden čeking zračnosti in nič drugega. Ni samo čeking pri BMWju, nego adjustment+chekcing. Zdaj pa že malo neumnosti kvasiš... D:
krucymucy Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Pri mojem 1200 je itak predvideno na 20.000km ... kar je ravno enkrat na sezono.
solorider Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Zdaj pa že malo neumnosti kvasiš... D: že kar nekaj časa :grim Kmet2 1
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Zdaj pa že malo neumnosti kvasiš... D: Tema je res bolj poljudno-znanstvena, a vse le ni iz trte zvito ne, to ni iz manuala za BMW :grrr Cartman 1
I30 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 ... Ti matematika dela težave? ... Od nekdaj. Ostalo je pa Snecer razložil.
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Pri Bemflu si serviserjem dokaj na "ti". Sedaj pa razumem zakaj moraš met 32k eur za nakup bemfla, ki stane 16k. :grim
TBoxer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tema je res bolj poljudno-znanstvena, a vse le ni iz trte zvito ne, to ni iz manuala za BMW :grrr Zakaj pa bi potem sploh preverjal, če ni mišljeno, da bi potrebno nastavljat?!?
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tak pravi tudi moj mehanik No, gremo dalje. Spet en lep primer, da GSka ni za offroad, po urejenem kolovozu še gre, ko se je pa začelo zares pa je teža svoje opravila.
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tu pa spet blato in lep primer, kako se kamerad smeje nad tujo nezgodo.
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 In spet blato ter prevelika teža. pik1 1
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Afrika in pesek, ko se ustaviš, se ustaviš.
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 http://youtu.be/uKWpirmoF8k gravitacija
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tak pravi tudi moj mehanik No, gremo dalje. Spet en lep primer, da GSka ni za offroad, po urejenem kolovozu še gre, ko se je pa začelo zares pa je teža svoje opravila. ja stari, svaka čast ..... kje s pa spet tega invalida staknu ?????????? pa a ti sploh maš kakšn posnetk Gs-a s kakšnim normalnim voznikom, al s tole spet snel nekje iz kšne rubrike kok je lohk kdo štorast po makadamu ..... -najprej ti lahko rečem, da tale tipčk nikol ni še od deleč vidu motokros motorja, kaj šele da bi se lahko pol paču po makadamu z GS-om. - drugo, kar ti pa sicer dam prov je pa to, da za kšne ekstreme od voznih razmer GS mogoče res ni, vsaj ne v primerjavi s kšnim KTM-om - no pa še tretje, kar se pa ciklistike tiče in še marsčesa, je pa GS ZAKON !!!! PS. pa probi v naslednjem filmčku ne predstavljat spet kšnga klovna na motorju, a prov ???? Kmet2 1
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 http://youtu.be/uKWpirmoF8k gravitacija hahahahahah .... ti si zgleda en režiser, a ne ?????? in to tahitr .....
gift Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Interesantno je, da je toliko posnetkov o teh super motorjih na netu v taksnih situacijah. Verjetno jih objavljajo nezadovoljni lastniki, ki so nasedli propagandnemu materiali. thumper 1
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tu pa spet blato in lep primer, kako se kamerad smeje nad tujo nezgodo. hahahahahahah ..... sej posnetki so pa dobri ..... res še mene spravjo v smeh.... k takele debile motoristične je pa res težko najdt ..... ........ stari, pa a se ti sam v družbi takih gibaš, al od kod ti tolk tko kvalitetne robe ???? cedevita 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Še vedno mam raje Kwako, ker se ne mislim voziti po blatu in pesku, in kot vidim Gs tudi ne zna, js sm pa štorast...kwak 4 ever (al pa ne). Madona sm neodločn, pa kwaj mi je? pik1 in yamaha2025 2
boych Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Še vedno mam raje Kwako, ker se ne mislim voziti po blatu in pesku, in kot vidim Gs tudi ne zna, js sm pa štorast...kwak 4 ever (al pa ne). Madona sm neodločn, pa kwaj mi je? Definitivno je za štorastost voznika kriv motor ... ... zanimivo, sam imam čisto drugačne izkušnje ...
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Tule ga na "planoti" snede, ko pa zvozi hribček pa mu odfrči še kovček. Če mu domačin ne bi kazal kje naj pelje, bi še enkrat položil pik1 1
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Definitivno je za štorastost voznika kriv motor ... ... zanimivo, sam imam čisto drugačne izkušnje ... Jaz tudi nobenemu posnetku ne verjamem, dokler kakšen motosvetovec ne bo kaj iz svoje bogate zbirke iz Afrike pokazal...
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Definitivno je za štorastost voznika kriv motor ... ... zanimivo, sam imam čisto drugačne izkušnje ... kakšne ???? a da si dobr voznik na štorastem motorju, al štorast voznik na dobrem motorju ???? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Definitivno je za štorastost voznika kriv motor ... ... zanimivo, sam imam čisto drugačne izkušnje ... adaja...zakaj maš pa potem sam en kos bmweja?
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Še ena Spet oba bmwja s težavami preko. Prvemu je še ratalo in so ga pohvalili (well done)..... . . pri drugem pa se je izlet končal kot l.41. Lahko mi pa kdo od poznavalcev pove, katera znamka je prva prečkala, se mi zdi da je zelene barve motor.
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Jaz tudi nobenemu posnetku ne verjamem, dokler kakšen motosvetovec ne bo kaj iz svoje bogate zbirke iz Afrike pokazal... čak, čak, čak ..... ja a to ti iz svoje bogate zbirke potovanj objavljaš posnetke ????? Cartman in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se