pik1 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 20 minutami, blindek pravi: Jaz pa bi mel bimmerja Nimam ga pa zato, ker se mi zdi nesramno veliko dat 20k€+ za poletni hobi Ce pa kdaj spremenim misljenje, pa grem takoj drugi dan v salon in kupim novega Nakoncu je glavno da vsak uziva v voznji, pa naj bo to osnovni motor brez ABS ali pa bemfa z Dynamic ESA,LED,50 nacinov traction control pa kaj te vem kaj se vse... . ... mah, jebeš vožnjo .... ... sam da ga imam lahko v garaži ... solorider, Bmflar, luxsa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 30 minutami, blindek pravi: Jaz pa bi mel bimmerja Nimam ga pa zato, ker se mi zdi nesramno veliko dat 20k€+ za poletni hobi Ce pa kdaj spremenim misljenje, pa grem takoj drugi dan v salon in kupim novega Nakoncu je glavno da vsak uziva v voznji, pa naj bo to osnovni motor brez ABS ali pa bemfa z Dynamic ESA,LED,50 nacinov traction control pa kaj te vem kaj se vse... A ti s se pa prov zares odloču čist zjebat to temo? Bmflar, thumper, Ozzie in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 13 minutes ago, pik1 said: . ... mah, jebeš vožnjo .... ... sam da ga imam lahko v garaži ... Ves da prav vsi moji znanci z bimmerji majo motorje vec v garazi kot na cesti pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Pravkar, blindek pravi: Ves da prav vsi moji znanci z bimmerji majo motorje vec v garazi kot na cesti Menjaj znance ... :). daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 1 minuto, boych pravi: Menjaj znance ... :). in mogoče dobiš še prjatle! daneb in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Na sreco mam se vec kolegov s starimi japonci, tisti se saj vozijo daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 6 minutami, blindek pravi: Ves da prav vsi moji znanci z bimmerji majo motorje vec v garazi kot na cesti . ... kdor jo(ga) ima rad, jo(ga) ima doma ... DAMI34, daneb in Ozzie 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 39 minutami, blindek pravi: Jaz pa bi mel bimmerja Nimam ga pa zato, ker se mi zdi nesramno veliko dat 20k€+ za poletni hobi Ce pa kdaj spremenim misljenje, pa grem takoj drugi dan v salon in kupim novega Nakoncu je glavno da vsak uziva v voznji, pa naj bo to osnovni motor brez ABS ali pa bemfa z Dynamic ESA,LED,50 nacinov traction control pa kaj te vem kaj se vse... A tako se zdaj pravi škrtosti do sebe pred 5 minutami, blindek pravi: Ves da prav vsi moji znanci z bimmerji majo motorje vec v garazi kot na cesti Res je, poznam po sebi ...z bimerjem se vozim ostalo pa čaka v garaži ........kup si še ti tri , da boš imel še ti kakšnega v garaži tako ali drugače pred 3 minutami, blindek pravi: Na sreco mam se vec kolegov s starimi japonci, tisti se saj vozijo To s srečo bi držalo če bi imel "kolegic" ......vse ostalo je Murko varianta daneb in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: ... Res je, poznam po sebi ...z bimerjem se vozim ostalo pa čaka v garaži ........ Ti se vozš s prkolčarjem! Tko de ko kardan odleti, se ga še zmer da naprej porivat! Pa še letnik je tist, k so bli kardani še kovinski, ne pa chinaplastikfantastik! daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 @Kmet2 skrt do sebe nisem, zapravim za druge bedarije Saj mam kolegice, ampak ce bi mel "kolegice" zraven bi me moja hitro nabutala Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 3 urami, blindek pravi: Jaz pa bi mel bimmerja Nimam ga pa zato, ker se mi zdi nesramno veliko dat 20k€+ za poletni hobi Ce pa kdaj spremenim misljenje, pa grem takoj drugi dan v salon in kupim novega Nakoncu je glavno da vsak uziva v voznji, pa naj bo to osnovni motor brez ABS ali pa bemfa z Dynamic ESA,LED,50 nacinov traction control pa kaj te vem kaj se vse... Nikol ne smeš dat 20k€ za moped. Ampak ti povem finto. Najprej sem kupil nekaj z 5k€, potem prodal pa dodal še 7k€. pol prodal, pa dodal 5k€, pol razbil pa dodal 6k€. Jaz kupujem povprečno moped za 6k€ ampak vredn je pa skor 20k€ pred 3 urami, pik1 pravi: . ... mah, jebeš vožnjo .... ... sam da ga imam lahko med kumaricami.. daneb, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 @DAMI34 dobra logika! Sedaj rabim nov izgovor zakaj NE kupiti bemfe Drago zavarovanje? Bmflar, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 10 minutami, blindek pravi: @DAMI34 dobra logika! Sedaj rabim nov izgovor zakaj NE kupiti bemfe Drago zavarovanje? ne, a nis vedu ,da jim kardani odpadajo? Zato ka ne smeš kupit. Kumarična rja se s kumaric zaje v ležaj na kardanu in povzroča razpadanje. Bmflar in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Zakaj so otroci pleh punc grdi........ Zato ker so podobni očetu in ne njegovemu BMW-ju luxsa, daneb, KyoKon in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Zakaj so otroci pleh punc grdi........ Zato ker so podobni očetu in ne njegovemu BMW-ju Dobr si se zvleku ..... Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 (popravljeno) pred 7 urami, Kmet2 pravi: To s srečo bi držalo če bi imel "kolegic" ......vse ostalo je Murko varianta mukmet2 ? pred 3 urami, Kmet2 pravi: Zakaj so otroci pleh punc grdi........ Zato ker so podobni očetu in ne njegovemu BMW-ju če bi bli podobni bmfli jim sploh nebi mogu rečt "otroci" ... pred 8 urami, luxsa pravi: Ferguson Ferguson nima kurbla .. suwath l.1981 - 14.ga februarja 2016 .. Popravljeno Maj 10, 2016. Popravil thumper daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 3 minutami, thumper pravi: mukmet2 ? če bi bli podobni bmfli jim sploh nebi mogu rečt "otroci" ... Ferguson nima kurbla .. suwath l.1981 - 14.ga februarja 2016 .. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 khmm..sej ni blo slabo mišljeno ..sam morš prznat da vožnja s kolegi ni ravno murkovarianta... torej si bil prehiter ko si to napisal.. Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, thumper pravi: khmm..sej ni blo slabo mišljeno ..sam morš prznat da vožnja s kolegi ni ravno murkovarianta... torej si bil prehiter ko si to napisal.. A ne vidiš in bereš kam je ta tema skrenila.......če tu bereš moje poste pol vedi da je čisto nabijanje in ni mišljeno žaljivo ali podcenjujoče , temveč bolj preganjanje dolgčasa in izvajanje slabega humorja Popravljeno Maj 10, 2016. Popravil Kmet2 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: Kva bulš daneb in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Kva bulš zase se brigi ... biuši bmflar Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: zase se brigi ... biuši bmflar Zakaj bivši?? pik1, daneb, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Zakaj bivši?? šehuj ... trikolesni bmflar pik1, daneb, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Pravkar, maus pravi: šehuj ... trikolesni bmflar Nč ti ni prou......točn se vidi, da si siv pa sitn maus, daneb, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se