motolover Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 9 hours ago, lasagna said: V Kozmosu je pač pomembno, kako oblečen zatavaš noter. Enkrat te ignorirajo, drugič te pa silijo, da sedaš v razne avtomobile. BayernSchule. Si bil že predrago oblečen, nas klošarje kar takoj pošljejo na moto oddelek. maus, 3nity, Zok in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 če bi z ninđo ke pršu bi zihr vsi iz salona mojga gledal še prodajalci in bi me spraševali o podatkih tko da .. raj ne grem ke aja .. pljuc na bmflna DAMI34, Quest, luxsa in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 Jutri grem na BMW/jevo veselico in bom vzel s sabo tudi tavelik ruzak,da bom lahko pobiral robo k bo folku od mopedov odpadla da si naredim zalogo rezervnih delov,pa se za prodat bo verjetno ostal. Quest, DAMI34 in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 21 minutami, luxsa pravi: Jutri grem na BMW/jevo veselico in bom vzel s sabo tudi tavelik ruzak,da bom lahko pobiral robo k bo folku od mopedov odpadla da si naredim zalogo rezervnih delov,pa se za prodat bo verjetno ostal. sej bi ti reku, da pošlji kako sliko, sam k vem da ne znaš uživaj luxsa, Zok, 3nity in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: sej bi ti reku, da pošlji kako sliko, sam k vem da ne znaš uživaj Bom jest Luxsi pomagu sam povej pod kero rubriko. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 1 uro, alko1 pravi: Bom jest Luxsi pomagu sam povej pod kero rubriko. recimo, kako sem izbral napačen moped ali pa pc za začetnike ali pa kriza identitete ps. sem mu že 100x reku naj mi jih da na mejl pa mu jih jaz nalimam.....sam so trdi tile BMFlarji.. alko1 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 Evo,bom probal kaj slikat,pa ti posljem na email. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred eno uro, luxsa pravi: Evo,bom probal kaj slikat,pa ti posljem na email. Ma ne ne. Ni nobene potrebe po razkazovanju teh minhenskih nakaz.. Ti kr uživaj, slikat pa ni treba. Bo tako se najbols Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Bom,zanalasc. Cartman, skalar36 in Kmet2 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 22 hours ago, pik1 said: . ... za GS-a moraš imet skoz zrihtano frizuro ... Predvsem gladko aerodinamično, da ga lažje rineš in si brišeš pot. dr.looney in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred eno uro, KyoKon pravi: Predvsem gladko aerodinamično, da ga lažje rineš in si brišeš pot. . ... ja, rinem pa ponavadi res rad ... dr.looney, Kmet2 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 7 urami, pik1 pravi: . ... ja, rinem pa ponavadi res rad ... takoj ko dobim 6 pack, si kupm GSa, js bi tut rt rinu Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Zadnjič sem pisal o vtisih testne vožnje z GS1200. Prevozil 250km, kar se mi zdi, da je že kaj več kot le prvi vtis. Da bi bil vtis popoln, sem po vožnji takoj presedlal na svojo kobilico FZ1. Precej zanimivi občutki. Sem se počutil, kot bi se usedel na pručko, pred menoj en prevelik rezervoar, balanca preozka, občutek pri vožnji pa kot kamikaza, z glavo na asfaltu...kot bi mi nekdo ukradel sprednji del. Zavore pa odlične, kratki hodi ročic- brez odvečnega pogrezanja, zadnja zavora pod kontrolo. Prednje vilice se preveč globoko posedajo. Vetrna zaščita slaba. Splošen vtis kompaktnosti, nobenega guganja, odzivnost spremembe smeri takojšnja. Manjka pa lahkotnost prehajanja v zavoj, gre pa zato lahko do roba gume. Pričakoval sem občutek slabega vzmetenja...pa ga ni bilo, vsaj kar se tiče zadnjega amortizerja. Na nogah pravo olajšanje, ker so tačke gumijasto vpete. Tudi balanca je gumijasto vpeta in ni nobenih vibracij, ampak se pa v rokah čutijo flike asfalta, še posebej zato, ker je drža s težo naprej. Ja, telever ima svoje kvalitete. 4 valjnik pa da ti srce zaigra, tih, nekaj malega vibracij pri 4-5000. Če nežno potegneš gre iz naselja 40 s 6., prehiteva se brez šaltanja. Iz ovinkov bolj slabo potegne v nizkih vrtljajih, kar je pa všeč sopotnici. Na vsak način pa če si želiš adrenalina, se prvo kolo pri 160 odlepi od ceste, z dvema, le s pospeševanjem brez sklopke, takrat pa GS že začne počasi sopihat ali voblat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 48 minutami, motom pravi: Na vsak način pa če si želiš adrenalina, se prvo kolo pri 160 odlepi od ceste, z dvema, le s pospeševanjem brez sklopke, takrat pa GS že začne počasi sopihat ali voblat. ...meni se še v prvi ne (le s pospeševanjem, brez sklopke) ... Kaj delam narobe ? Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 16 minutami, GoBobi pravi: ...meni se še v prvi ne (le s pospeševanjem, brez sklopke) ... Kaj delam narobe ? Ajd! Ti povem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 (popravljeno) Ha,ha,ha! Sem prejle hotel napisat, da @Borutt ne sme sodelovat pri odgovarjanju, pa sem si reku, eh, saj ne bo... Kako sem se zmotil . Na MotoGP-ju si na desetine inženirjev razbija glavo, kako preprečit dvigovanje sprednjega kolesa pri pospeševanjih iz ovinkov, a vse kar rabijo je vprašat Bobija iz Logatca . Saj jim ne bi rabil niti dost razlagat in govorit, samo pokažem (se) jim ... Ajd! Popravljeno Julij 7, 2017. Popravil GoBobi Quest, gretzky, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 9 minutami, GoBobi pravi: Ha,ha,ha! Sem prejle hotel napisat, da @Borutt ne sme sodelovat pri odgovarjanju, pa sem si reku, eh, saj ne bo... Kako sem se zmotil . Na MotoGP-ju si na desetine inženirjev razbija glavo, kako preprečit dvigovanje sprednjega kolesa pri pospeševanjih iz ovinkov, a vse kar rabijo je vprašat Bobija iz Logatca . Saj jim ne bi rabil niti dost razlagat in govorit, samo pokažem (se) jim ... Ajd! Drži se teme . V nedeljo sem s temi bavarskimi jajci vse ovinke zdrsal . Ga nočem, ker uničuje cesto . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 3 minutami, Borutt pravi: Drži se teme . V nedeljo sem s temi bavarskimi jajci vse ovinke zdrsal . Ga nočem, ker uničuje cesto . Prepričan sem, da se da s presedanjem (za katerega pa mislim, da si prelen ), omiliti nagibe do te mere, da bi se z enako hitrostjo peljal po ovinkih brez uničevanja asfalta. Če se vrnem na Moto GP, kjer BMW-jev sicer ni (toliko, da ni "off topic"), se tudi vsi presedajo (ker se jim da - za miljonaste miljone sicer, ampak vseeno ). Vzemi to kot dobrohotni nasvet nekoga, ki je že prevozil par tisoč kilometrov z motorjem. No, tehnično gledano jih je prevozil že par tisoč pa pol . In če ti to ne pove dovolj o mojih izkušnjah, vedi, da sem znan kot voznik, ki ubije boga v motorju, ki ga vozim. P.S.: aja, ABS-a mi ne bojo mogli popravit, sem ga menda ubil z mojim nenežnim doziranjem sprednje zavore. Kot rečejo južni -> ubio sam boga u ABS-u . Ajd! DAMI34, Quest in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2017 A zato mi je na lt crknu ABS ..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 pred 8 urami, Borutt pravi: Drži se teme . V nedeljo sem s temi bavarskimi jajci vse ovinke zdrsal . Ga nočem, ker uničuje cesto . Divjak. Vozil si neprilagojeno. Bemflar. Zok in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 pred 11 urami, GoBobi pravi: ...meni se še v prvi ne (le s pospeševanjem, brez sklopke) ... Kaj delam narobe ? Ajd! premal gasa odpreš. Moraš gas do fula, pol pa hitro sklopko spustit ne bi mel BMWja sem povedal, ker pol bi se moral takole obnašat, tak pa nism Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 pred 11 urami, GoBobi pravi: ...meni se še v prvi ne (le s pospeševanjem, brez sklopke) ... Kaj delam narobe ? Ajd! Pospeši do recimo 8 rpm,naglo spusti gas in ga naglo daj nazaj in rahlo oz po potrebi še rukneš nazaj... Dami nima on z900 da bi mogu uporabljat sklopko za po zadnjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Ob 6. 7. 2017 ob 14:28, luxsa pravi: Jutri grem na BMW/jevo veselico in bom vzel s sabo tudi tavelik ruzak,da bom lahko pobiral robo k bo folku od mopedov odpadla da si naredim zalogo rezervnih delov,pa se za prodat bo verjetno ostal. tist kar od bmflov stran leti še na reciklaži nočjo vzet.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 pred 12 urami, DAMI34 pravi: premal gasa odpreš. Moraš gas do fula, pol pa hitro sklopko spustit ne bi mel BMWja sem povedal, ker pol bi se moral takole obnašat, tak pa nism desno od tega je pa pravi bmwjaš, tale frontman je še kakih 10 let premlad, čisto otročji sicer pa bizarna prireditev igc1, luxsa in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Toliko bizarna, da bi te lahko še bejba šolala off road vožnje motolover, GoBobi, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se