DAMI34 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Sem pozabil da ste Kawasakijevci tud supermeni 50kg srna rasfukala k1200 na pol. 1450kg blond Xsara, samo zmečkala prvi konec SXu.... Bear, daneb, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 sej ga ni srna dala na pol, ga je bankina pomoje če bi motor samo po crashpadih drsou po asfaltu bi bil lepo samo spraskan, tko pa je kar je sej živim na avtonetu že od kar sm pršu sz bolnce aja pa ševedno bi mel bmw-ja, hm sej bi ga lahko spet kupu daneb, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Neb ga meu, k ga srne jebejo builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2016 pred 4 urami, DAMI34 pravi: 50kg srna rasfukala k1200 na pol. 1450kg blond Xsara, samo zmečkala prvi konec SXu.... Ja tako Kawaswakijevci delajo . Kawa človeka uniči fizično in psihično ,v bistvu moraš zamenjat znamko če se še hočeš še peljat brez traum . Ko se zalepiš z BMW takoj razmišljaš o novem BMW saj se počutiš še bolje kot pred padcem builder, daneb in Bear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 pred 19 urami, Kmet2 pravi: Ja tako Kawaswakijevci delajo . Kawa človeka uniči fizično in psihično ,v bistvu moraš zamenjat znamko če se še hočeš še peljat brez traum . Ko se zalepiš z BMW takoj razmišljaš o novem BMW saj se počutiš še bolje kot pred padcem Fak zgleda da sem se premal rasfukal, ker na BMW sloh nism pomislil. Na GTja sem pa drkal prec k sem ga vidu, sicer škoda k je od KTMja, bolj bi mi bil všeč, če bi bil od KAWASAKIJA daneb, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2016 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: Fak zgleda da sem se premal rasfukal, ker na BMW sloh nism pomislil. Na GTja sem pa drkal prec k sem ga vidu, sicer škoda k je od KTMja, bolj bi mi bil všeč, če bi bil od KAWASAKIJA Mokre sanje vsakega Kawasakijevca builder, DAMI34, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznik-na-ptuju-po-filmsko-bezal-pred-policisti-ustavil-ga-je-sele-stinger.html zakaj bežijo? Ob 2. 4. 2016 at 5:29, Kmet2 pravi: Ena iz domačih logov,še dobro da je imel BMW ,čebi imel Kawasaki neb blo ne motorja ne Beara Ampak ta model pa je roko na srce še grši od GSke (ki je oač unikaten in nekaj posebnega), pravo skropucalo, sploh sprednji del. Tu pa je res dizajnerja za šutnit. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, Snecer pravi: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznik-na-ptuju-po-filmsko-bezal-pred-policisti-ustavil-ga-je-sele-stinger.html zakaj bežijo? Ker imajo BMW pa se bojijo da jim ga bo kdo vzel Snecer , ko se zapelješ s K pozabiš da je grd ,prav tako je z GS . takrat pač bolj razmišljaš , če ti bo danes uspel izlet brez servisa Popravljeno April 7, 2016. Popravil Kmet2 DAMI34, daneb, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 To samo določeni BMW-i bežijo, moji so lepo vzgojeni in ne bežijo nikamor ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 Mogoče mehanik, ker dok ni plačano, so deli njegovi daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 Kaj imata skupnega prostitutka in voznik BMWeja. Oba na ulici delata sramoto familiji. Bmflar, pik1, daneb in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 1 hour ago, Snecer said: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznik-na-ptuju-po-filmsko-bezal-pred-policisti-ustavil-ga-je-sele-stinger.html zakaj bežijo? Ampak ta model pa je roko na srce še grši od GSke (ki je oač unikaten in nekaj posebnega), pravo skropucalo, sploh sprednji del. Tu pa je res dizajnerja za šutnit. meni je biu tudi na začetku malo tko tko ma u živo je pa lep za pop*****, da o temu koko se vozi ne govorimo aja pa baje sm vre novga bemfla kupu sam nepovem še kirga dokler nebo doma Kmet2, builder in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 pred 12 minutami, Bear pravi: meni je biu tudi na začetku malo tko tko ma u živo je pa lep za pop*****, ... Točno tko. Glih za popi.dit! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 pred eno uro, nazo13 pravi: Kaj imata skupnega prostitutka in voznik BMWeja. Oba na ulici delata sramoto familiji. . ... in oba povzročata mokre sanje ... nazo13 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, pik1 pravi: . ... in oba povzročata mokre sanje ... Tist niso sanje. Je kar puščanje ... (KakavMopedTakavDriverPress) Popravljeno April 7, 2016. Popravil I30 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 pred 43 minutami, pik1 pravi: . ... in oba povzročata mokre sanje ... Če doma nimaš ta prave 2mašince2, mora tudi takšen nadomestek valat. Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 8, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2016 daneb, DAMI34, alko1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2016 Deli Objavljeno April 9, 2016 Ker je danes sobota, so šale dovoljene ... daneb, Bmflar in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 10, 2016 Deli Objavljeno April 10, 2016 trpežen kot bmw samo malo počasnejši notranc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) On 4/2/2016 at 5:29 AM, Kmet2 said: Ena iz domačih logov,še dobro da je imel BMW ,čebi imel Kawasaki neb blo ne motorja ne Beara Malo več ko 1 teden po nesrečnem srečanju sz srno se poškodbe lepo celijo in dokler nardim use papirje za nov motor se bom lih lepo pošlihtou. V 2 tednih naj bi bil ko nov. aja pa slika novga se tudi spodobi 2009 letnik, 36k km, quickshifter, abs, esa, sistem proti zdrsu pogonskega kolesa, potovalni računalnik, stabilizator, nadzor tlaka u gumah, alarm, original bmw zadnji nosilec in obe torbe, črna šipca in še in še Popravljeno April 11, 2016. Popravil Bear blazzarss, nazo13, daneb in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 15 minutami, Bear pravi: Malo več ko 1 teden po nesrečnem srečanju sz srno se poškodbe lepo celijo in dokler nardim use papirje za nov motor se bom lih lepo pošlihtou. V 2 tednih naj bi bil ko nov. aja pa slika novga se tudi spodobi 2009 letnik, 36k km, quickshifter, abs, esa, sistem proti zdrsu pogonskega kolesa, potovalni računalnik, stabilizator, nadzor tlaka u gumah, alarm, original bmw zadnji nosilec in obe torbe, črna šipca in še in še pa odbijač za srne ne pozabi ps. srečno z novim notranc, Port Folio, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 pred 13 urami, DAMI34 pravi: pa odbijač za srne ne pozabi ps. srečno z novim Kolega ima montirano na mopiju piščalko za odganjanje divjadi. Pravi, da se mu dobro obnese. Zaenkrat opaža,da bolj odreagirajo na ta zvok kot so prej na samo zvok motorja. Živi na podeželju in se v službo vozi ob vseh možnih časih. Sam sem zaenkrat še prelen, da bi se odgujcal do štacune po njo. daneb in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 pred 4 minutami, nazo13 pravi: Kolega ima montirano na mopiju piščalko za odganjanje divjadi. Pravi, da se mu dobro obnese. Zaenkrat opaža,da bolj odreagirajo na ta zvok kot so prej na samo zvok motorja. Živi na podeželju in se v službo vozi ob vseh možnih časih. Sam sem zaenkrat še prelen, da bi se odgujcal do štacune po njo. js sm pa že slišal, da so kljub piščalki nabasali srno....mogoč je pa piščalka zatajila Kmet2, builder in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 Ob 9. 4. 2016 at 14:06, RobiRoberto pravi: Ker je danes sobota, so šale dovoljene ... MI2 pa ne bova več kolega Robi nazo13, RobiRoberto, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se