luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 10 minutes ago, ghibli said: nemogoče....!!! pa vozijo BMW? HAHAHAHAHAHAHAHAHA kolk tipično z 12 let staro Yamaho s prevrtenemi kilometri sem šel na Nord Kapp...verjemi niti z novim BMW se nebi upal tolk daleč. Stara jajca gor al pa dol če delajo so ok če krepavajo in žrejo olje...so pač BMW Ma ejga,ne se tolk napenat,men na misu ne pride jet tolk delec u neke vukojebine,ne s staro yamaho ne z novim bemflnom,k je cist po nesreci ze cetrt k se se ni pokvaru. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 11 minutami, luxsa pravi: Ma ejga,ne se tolk napenat,men na misu ne pride jet tolk delec u neke vukojebine,ne s staro yamaho ne z novim bemflnom,k je cist po nesreci ze cetrt k se se ni pokvaru. a bmflarji jeste mamila? pa kje ti iz mojega pisanja vidiš da se napenam da me skrbi...? ze cetrt k se se ni pokvaru. daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 uro, luxsa pravi: Vem da bi vi japanajzeri tud radi mel bmflna,nismo mi krivi da ne morte zadost nasparat,taspodni praujo manje jedi pa kupi,mogoce bo tko slo. sej pravm, al mam premau, al pa preveč, sam nikakor mi pa ne uspe lih za bmfla met thumper, ghibli, I30 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 6 minutes ago, ghibli said: a bmflarji jeste mamila? pa kje ti iz mojega pisanja vidiš da se napenam da me skrbi...? ze cetrt k se se ni pokvaru. Usak jutr eno crtico tabeuga posnofam,tist k ma za bemflna ma tud za tabelga. 8 minutes ago, DAMI34 said: sej pravm, al mam premau, al pa preveč, sam nikakor mi pa ne uspe lih za bmfla met Ti pa ne nabiji da ti nou orink na ketni spustu. ghibli, daneb, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 minutami, luxsa pravi: Usak jutr eno crtico tabeuga posnofam,tist k ma za bemflna ma tud za tabelga. Valda da zmorete več...tako kot BMW odpeljat do BG in nazaj brez servisa. Mi smo pa zelenjavarji al kaj? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 6 minutami, luxsa pravi: Usak jutr eno crtico tabeuga posnofam,tist k ma za bemflna ma tud za tabelga. Ti pa ne nabiji da ti nou orink na ketni spustu. raj o ring, kot pa odpadu kardan luxsa, daneb in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Just now, DAMI34 said: raj o ring, kot pa odpadu kardan Kle se pa cist strinjam s tabo. 2 minutes ago, ghibli said: Valda da zmorete več...tako kot BMW odpeljat do BG in nazaj brez servisa. Mi smo pa zelenjavarji al kaj? Zato se pa jest raj usake 14 dni u Minken vozm,ce mi kej stran pade je fabrka cist bliz. ghibli in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 8 minutami, luxsa pravi: Kle se pa cist strinjam s tabo. pol mi pa lajk stisni, bmflar vzvišen pik1, luxsa, Matej207 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 15 minutes ago, DAMI34 said: pol mi pa lajk stisni, bmflar vzvišen A se nebi ti rajs sou vozt.? DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 minutami, luxsa pravi: A se nebi ti rajs sou vozt.? lajkam, aja,sm se 15km, da sem Lipstiku lah neki odgovoru daneb in luxsa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Sm ti mislu pridet kawo spit,pa ne morm do mopeda k mam dvorisce razkopan. daneb, ghibli in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 minutami, luxsa pravi: Sm ti mislu pridet kawo spit,pa ne morm do mopeda k mam dvorisce razkopan. ne laži, zihr je kej crknilo, pa nočeš priznat I30, nazo13, luxsa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Ziva resnica,bemflna mi. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 uro, maus pravi: a js a js a js . ... nehi se rint med talepe ... .... mene je mislu ... . Ps . ... sicer pa ... jest navijam za bmflarje ... daneb, maus, luxsa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 18 minutami, luxsa pravi: Sm ti mislu pridet kawo spit,pa ne morm do mopeda k mam dvorisce razkopan. lepše povedano spet je na servisu! ej sam klical Jureta k rabim redno razkopavanje dvorišča...olje pa filtri pa te fore daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Jebi ga,lazje mi je rect da mam dvorisce razkopan kot da mi je kardan stran padu. Pa po pravici moram povedat,hotu sem kupit KTM pa me je financna stiska prisilila da sem spet kupil BMW,sem bil prekratek za KTM, taksna je zalostna usoda nas bemflarjev,mi bi kupil kej drugega sam denarja nimamo. nazo13 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) pred 19 minutami, luxsa pravi: Jebi ga,lazje mi je rect da mam dvorisce razkopan kot da mi je kardan stran padu. Pa po pravici moram povedat,hotu sem kupit KTM pa me je financna stiska prisilila da sem spet kupil BMW,sem bil prekratek za KTM, taksna je zalostna usoda nas bemflarjev,mi bi kupil kej drugega sam denarja nimamo. če pa vs dnar za dvoriše zapraute Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil DAMI34 pik1, daneb, luxsa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 uro, ghibli pravi: Valda da zmorete več...tako kot BMW odpeljat do BG in nazaj brez servisa. Mi smo pa zelenjavarji al kaj? ne me strašit, ker grem v soboto v to smer še cca 200km dlje! DAMI34, daneb in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, solorider pravi: ne me strašit, ker grem v soboto v to smer še cca 200km dlje! Za začetek rabiš AMZS, potem HAK na koncu še AMSS... olje pripravu? :-P pred 3 urami, luxsa pravi: Jebi ga,lazje mi je rect da mam dvorisce razkopan kot da mi je kardan stran padu. dobra fora, črni humor.... zajebavati se z najšibkejšim delom tega skropucala ajd da si se zajebaval z npr porabo olja ampak kardan ki je resnično tak junk da je to obup Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil ghibli daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred eno uro, ghibli pravi: Za začetek rabiš AMZS, potem HAK na koncu še AMSS... olje pripravu? :-P 3L za vsak slučaj... luxsa, daneb in ghibli 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 kaj je to - žre olje pa pri -6 užge v prvo ? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 uro, thumper pravi: kaj je to - žre olje pa pri -6 užge v prvo ? Ne vem zakaj sedaj omenjaš mojo snežno frezo? daneb, thumper, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 7 hours ago, luxsa said: Jebi ga,lazje mi je rect da mam dvorisce razkopan kot da mi je kardan stran padu. Pa po pravici moram povedat,hotu sem kupit KTM pa me je financna stiska prisilila da sem spet kupil BMW,sem bil prekratek za KTM, taksna je zalostna usoda nas bemflarjev,mi bi kupil kej drugega sam denarja nimamo. A vgrajuješ lovilnike za olje? pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 11 hours ago, thumper said: kaj je to - žre olje pa pri -6 užge v prvo ? Ferguson 8 hours ago, Matej207 said: A vgrajuješ lovilnike za olje? Ne,verjetn bomo kr makedam pustil. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Jaz pa bi mel bimmerja Nimam ga pa zato, ker se mi zdi nesramno veliko dat 20k€+ za poletni hobi Ce pa kdaj spremenim misljenje, pa grem takoj drugi dan v salon in kupim novega Nakoncu je glavno da vsak uziva v voznji, pa naj bo to osnovni motor brez ABS ali pa bemfa z Dynamic ESA,LED,50 nacinov traction control pa kaj te vem kaj se vse... pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se