GoBobi Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred eno uro, Zok pravi: pred 2 urami, hy650 pravi: Nekaj me moti na tej fotki, pa ne vem točno kaj ... Sej sem ji rekel, da ne more it po toboganu navzgor, pa mora vseeno probat... ...je trmasta ko mat'. ... Tale @Zok ga pa pihne... Ajd!
Snečer Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-matjaz-26-streljal-na-tekmeca-ker-ljubita-isto-zensko kakšno znamko je vozil slabi strelec? Starejšemu moškemu je uspelo pred kroglami pobegniti v svoj avtomobil audi A6 avant in se z njim odpeljati proti Mariboru. A strelec mu je sledil z BMW nemških registrskih tablic.
Zok Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Ce bi vozu novejsga BMW-ja, bi bolje ciljal.
hy650 Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Ob 13. 3. 2017 ob 23:54, brain2k pravi: Pozdravljeni, leta 2015 sem kupil popolnoma novega BMW R 1200GS Adventure. Ker sem prvih 1000km vozil "kot po jajcih" nisem opazil nobenih problemov, po utekavanju motorja, pa sem bil zelo razočaran, kajti ugotovil sem, da menjalnik pri dinamicnem prestavljanju zelo škrta. Ko dam v prvo prestavo ni problema, s prve v drugo grdo škrtne, z druge v tretjo grdo škrtne, s tretje v četrte škrtne, v peto včasih ne škrtne v šesto prestavo gre OK. Na servisu sem povedal, da zelo škrta da je očitno nekaj pokvarjeno, tam pa so mi rekli da tako pač dela ker ima mokro sklopko. Pred tem motorjem sem imel zračno hlajeni BMW R1200 GS (suha sklopka) in tam nisem imel pripomb glede menjalnika, pri tem LC pa je grozno. Ne moti me zvok, ampak občutek ki je tak kot da bi vsakič ko prestavim, mlelo zobnike. Kot strojnika me ob takem zvoku kar pri srcu stisne. Kako je mogoče da so BMW inženirji na trg poslali tak pol-izdelek? Še moj APN-4 je lepše prestavljal. Sedaj ko ima motor 4000km še vedno grdo škrta in mislim da ne bo prenehalo. Če na servisu vprašam kaj se da storiti mi govorijo o quick-shifterju ampak ali je to rešitev? Ali ima kdo kakšno drugo rešitev? Morda menjava olja s kakšnim bolj redkim? Ali pa še malo težim na servisu? Sem hotel pisati kar na BMW international, pa ne najdem kontakta. Vesel bi bil vašega mnenja oz morebitne rešitve. lp,andrej ""BMW boxerji so zmeraj imel škrtajoč menjalnik. To je pač "klasika" od WW2 naprej. Boljš da, škrta kot pa da ne. Ko ne bo več škrtal, bo nekaj zelo narobe." "Čist normalno, škrta kot da bo pol mašine odpadlo, se navadiš....al pa tudi ne, jaz naprimer se še kar nisem. Manj bo škrtalo, če boš bolj odločno prestavljal. Meni načeloma ta odločnost deluje in se kar pozna. Sej ko spoznaš motor potem gre...ampak pride tudi trenutek ko nisi najbolj odločen...pol pa misliš, da bo menjalnik razpadel..." Lahko samo to, če dovolite..PREMIUM Zok 1
Zok Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 47 minutes ago, hy650 said: PREMIUM TOP!!!
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 Jz bi ga pa mel , priročen motor , tud za invalide ..... KyoKon, DAMI34, VS800 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 pred 15 minutami, krucymucy pravi: Men se ne dopade na bmw-ju da sem moker ce pada dez. Zato ga nebi imel vec. Pa si kdaj poskusil se vozit v lepem vremenu? Priporočam! Kmet2, Quest, krucymucy in 3 others 6
krucymucy Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 (popravljeno) Sem. Zelo lepo je bilo Popravljeno Marec 18, 2017. Popravil krucymucy DAMI34, Kmet2, Cartman in 3 others 6
pik1 Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 ... še zmer je ... ps. ... kadar ni dež ... Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 pred 5 urami, krucymucy pravi: Men se ne dopade na bmw-ju da sem moker ce pada dez. Zato ga nebi imel vec. its alive!!! Stari lepo te je brat, čeprav še vedno klobasaš neumnosti Frenk 67, Kmet2 in krucymucy 3
krucymucy Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 Sem prisel v domovino, videl belostrelo, sicer v kombiju in sem se spomnil se gesla za motosvet DAMI34, Kmet2 in skalar36 3
pik1 Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 pred 2 urami, krucymucy pravi: Sem prisel v domovino, videl belostrelo, sicer v kombiju in sem se spomnil se gesla za motosvet . ... če kdaj slučajno pozabiš geslo za Motosvet ... ... lahko uporabiš rezervno geslo... "ZAKAJNEBIMELBMW" ... ... ta te pripelje naravnost v "gnezdo" DAMI34, Kmet2 in Frenk 67 3
Snečer Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 pred 3 urami, krucymucy pravi: Sem prisel v domovino, videl belostrelo, sicer v kombiju in sem se spomnil se gesla za motosvet so postopki zastarali? DAMI34 1
krucymucy Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 1 hour ago, Snecer said: so postopki zastarali? Tudi trolanje na ms je kaznivo dejanje po vasi zaslugi. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 19, 2017 Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 pred 10 urami, krucymucy pravi: Tudi trolanje na ms je kaznivo dejanje po vasi zaslugi. ni kaznivo, je pa sankcionirano. lp MS polismen krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Marec 19, 2017 Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 lejga tega modela, 23k postov je nabil DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 19, 2017 Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 pred 43 minutami, krucymucy pravi: lejga tega modela, 23k postov je nabil kaj si pa zabušaval ene par let krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Marec 19, 2017 Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 3 hours ago, DAMI34 said: kaj si pa zabušaval ene par let Neki mi je slo napak v zivljenju. Menjava delovnega mesta in imam zdej work/life balance bolj slab. Verjamem da bom tudi jaz docakal sluzbo od 7-15 DAMI34 1
thumper Objavljeno Marec 20, 2017 Opozori Objavljeno Marec 20, 2017 pred 15 urami, krucymucy pravi: Neki mi je slo napak v zivljenju. Menjava delovnega mesta in imam zdej work/life balance bolj slab. Verjamem da bom tudi jaz docakal sluzbo od 7-15 tega ni več.. še če boš imel vnuke bo tvoj delavnik od 6.30 - 18h ko jih boš pazil ker tvoji otroci itak ne bodo dobili vrtca ... isto je z bmflami ..ni več takega , da bi ga kupil in imel do smrti kot je bilo včasih.
Zok Objavljeno Marec 20, 2017 Opozori Objavljeno Marec 20, 2017 1 hour ago, thumper said: isto je z bmflami ..ni več takega , da bi ga kupil in imel do smrti kot je bilo včasih. ...pa a zarad visjih kazni, al zato, ker sta se pasivna in aktivna varnost bemflov dvignili na zadovoljiv nivo?
Snečer Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 Razočarana delavca BMW... http://www.zurnal24.si/bmw-tovarna-delavca-ustavitev-munchen-clanek-287659 Pri BMW so potrdili pisanje Bilda, da so imeli na začetku meseca nepredvideni zastoj v proizvodnji, ko sta se dva delavca na proizvodnem traku proti koncu svoje izmene pozno zvečer zgrudila, potem ko sta pred tem med odmorom popila "velike količine alkohola" in pokadila sintetično marihuano. Oba delavca, po rodu Poljaka, sta delala na oddelku za izpušne sisteme. V Münchnu je osrednja tovarna znamke BMW, kjer "7.800 delavcev 50 različnih narodnosti," kot navaja uradna spletna stran, proizvaja osrednja modela znamke - serijo 3 in serijo 4. V tovarni izdelujejo tudi avtomobilske motorje, vključno z najmočnejšimi M izvedenkami, pa tudi različne polizdelke in orodja, ki jih dostavljajo v svoje ostale tovarne po svetu. ne bi ga imel mam raje, če motor na tajskem sestavijo
lasagna Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 Še dobro, da motocikle izdelujejo v Berlinu in ne v Monakovem. Auspufi itaq niso kritični, Ne bi ga meu, k grdo ravnajo z delavci.
jskrablin Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 13 minutami, Snecer pravi: Pri BMW so potrdili pisanje Bilda, da so imeli na začetku meseca nepredvideni zastoj v proizvodnji, ko sta se dva delavca na proizvodnem traku proti koncu svoje izmene pozno zvečer zgrudila, potem ko sta pred tem med odmorom popila "velike količine alkohola" in pokadila sintetično marihuano. Oba delavca, po rodu Poljaka, sta delala na oddelku za izpušne sisteme. To se pa zgodi ko si ljudje iz auspuha bong zašvasajo dr.looney in lasagna 2
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 http://www.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/drama-na-koroskem-cerarja-poskusali-zriniti-s-ceste-posredovala-policija razočarani bivši lastnik bmwja ga je hotel izriniti iz ceste LOL
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se