Kmet2 Objavljeno April 29, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: S kardanom se ga da Pozabu tablet pik1, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: S kardanom se ga da če bi delal enak motor in bi na izbiro imel kardan ali ketno, bi vedno izbral kardan daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 Vernik builder, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 priznam DAMI34, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 maus, RobiRoberto, schwantz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 tema še vedno živa...jessss a ste ugotovil kaj nouga da ne berem vsega za nazaj...cca 2 leti Bmflar in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 7, 2016 Deli Objavljeno Maj 7, 2016 Novo je, da je še zmeraj predrag (dražji in manj vreden) Kmet2, ghibli in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 7, 2016 Deli Objavljeno Maj 7, 2016 Ob Thursday, May 05, 2016 at 20:24, ghibli pravi: tema še vedno živa...jessss a ste ugotovil kaj nouga da ne berem vsega za nazaj...cca 2 leti . ... če nisi polovičar ... in če hočeš bit res na tekočem ... ti predlagam da celo ... prav od začetka ... zelo zbrano prebereš ... in boš na koncu mogoče vedel ... zakaj je bimer res peršing ... daneb, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 8, 2016 Deli Objavljeno Maj 8, 2016 Ob 7. 5. 2016 at 5:33, daneb pravi: Novo je, da je še zmeraj predrag (dražji in manj vreden) jih kar neki poznam ki se ne bodo strinjali z teboj. Namreč 13000€ je bistveno preveč za Japončka ki ima btw boljšo kakovost izdelave, boljše agregate....kot 20000€ in več za kup slabo spacanga aluminija žnj kakovosti in mehanike oz elektronike vprašljive kakovosti.... žal slabe izkušnje ne pozabim pred 17 urami, pik1 pravi: . ... če nisi polovičar ... in če hočeš bit res na tekočem ... ti predlagam da celo ... prav od začetka ... zelo zbrano prebereš ... in boš na koncu mogoče vedel ... zakaj je bimer res peršing ... evo prebral. hvala za nasvet. peezda ti kot da si voznik beemveja. ko delaš redni servis poservisiri...generalno še ostalo od začetka da boš na tekočem z okvarami. Da PERŠING ma BOMBA! Vsake toliko neki poč daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 8, 2016 Deli Objavljeno Maj 8, 2016 pred 4 urami, ghibli pravi: Da PERŠING ma BOMBA! Vsake toliko neki poč poleg tebe Kmet2, daneb, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 8, 2016 Deli Objavljeno Maj 8, 2016 pred 4 urami, ghibli pravi: jih kar neki poznam ... evo prebral. hvala za nasvet. peezda ti kot da si voznik beemveja. ko delaš redni servis poservisiri...generalno še ostalo od začetka da boš na tekočem z okvarami. Da PERŠING ma BOMBA! Vsake toliko neki poč . ... ne verjamem, da si vse pazljivo prebral ... maus, ghibli, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 16 hours ago, ghibli said: evo prebral. hvala za nasvet. peezda ti kot da si voznik beemveja. ko delaš redni servis poservisiri...generalno še ostalo od začetka da boš na tekočem z okvarami. Mislm da bi te mogl bolj skrbet za tvoja 2v jajca k za nase bimerje. ghibli, daneb, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Kaj če bi nardil referndum in bmflarjem prepovedal širt laži v tej temi. pik1, maus, ghibli in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Vem da bi vi japanajzeri tud radi mel bmflna,nismo mi krivi da ne morte zadost nasparat,taspodni praujo manje jedi pa kupi,mogoce bo tko slo. ghibli, DAMI34, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 13 minutami, luxsa pravi: Vem da bi vi japanajzeri tud radi mel bmflna,nismo mi krivi da ne morte zadost nasparat,taspodni praujo manje jedi pa kupi,mogoce bo tko slo. Veš kwa, kekšen drug izgovor bi pa že enkrat lohk najdl! K ta pove edin to da nimaš suše in u glau in u tošlnu. Jo maš sam u glau! ghibli, DAMI34, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pljuc na bmflna DAMI34, pik1, I30 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 4 urami, luxsa pravi: Mislm da bi te mogl bolj skrbet za tvoja 2v jajca k za nase bimerje. DAMI34, fazerčk, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 47 minutes ago, I30 said: Veš kwa, kekšen drug izgovor bi pa že enkrat lohk najdl! K ta pove edin to da nimaš suše in u glau in u tošlnu. Jo maš sam u glau! Narobe,susa u toslnu,susa u glavi itak,bl str bl prtegnen,edin tica mam mokrga,obcasno. Bemfl ga zmaga kokr kol obrnes. daneb in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, luxsa pravi: Mislm da bi te mogl bolj skrbet za tvoja 2v jajca k za nase bimerje. glej bajkeru se globoko opravičujem ker sem se očitno narobe izrazil in si ti razumel, da me skrbi za vas "bimerje"... Že dolgo od tega me je nehalo skrbet za vas....izbrane, pooblaščene, več vredne, lepše, pametnejše... in sicer tist moment ko mi je uspelo BMW jajaro, ki sem si jo žal lastil nekaj časa zelo uspešno uvalil modelu iz Motohit-a Krško in za to celo dobil motor Yamaha...znamka ni pomembna...motor...beseda motooooor je pomembna in ne kup šlampasto spacanih delov. Pa btw ni 2V ampak V2 veš...ni slabo tu pa tam pogledat če se že ne upaš probat drug MOTOR ;-) Kapiraš? Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil ghibli I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 1 minute ago, ghibli said: glej bajkeru se globoko opravičujem ker sem se očitno narobe izrazil in si ti razumel, da me skrbi za vas "bimerje"... Že dolgo od tega me je nehalo skrbet za vas....izbrane, pooblaščene, več vredne, lepše, pametnejše... in sicer tist moment ko mi je uspelo BMW jajaro, ki sem si jo žal lastil nekaj časa zelo uspešno uvalil modelu iz Motohit-a Krško in za to celo dobil motor Yamaha...znamka ni pomembna...motor...beseda motooooor je pomembna in ne kup šlampasto spacanih delov. Kapiraš? Ne,edin da stara jajca kupujes,pol pa jamras k se pokvar. ghibli, solorider in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred eno uro, I30 pravi: Kaj če bi nardil referndum in bmflarjem prepovedal širt laži v tej temi. Podpišem to pobudo pred eno uro, luxsa pravi: Vem da bi vi japanajzeri tud radi mel bmflna,nismo mi krivi da ne morte zadost nasparat,taspodni praujo manje jedi pa kupi,mogoce bo tko slo. ja res je skidam kapu ne samo da si leeep ti si i pametan. šta leeeep NAJLEPŠI šta pametan....NAAAAAJPAMETNIJI I30, DAMI34, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 1 minute ago, ghibli said: Podpišem to pobudo ja res je skidam kapu ne samo da si leeep ti si i pametan. šta leeeep NAJLEPŠI šta pametan....NAAAAAJPAMETNIJI Ma poznam ene par k so se lepsi. DAMI34, maus in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 minuto, luxsa pravi: Ma poznam ene par k so se lepsi. a js a js a js DAMI34, nazo13, luxsa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 A smo ga a ne, a ne, a. Smo ga a ne de?! pred 2 minutami, luxsa pravi: Ma poznam ene par k so se lepsi. No temu se reče pa lažna skromnost! Dejmo ga še mal! daneb, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 minutami, luxsa pravi: Ma poznam ene par k so se lepsi. nemogoče....!!! pa vozijo BMW? pred 8 minutami, luxsa pravi: Ne,edin da stara jajca kupujes,pol pa jamras k se pokvar. HAHAHAHAHAHAHAHAHA kolk tipično z 12 let staro Yamaho s prevrtenemi kilometri sem šel na Nord Kapp...verjemi niti z novim BMW se nebi upal tolk daleč. Stara jajca gor al pa dol če delajo so ok če krepavajo in žrejo olje...so pač BMW I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se