pik1 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 minutami, nazo13 pravi: Ma ja. V petek tik pred kosilom sta se vidva spomnila, da bi pa mogoče šla delat. Kje sta bila od ponedeljka? Razen na netu. . ... jest nisem bil skoz gor ... ... ker mi je ruter dvakrat vn vrglo ... nazo13, Bmflar, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: pa. .... nimam več časa debatirat ... ... morm it delat ... pred eno uro, HD-Dyna pravi: Jest tut js moram pa kuro it vn iz blata vleč Bmflar, pik1, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, DAMI34 pravi: js moram pa kuro it vn iz blata vleč Se pravi, da maš še vedno nekje skritega BMWja Popravljeno April 22, 2016. Popravil HD-Dyna daneb, DAMI34, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Se pravi, da maš še vedno nekje skritega BMWja preber še enkrat anekdoto o konju in kuri.... builder, Bmflar, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: preber še enkrat anekdoto o konju in kuri.... Sm Moj odgovor ostaja enak prejšnjemu builder, Kmet2, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Sm Moj odgovor ostaja enak prejšnjemu da nis slučajno Jankovič po poklicu? solorider, Bmflar, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: da nis slučajno Jankovič po poklicu? Nope, jest sm Rusinja, po poklicu Ukrajinka daneb, Kmet2, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Nope, jest sm Rusinja, po poklicu Ukrajinka in voziš BMW daneb, Kmet2, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: in voziš BMW Nimam jest "čustev" za take makine daneb, DAMI34, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Nimam jest "čustev" za take makine evo, mene tut pustijo hladnega builder, Bmflar, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 . ... itak sta oba brezčustwena ... builder, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 3 urami, pik1 pravi: . .... hehehe ... ... neslana šala ... V vsaki šali je mal resnice pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Sm Moj odgovor ostaja enak prejšnjemu Misliš vprašanje daneb, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Nimam jest "čustev" za take makine Lepršavih čustev. pred 2 urami, DAMI34 pravi: evo, mene tut pustijo hladnega Nabavi, ob pogledu na račune in popite kave na servisih ti bo takoj zakuhalo. daneb, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 5 urami, Kmet2 pravi: če ni "cajta", ni Bmwa, Audia ali Mercedesa, ostane samo moškost Kmet2, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 7 minutami, builder pravi: če ni "cajta", ni Bmwa, Audia ali Mercedesa, ostane samo moškost ... vsaka tolažba je dobra builder, Kmet2, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2016 daneb, nazo13 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 (popravljeno) United colors of BMW Popravljeno April 28, 2016. Popravil gift pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 19 minutami, gift pravi: United colors of BMW . ... a tistele pike so pa črne koze ??? daneb in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 15 minutami, gift pravi: United colors of BMW zgrešiu si temo, za predstavitev svojega motorja je druag tema Bmflar, daneb, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2016 Snecer in Gift, kaj porečeta na servis v vajini bližini, servisirala se je pa Yamaha R1 .....mal strižejo pa perejo pri vam fantičke, ko mi je fant povedal koliko je dal sem ga prvo vprašal če ima Ducatija thumper, pik1, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 (popravljeno) Kaj je za tebe bližina? Popravljeno April 29, 2016. Popravil gift daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 2 minutami, gift pravi: Kaj je za tebe bližina? Tok blizu kot bi ti rad že ne builder in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Snecer in Gift, kaj porečeta na servis v vajini bližini, servisirala se je pa Yamaha R1 .....mal strižejo pa perejo pri vam fantičke, ko mi je fant povedal koliko je dal sem ga prvo vprašal če ima Ducatija ker poznam cene, so cene dokaj korektne, dokaj, problem je v motorju, ker da vse to zamenjaš, je dosti dela, vglavnem, naredi sam al pa si naj kupi pravi motor ne pa polizdelek p.s. olupu ga je ko majmun banano daneb, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 2 urami, builder pravi: ker poznam cene, so cene dokaj korektne, dokaj, problem je v motorju, ker da vse to zamenjaš, je dosti dela, vglavnem, naredi sam al pa si naj kupi pravi motor ne pa polizdelek p.s. olupu ga je ko majmun banano Pa sej to hočem tistima dvojčkoma dopovedat........bmflarja se ne da nobenega tok nategnt daneb, solorider, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 S kardanom se ga da Bmflar in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se