maus Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 50 minutami, Snecer pravi: Za vsak motor, ki sem ga peljal, ti lahko mirno reče, da sem že po par metrih videl "koliko je ura". jaz ga moram vsaj 500 km, da vem koliko je ura ... vseeno moram probat na kateri stopnji se najlepše pelje ... kok se da peljat po zadnem z vključenim trekšnom, slajdanje skozi ovinke, kok gre v vsaki šaltngi do blokade, dež, sonce, veter, dež, pesek ... vse to se ne da v par metrih ... un k proba po pakrkirplacu motor in reče .. dober ali slab, sploh ne ve kaj lahko pričakuje od motorja ... ok .. edin če ga kupuje za vožnjo po parkirplacu aja .. pljuc na bmflna .. a zakaj ... zato Dark, vandrovec, DAMI34 in 4 others 2 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Ne mešaj hrušk in jabolk , motor je fasntastičen ,motile so me druge stvari ,samo bereš tisto kar želiš in ne objektivno . Pa ni bila kritika motorja ampak koncerna KTM ,zato prosim še enkrat ne prbijej in ne zavajej pa nauči se brat , počasi in po vrsti . Čakam , kaj boš nabavil , potem ti pa napišem kako si se diskreditiral in izgubil kredibilnost ,vas je veliko takih pametnih . Pa ne sekiram se jaz za mojo kredibilniost, jo izkazujem s kilometri in veliko različnimi motorji , vi pa kar nabijajte za kompom . lp Jokica Glej. Oba včas mal klobasava. Sam ti prevečkrat vzameš vsako stvar kot osebni napad na tebe. Ne sam iz moje strani. Mislem pa da se u živo čist ok zastopva. De me navš mogu demantirat sploh nam kupu motorja...bom raj kupu kr jadranko...pol vas bom pa jebu... Sploh tiste z BMW motorji... maus, dr.looney, Kmet2 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 6 urami, Snecer pravi: Zakaj rabiš 1k km na GSu, da prideš iz teme? Jaz tudi nisem gledal grafov in testo, v trgovino sem šel in pripeljal. ...ker ni tako "plehek" kot ostali, katerih se hitro naveličaš Je pa dobro, da ni vsem všeč, ker potem bi se vozili sami gs-i po cestah, že tako jih je preveč - večina DAMI34, maus in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 1 uro, skalar36 pravi: Glej. Oba včas mal klobasava. Sam ti prevečkrat vzameš vsako stvar kot osebni napad na tebe. Ne sam iz moje strani. Mislem pa da se u živo čist ok zastopva. De me navš mogu demantirat sploh nam kupu motorja...bom raj kupu kr jadranko...pol vas bom pa jebu... Sploh tiste z BMW motorji... Ti itak veš ,da te imam rad DAMI34, Quest, skalar36 in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 24 minutami, vandrovec pravi: ...ker ni tako "plehek" kot ostali, katerih se hitro naveličaš Je pa dobro, da ni vsem všeč, ker potem bi se vozili sami gs-i po cestah, že tako jih je preveč - večina točno taku, pol bi vsi v temi: ali si bil ti spraševali, kdo je bil uni z GSom.. maus in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: spraševali, kdo je bil uni z GSom..ki je stal ob cesti in čakal na motovleko mal sem te dopolnil, ker nikol ne dokončaš stavka DAMI34, Zok, dr.looney in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: točno taku, pol bi vsi v temi: ali si bil ti spraševali, kdo je bil uni z GSom, ki je peljal dlje, kot moj Quest, gretzky, Cartman in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: točno taku, pol bi vsi v temi: ali si bil ti spraševali, kdo je bil uni z GSom, ki je peljal dlje, kot moj dle k tvoj gre še skiro skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Kot da mora vsem sest k ata na mamo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 7 hours ago, DAMI34 said: sploh če ti dajo, kolaček, kavo in preprogo 7 hours ago, Snecer said: Zato mi je GSka glede tega famozna... oziroma zdaj razumem, da pri 1000km, ko je prvi servis, dobiš prave občutke Prvi servis je bil pri vseh treh BMWjih brezplačen, vključeno vse, tudi olje. Še vajin feedback o Kawasakijevih in KTMovih brezplačnih prvih servisih? Quest in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 4 minutami, motolover pravi: Prvi servis je bil pri vseh treh BMWjih brezplačen, vključeno vse, tudi olje. Še vajin feedback o Kawasakijevih in KTMovih brezplačnih prvih servisih? Ni bil brezplačen, je pa imel 4 letno garancijo, ki je ostala neizkoriščena. Sedaj pa olje in filter menjavam sam. DAMI34 in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 26 minutami, motolover pravi: Prvi servis je bil pri vseh treh BMWjih brezplačen, vključeno vse, tudi olje. Še vajin feedback o Kawasakijevih in KTMovih brezplačnih prvih servisih? KAWASAKI kolaček, kavica, pa še sexi serviserka? pr teb? KTM kaj je to servis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 (popravljeno) Ti Neva servisira? Popravljeno Julij 5, 2017. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 3 minutami, motolover pravi: govoriš o Nevi? okusi so različni, je pa vsaj za glavo višja od tebe aha, pr BMW pa ni pomembno, ker un okrogu stric je manjši od tebe je pa res , da je brezplačen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Ti Neva servisira? Pojdi enkrat na Cosmos pogledati kake piške delajo in postrežejo s šampanjčkom in kavico! Quest in bmw 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 1 minuto, motolover pravi: Ti Neva servisira? Pojdi enkrat na Cosmos pogledati kake piške delajo in postrežejo s šampanjčkom in kavico! sej sm reku, ko bom hotu kolaček, kavico, preprogo in piške, pridem pa na BMW ps. brez slik ne vela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Just now, DAMI34 said: sej sm reku, ko bom hotu kolaček, kavico, preprogo in piške, pridem pa na BMW ps. brez slik ne vela Ma kdo bo slikal tiste vitke študentke v črnih oblekicah in čevljih z visoko peto...? Ne vem, malo zgoraj si to trdil! 37 minutes ago, DAMI34 said: KAWASAKI kolaček, kavica, pa še sexi serviserka? pr teb? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 3 minutami, motolover pravi: Ma kdo bo slikal tiste vitke študentke v črnih oblekicah in čevljih z visoko peto...? Ne vem, malo zgoraj si to trdil! preprogo in piške...to sem dodal, tega žal pr kawi ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 V Kozmosu je pač pomembno, kako oblečen zatavaš noter. Enkrat te ignorirajo, drugič te pa silijo, da sedaš v razne avtomobile. BayernSchule. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Ok, kje se da tega GSa probat? Pa kako naj se oblecem? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 6, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 6 urami, lasagna pravi: V Kozmosu je pač pomembno, kako oblečen zatavaš noter. Enkrat te ignorirajo, drugič te pa silijo, da sedaš v razne avtomobile. BayernSchule. Koliko motorjev si kupil v Kozmosu ....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 7 urami, DinDiin pravi: Ok, kje se da tega GSa probat? Pa kako naj se oblecem? tudi k frizerju bo prej treba... TakeALookAround, DAMI34, bosa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 8 urami, DinDiin pravi: Ok, kje se da tega GSa probat? Pa kako naj se oblecem? Ce bi vedel prej, kar vem sedaj, bi se furi z njim izognil. In u miru pljuval naprej . Zdaj pa.....Stvar je res huda. TakeALookAround in Robson 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 1 uro, Snecer pravi: tudi k frizerju bo prej treba... . ... za GS-a moraš imet skoz zrihtano frizuro ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 8 urami, DinDiin pravi: Ok, kje se da tega GSa probat? Pa kako naj se oblecem? a nis prebral, črn minič in visoke štikle, pol te pa debeli strici v avte silijo....bayeriše šule (pa našminkat se ne pozabit) TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se